Poptávám těsnění k brokové vzduchovce
Poptávám na brokovou vzduchovku GAMO Express 5.5mm těsněni na hlaveň.
Hledáme dodavatele sortimentu pro sportovní fanoušky
Poptávám dodavatele se zaměřením na fandicí předměty a veškerý fan. sortiment sporovních klubů jak z naší sportovní scény tak i zahraniční (Real Madrid atd.)
Motocyklové holínky, Pákistán
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry motocyklových holínek v ČR.
Konfekční oděvy, Bangladéš
Naše firma ARS Fashions je renomovaný exportér/ dodavatel konfekčních oděvů v Bangladéši. Naše výrobky zahrnují svetry (pletené na plochém i okrouhlém pletacím stroji), trička, topy/ tílka, polokošile, mikiny (s kapucí i bez), golfové košile, fleecové bundy, teplákové soupravy, šortky, legíny, bermudy, módní šaty a dětské oblečení, sportovní ...
Poptávám závodní kolo pro tělesně postiženého
Hledám závodní kolo pro tělesně postiženého člověka. Španělsko. Do 60000 korun. Děkuji předem za nabídky. Dopravu zajistím. Pouze nabídky s foto.
Poptávám opravu hole Nordic Walking
Poptávám opravu hole na Nordic Walking. Nedrží nastavenou délku.
Poptávám tyč pro pole dance
Pole dance tyč, přenosná.
Poptávám branky se síťkou na sálový dětský fotbal
Hledám dodavatele 4 malých branek se síťkou na sálový fotbálek pro děti 1.stupně ZŠ. Materiál lehké kulaté trubky, konstrukce bez možnosti poranění o hrany. Rozměry cca do 120cm vysoké, šířka od 160 cm. Opatřené síťkami. Nabídněte.
Vybavení pro box, bojová umění, Pákistán
Firma Zaman Fight Gear je dobře známý výrobce a exportér vybavení pro box, bojová umění a power fitness v Sialkot v Pákistánu. Vyrábí boxerské vybavení již více než 6 desetiletí. Hledáme importéry, velkoobchodníky, maloobchodníky a distributory. www.zaman-fightgear.com www.zamanimpex.com
Rukavice, Pákistán
Vyrábíme všechny druhy rukavic ochranných, řidičských, pracovních, pro mechaniky, brankářských, sokolnických, taktických a pro vymáhání práva, cyklistických, loveckých a střeleckých. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Kožené oděvy, sportovní oblečení a vybavení, Pákistán
Jsme skupina podniků, vyrábíme kožené oblečení a rukavice, míče, sportovní oděvy a oblečení pro bojová umění. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s partnery / obchodními zástupci. www.white-hawks.com
Oděvy, Maďarsko
Služby interního auditu. Poradenství v oblasti snižování nákladů. Prodej polokošil a mikin, triček, dámských topů. Jen velkoobchodní objednávky dle vašich požadavků a logo. Prodej kokosového mléka - balení 200ml, 100% čisté, jen objednávky ve velkém. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Oděvy, Indie
Jsme výrobce a exportér pletených oděvů v Tiruppur v Indii. Vyrábíme trička, pyžamové soupravy, noční prádlo a sopuravy na běhání. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Poskytneme nejlepší možnou cenu a dodací plán.
Dodávka střeliva 9 mm Luger pro Celní správu ČR 2012
Dodávka střeliva 9 mm Luger pro Celní správu ČR 2012
Noční zaměřovač s laserovým dálkoměrem pro zbraňový komplet Carl Gustaf M3
Dodávka celkem 21 kusů nočního zaměřovače s laserovým dálkoměrem pro zbraňový komplet Carl Gustaf M3 v letech 2013-2015
Poptávám dodavatele textilních oděvů pro prodejnu
Hledám dodavatele textilních oděvů do svého obchodu - Kikiriki apod. zboží. Díky za informace.
Kožené módní a sportovní oblečení, Pákistán
Jsme výrobci koženého módního a motocyklového oblečení. Více informací najdete na nasawears.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme dodavatele sportovních tašek
Hledáme dodavatele - výrobce sportovních tašek s kolečky a teleskopickým držadlem. Nepromokavé, různé barvy jeden střih. Odběry 100 a více kusů měsíčně. Více informací na vyžádání.
Sportovní oblečení, Pákistán
Jsme výrobce ručně a strojně šitého sportovního oblečení a hledáme firmy v ČR, které mají zájem importovat naše řady výrobků.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu BC681OD na okrese Blansko.
Oděvy, Pákistán
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli oděvů kožených, textilních, ze speciálního materiálu Cordura 600D. Motocyklová bunda vyrobená z polyesterového materiálu Cordura 600D s CE výztuží. Použití během všech ročních období včetně zimy, léta a deště.
Sportovní zboží, sport. oděvy, Pákistán
Jsme výrobce sportovního zboží, sportovního oblečení a rukavic. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Kontaktujte nás prosím pro vzorky a ceny.
Trička, polokošile, Bangladéš
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli triček a polokošil za dobré ceny.
Poptávám opravu stanu
Poptávám v Praze opravu protrženého stanu typu HUSKY - BORA .Jedná se o druhou, vrchní nepromokavou část stanu,protržení /skoba/ je asi 5x5 cm, případně sdělte předpokládanou cenu opravy, pokud to je možné.
Módní oděvy, Vietnam
Jsem výrobce módních oděvů ve Vietnamu. Moje výrobky: trička, polokošile, džíny, bundy, plavky, spodní prádlo, dresy atd. pro muže, ženy, děti. Návštivte mé webové stránky: www.vqfashion.com. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.