INDIE; Outsourcing, administrativa
Naše služby zahrnují: -- 1. umisťování vhodných profesionálů pro všechny úrovně 2. outsourcing - lidské zdroje 3. administrativní služby 4. potisk kancelářského papírového zboží 5. interiéry a architektura 6. operace v zázemí Hledáme obchodní spolupráci.
Hledáme spolupracovníky
Společnost zabývající se internetovým prodejem hledá externí spolupracovníky pro prodej zboží našich dodavatelů (např. spodní prádlo, parfémy, adrenalinové sporty, elektro). Odměna formou provize z prodeje zboží. Distribuci a logistiku zboží řeší naše společnost. Požadavky: - samostatnost, spolehlivost, cílevědomost - zkušenosti s ...
INDIE; Pracovní agentury
Jsme firma zabývající se rozmístěním pracovních sil na celém světě. Rádi bychom získali kontakty na pracovní agentury z celého světa.
Poptáváme zaměstnance - tiskař sítotisku
Poptáváme tiskaře pro sítotisk
INDIE; Personální agentury
Hledám poradenské firmy pro pracovní umístění - personální agentury.
Řízení kaváren a restaurací
Hledám malý až střední podnik, který se specializuje na řízení kaváren, bufetů a/nebo restaurací s podáváním obědů. Musí být schopen pracovat jak v České republice, tak na Slovensku. Mám řadu kaváren a restaurací, ale potřebuji někoho, aby je řídil.
Hledáme pracovníky z oboru kovo
Jako personální agentura hledáme uchazeče o zaměstnání a to konkrétně o pozice: zámečník, soustružník, nástrojař a svářeč po celé ČR.
Hledáme obchodní zástupce
Hledám schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Práce na provizi (až 20 %) a ŽL. Celá ČR. Více na osobní schůzce.
INDIE; Personální a administrativní služby
Firma SOURCE IT nabízí svoje služby: manažerský průzkum, lokalizování vhodných odborníků všech úrovní, lidské zdroje, motivační mzdový systém, administrativní služby, kancelářský tisk (záhlaví, navštívenky, brožury, kalendáře aj.), architektura, obchodní design, obytné budovy, kanceláře dodané na klíč, pracovní operace s kompletní infrastrukturou.
INDIE; Architektura a obchodní design
Firma SOURCE IT nabízí svoje služby: manažerský průzkum, lokalizování vhodných odborníků všech úrovní, lidské zdroje, motivační mzdový systém, administrativní služby, kancelářský tisk (záhlaví, navštívenky, brožury, kalendáře aj.), architektura, obchodní design, obytné budovy, kanceláře dodané na klíč, pracovní operace s kompletní infrastrukturou.
Hledáme montážní dělníky
POPTAVKA SPOLUPRÁCE-ŽIVNOSTNICI MONTÁŽNÍ PRACOVNÍCI, DĚLNÍCI-30-40 tis.měsíčně-Bratislava Přijmeme IHNED zámečníky a jiné montážní dělníky se základní znalostí něm.jazyka. Nabízíme: Plat 30 - 40 000-- měs., ubytování + doprava zajištěna, práce pro prosperující zahraniční firmu. Podmínka: ŽL, zákl. znalost NJ, manuální zručnost, dobrá ...
Poptáváme zahradní práce
Hledám muže na občasnou výpomoc pri renovaci zahrady. Jedná se o práce typu: likvidace starých keřů a stromů, drobné výkopové práce, stavba zídky, rytí, pokládka venkovní cihlové dlažby, stavba pergoly,...atd. dle aktuální potřeby.
Hledáme zaměstnance - stavbyvedoucí
Poptáváme STAVBYVEDOUCÍHO Požadujeme: SŠ vzdělání, praxe v oboru(autorizace v oboru dopravní stavby výhodou), ŘP sk.B, uživatelská znalost PC(Word, Exel..), beztrestnost, pečlivost, ochota pracovat. Stručný životopis prosím zaslat na: malchar@mofisczech.com nebo osobně po domluvě.
Hledáme zaměstnance, vedoucí provozu
Poptáváme VEDOUCÍHO PROVOZU Požadujeme: VŠ vzdělání, praxe v oboru a autorizaci na dopravní stavby, ŘP sk.B, znalost PC(Word, Exel..), beztrestnost, pečlivost, ochota pracovat stručný životopis prosím zaslat na: malchar@mofisczech.com nebo osobně po domluvě na adrese MOFIS CZECH s.r.o., Palhanecká 18, Opava, p. Malchar, tel. 553 654 639, ...
Hledáme lektora kurzu-zlatníky,klenotníky
Hledám lektora kurzu šperku- vhodné pro zlatníky a klenotníky. Praha, 2-4 hodiny týdně ve věčerních hodinách. Spolehlivost, kreativita.
INDIE; Stavební dělníci
Hledáme stavební firmy, které mají povolení od ministerstva práce zaměstnávat zahraniční nekvalifikované pracovní síly.
Hledáme zednickou partu z Polska
Poptáváme partu 5 - 10 šikovných zedníků z Polska na práci na stavbě v v ČR, ubytování zdarma.Zajímavé finanční ohodnocení. Pro více informací prosím pište email.
Poptávám zprostředkování práce v Tyrolsku
Hledám agenturu, která obstará práci v Tyrolsku. Jsem vyučený truhlář, ale přijmu jakoukoli manuální práci v dané lokalitě.
Sháním zedníka  a obkladače
Hledám šikovného zedníka a obkladače který má praxi a rozumí plánkům nástup možný ihned, okres Pardubice.
Poptávám zaměstnance
Účetní se částečnou znalostí podvojného účetnictví na šestihodinový pracovní úvazek, Zástup za mateřskou dovolenou.
Poptávám letní brigádu
Dobrý den,je mi 16 let,jsem z Havířova a jsem studentkou SOU obor cukrář...Hledám brigádu na léto...Pokud bude někde místo ozvěte se:)
MALAJSIE; Pracovníci
Jsme náborová agentura z Malajsie a máme zájem o spolupráci. Náš e-mail: bengalvision@gmail.com
Poptáváme tesařské práce
Hledám tesaře jedná se o bednění základů,stěn,sloupů,průvlaku a stropních konstrukcí včetně prostupů. Nástup možný ihned.
INDIE; Pracovníci z Indie
Jsme firma zabývající se náborem zaměstnanců registrovaná Ministerstvem zahraničních věcí Indie. Máme na starosti umístění našich klientů, kteří chtějí přesídlit do České republiky. Žádáme kontakty na české zaměstnavatele, kteří potřebují pracovní síly.
INDIE; Pracovníci z Indie
Jsme jednou z mezinárodních personálních agentur schválených indickou vládou. Chceme dodávat indické pracovní síly českým firmám. Hledáme společnosti, které se zabývají náborem neevropských pracovníků zvláště Indů.