Zabezpečenie obslužných činností tepelno-technických zariadení a s tým súvisiacich služieb v správe
Zabezpečenie obslúh tepelno-technických zariadení (kotolní, výmenníkových staníc) občasnou alebo trvalou obsluhou a odborných prehliadok a skúšok týchto zariadení. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 3186000,0000 EUR
Posílení administrativní kapacity OPPA 2010 - 2011
Předmětem zakázky je zajišťování zaměstnanců a jejich poskytování zadavateli v objemu odpovídajícímu 4 plným úvazkům (tj. 40 hodin týdně) na dobu od uzavření smlouvy o zajištění zakázky do 31. prosince 2011. Jedná se o dočasné přidělení dle ustanovení § 308 a § 309 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů.
Implementácia projektu zvýšenie kvality ľudských zdrojov v rezorte spravodlivosti
Implementácia projektu zvýšenie kvality ľudských zdrojov v rezorte spravodlivosti - podpora zlepšenia služieb občanom súdmi v Bratislavskom kraji a podpora zlepšenia služieb občanom súdmi pre 7 vyšších územných celkov (cieľ Konvergencia). Predmet zákazky zahŕňa návrh, vývoj, dodávku a implementáciu komplexného informačného systému pre eLearning a ...
NCZK - koordinátor
Jedná se o řízení projektu NCZK (Národní centrum zahradní kultury) v Kroměříži, předloženého v rámci IOP (Integrovaného operačního programu), oblasti intervence 5.1. - Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví, jehož obsahem je metodické, odborné a edukační centrum péče a obnovy historických zahrad a parků v ČR.
Hledáme stavbyvedoucí
Hledáme stavbyvedoucího. Provádíme stavební práce - v okrese Mělník
Hledáme strojníka
Hledáme schopného strojníka na trakotrbagr Terex Fermec S820. Nástup možný ihned!
SAE; Pracovní síly, obchodní poradenství
Obchoduji s potravinami. Zabývám se dodávkou pracovních sil a obchodním poradenstvím v Evropě. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledáme obchodního zástupce
Příjmeme obchodního zástupce. Nabídky zasílejte prosím na e-mail.
Hledáme obchodního zástupce
Hledám firmu nebo obchodního zástupce pro naší společnost. Jedná se o zastoupení rozvoz a hledání kontaktů a prodej našeho zboží. Obor oděvy,galanterie,módní doplňky aj. Zajimavé provize
Hledám letní brigádu v administrativě
Hledám brigádu - administrativní práci na léto. Mám vystudovanou hotelovou školu, jsem splohlivá a důsledná.
Hledáme obchodní zástupce
Hledáme obchodní zástupce v oboru komponenty pro automatizaci, komponenty pro vrata a brány (ČR, SR, PL).
Hledám letní brigádu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli byste neměli pro mě brigádu, je mi 17let a mohla by sem začít od 1.7.2010 předem děkuji
Hledám pracovníky na stavbu, zedníky
Přijmu zedníky na stavební práce v okolí Hranic na Moravě.
Hledám pracovníky na stavbu
Poptávám zedníky a dělníky. IHNED! Práce na celou zimu. Tel: 775 726 770
Hledáme externí pracovníky pro výzkum
Mezinárodní výzkum dospělých v LIBERCI Využijte jedinečné příležitosti podílet se na významném mezinárodním projektu !! Hledáme externího kolegu, která má velký zájem o zajímavou, pestrou a variabilní práci. Pokud jste spolehlivý, zodpovědný, komunikativní a umíte pracovat s počítačem - pak chceme právě VÁS. Délka dotazníků cca 60 - 80 ...
Hledáme obchodního zástupce
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE pro HOTEX - velkoobchod textilem, distributora punčochového zboží, spodního, nočního prádla, hledáme vhodného kandidáta na pozici OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE pro regiony : JIŽNÍ, JIHOVÝCHODNÍ ČECHY, PRAHU, SEVERNÍ a JIŽNÍ MORAVU. Požadujeme SŠ vzdělání, řidičský průkaz B, zkušenosti s prací dealera v oblasti uvedené výše v inzerátu. ...
Hledáme servírky pro práci v Itálii
Hledáme servírky se znalostí němčiny na práci do zahraničí /severní Itálie/. Ubytování a strava zajištěna, výdělek až 2000,- euro měsíčně. Nástup možný ihned.
Hledáme obchodního zástupce pro IT
IT spoleřnost v centru Prahy hledá obchodní zástupce na částečný úvazek nebo jako brigádu pro získávání klientů. Odměna za každého získaného klienta dohodou. Práce dle vlastních možností a dle vlastního uvážení, volba pracovní doby dle vlastního času. Zajímavá pracovní příležitost pro studenty nebo jako přivýdělek.
Poptávám stavební dělníky
Poptávám 1-5 osob na zateplování. Dlouhodobá spolupráce v Brně a okolí. Spěchá
Poptáváme pracovníky na úklidové práce
Poptávám lidi na noční úklidové práce - dlouhodobá spolupráce. Plat 100Kč/hod Sportcentrum Praha Vysočany.
Hledám kameloty pro roznos novin
Hledám kameloty ke krátkodobé brigádě na roznos tiskovin. Jedná se o rozdávání letáků zdarma po městech a obcích Karlovarského kraje. Výdělek brigádníka bude upřesněn při dalším jednání.
Přijmeme zaměstnance pro zemní práce
Naše firma Zemní práce příjme 2 pracovité a spolehlivé zaměstnance. Jednalo by se o obsluhu bagru na stavbách. Dále přijme 3 zaměstance na terénní a výkopové práce.- Pokládání zámkové dlažby, apod.
Hledáme zaměstnance na pozici speditéra
Rozvíjející se spediční společnost přijme samostatného speditéra s praxí v oboru min. 2 roky. Požadujeme zodpovědnost, organizační schopnosti, komunikativnost a znalost anglického jazyka na komunikační úrovni. Nabízíme zázemí dynamické společnosti orientované na zaměstnance a týden dovolené navíc. Těšíme se na Vaše nabídky. Nástup možný ihned.
INDIE; Umístění pracovních sil
Jsem poradce v oblasti pracovních sil. Mohu zajistit všechny typy obchodníků, inženýrů, lékařů, zdravotních sester, MBA, MCA, dělníků. Společnost, která potřebuje jakékoliv lidi, ať mi sdělí podrobnosti.
Hledáme pracovníka pro obsluhu CNC frézy
Hledáme pracovníka pro obsluhu 3-osé CNC frézky se znalostí programování v systému Heidenhain. Požadovaná praxe: minimálně 2 roky v oboru.