INDIE; Agentura na lidské zdroje
Poptávám spolupráci s českou agenturou na lidské zdroje.
Hledám strojníka na traktorbagr
Přijmu strojníka s praxí na traktorbagr. Strojní průkaz podmínkou. Tel: 603534867. Spěchá
Poptáváme zaměstnance
Softwarová firma přijme konstruktéra-technika pro CAD systém Solid Edge nebo NX. Náplň práce: instalace CAD u zákazníků, školení, technická podpora. Výhody:služební auto, notebook, mobil, volná pracovní doba.
Poptávám zprostředkování práce v Itálii
Hledám práci v Itálii jako číšník,barman,kuchař,pomocník v kuchyni ale i třeba sběr ovoce.Domluvím se Německy,Polsky a momentálně se učím Italsky.Děkuji za nabídky.
Hledám práci v kuchyni
Hledám práci, jako pomocná síla do kuchyně
Sháním brigádu
Dobrý den, jsem studentkou vysoké školy a shaním brigádu od 24.8. do 18.9. v Havířově a jeho okolí.
Poptávám práci
Dobrý den, kde se mám prosím obrátit ohledně volných pracovních míst v Krnově, Opavě? Děkuji, Katka
Poptávám obchodního zástupce
Hledám obchodní zástupce/kyně /sam.obchodní reprezentant/ka. Náplň práce: práce se stávajícími i novými klienty, obchodní činnost v oblasti pojištění a penzijního připojištění. Praxe vítána, všem zajistíme bezplatně zaškolení. Požadujeme: SŠ vzdělání, čistý RT, komunikativnost, samostatnost, organizační schopnosti, časovou flexibilitu, znalost ...
Hledáme obchodního zástupce
Poptávám obchodního zástupce - prodejce dárkového zboží.
Poptávám práci
hledam praci.jsem prodavacka s triletou praxi a hledam jakoukoliv praci.
Hledáme práci v Itálii
Dlouhodobá práce v Italii, pro 2 dívky (20 let), nejlépe v hotelnictví, od září 09
Hledám práci jako obchodní zástupce
Hledám práci obchodního zástupce (potraviny, nápoje). Kraj Jihočeský, Jihomoravský.
Hledáme strojního konstruktéra na HPP
Fa CNC TVAR s.r.o. přijme na pozici strojního konstruktéra-kresliče schopného pracovníka, možno i absolventa na HPP. Podmínkou je schopnost práce v programu Solidworks.
BANGLADÉŠ; Pracovní agentury
Hledám spolupráci s pracovními agenturami za účelem zprostředkování práce pro bangladéšské pracovníky ve všech oborech. Website : www.cmcdata.net
Poptávám zaměstnance
Hledáme veducího pracovníka na provoz malé linky ve Znojemsku pro výrobu palivových pelet (elektrika, nebo elektromechanika s vyhláškou 50). Platební podmínky při osobním jednáni.
Poptáváme obchodní zástupce
Poptáváme obchodní zástupce pro rozvoz našich výrobků po celé ČR. Požadujeme živnostenský list a řidičský průkaz skupiny "B" auto zapůjčíme. Výdělek 20% z tržby.
Poptávám práci
Sháním práci uklizečky v Kroměříži na HPP.
THAJSKO; Personální agentura
Progresivní agentura na lidské zdroje hledá spolupráci s agenturami práce pro zajištění práce různých profesí pro pracovní síly z Thajska.
Poptávám zaměstnance
Poptáváme zaměstnance v oboru elektromechanika na provoz peletovací linky na Znojemsku. Poměr pracovní - plný úvazek nebo ZL.
KEŇA, Obchodní spolupráce
Waraland Limited funguje v různých službách od léků a kosmetiky, přes turismus, nábor pracovníků až po elektroniku. Rádi bychom navázali dlouhodobé obchodní a partnerské vztahy. Sdělte podrobnosti o výrobcích a službách, které nabízíte.
NEPÁL; Pracovní agentury
Firma na lidské zdroje z Nepálu licencovaná nepálským Ministersvem zahraničí a práce hledá spolupráci s pracovními agenturami.
BANGLADÉŠ; Personální agentury
Hledáme personální agentury pro rozmisťování pracovních sil, nabídky práce, pracovní povolení, služby náboru pracovníků.
Hledáme obchodní zástupce
Poptáváme obchodní zástupce. Hledáme schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce k prodeje a dodavatele nealkoholických nápojů TRAUBI z Maďarska do obchodů, restaurací, hotelů, atd. v Praze. Více při osobním jednání.
BANGLADÉŠ; Pracovní agentury
Jsme agentura zabývající se rozmístěním pracovních sil všech kategorií v Bangladéši. Máme zájem o navázání zahraniční spolupráce se stejně zaměřenými agenturami.
Hledáme zaměstnance
Poptávám zaměstnance do nových kanceláří a provozoven Uherské Hradiště a Kroměříž. Zázemí stabilní firmy, slušné platové podmínky, zasílejte životopisy nebo mě kontaktujte telefonicky.