Poptáváme obchodní zástupce,e-shopy
Poptáváme obchodní zástupce Hledám firmy, e-shopy a schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Aktivní kandidáty schopné jednat a prodávat. Prodej osvědčený ekologických prostředků v oblasti vodohospodářství. Práce na bázi agentské smlouvy a ŽL. Celá ČR. Více při osobním jednání.
ETIOPIE; Agenti pro spolupráci
Pracujeme jako agenti pro seriozní partnery, kteří mají zájem pracovat v Etiopii v jakémkoli oboru. Máme zkušenosti a kvalifikovaný personál.
Hledáme zaměstnance - agronoma
Začínající zemědělská farma zabývající se zatím pouze rostlinou výrobou hledá agronoma se zkušenostmi se zemědělským podnikáním a provozem. Nutné i zkušenosti s aplikacemi chemických prostředků a hnojiv. Nepožadujeme práci na plný úvazek (2-3 dny v týdnu), vhodné i pro důchodce. Nástup vítaný ihned.
Hledám spolupracovníky
Poptávám spolupracovníky do obchodního odd. zahraniční firmy, maturita, PC, čistý RT
Poptáváme konzultanta - zpracování dotací
Externí spolupráce při zpracování žádostí o dotace na vzdělávání Jsme personálně marketingová agentura, poskytující služby v oblasti externí a interní firemní komunikace. Spolupracujeme s velkými nadnárodními společnostmi i s malými lokálními firmami. Hledáme samostatného nezávislého konzultanta se zkušenostmi v oblasti zpracování dotací ...
Poptáváme zpracování tiskových zpráv
Externí spolupráce při zpracování tiskových zpráv Jsme personálně marketingová agentura, poskytující služby v oblasti externí a interní firemní komunikace. Spolupracujeme s velkými nadnárodními společnostmi i s malými lokálními firmami. Hledáme jednotlivce se zkušenostmi v oblasti zpracování tiskových zpráv. Jednalo by se o tvorbu TZ dle ...
VIETNAM; Lidské zdroje
LKD Enterprises.Co. je firmou pro lidské zdroje ve Vietnamu. Zabývá se mezinárodním zprostředkováním pracovních sil. Firma by ráda navázala spolupráci se stejně zaměřenou firmou v České republice. Webové stránky firmy: www.lkd-enterprises.com
Poptáváme zaměstnance
Přijmeme strojního konstruktéra (možno i absolventa) na HPP. Schopnost práce v programu Solidworks je podmínkou.
Hledáme zaměstnance k výrobě nábytku
Sháním zručného a samostatného pracovníka na výrobu nábytku s praxí pro práci v Plzni.
INDIE; Personální agentury
Chtěli bychom navázat spolupráci se společnostmi, které podnikají v oblasti umísťování pracovních sil.
ČÍNA; Marketingové, personální služby
Y'chen Business Company, obchodně servisní firma, poskytuje následující služby: 1) Marketingové služby 2) Personální služby 3) Překladatelské služby 4) Služby pro obchodní cestování Založili jsme rozsáhlou síť obchodních partnerů po celé Číně. To nám umožňuje splnit i neobvyklé požadavky zákazníků. Poskytujeme zákazníkům bezpečný, ...
Hledáme spolupracovníky
Hledám 2 řemeslníky, kteří mají praxi v oblasti plastových oken (od zaměření po dokončovací práce) a chtějí příležitostně nebo dlouhodobě spolupracovat .Ostrava a okolí.
Hledáme personál pro restauraci
Hledám personál do restaurace v Ochozi u Brna. Zejména kuchaře, číšníka a servírku.
INDIE; Pracovní agentury
Jsme firma walia ezibuild, která se zabývá rozmístěním pracovních sil na celém světě. Hledáme pracovní agentury, agentury na lidské zdroje v EU.
RAKOUSKO; Techničtí obchodníci
Hledám v České republice technické obchodníky. Můžete mi pomoci?
Poptáváme obchodní zástupce
Hledám schopné spolupracovníky na pozici obchodního zástupce. Aktivní kandidáty schopné jednat a prodávat. Prodej dezinfekčních prostředků. Práce na bázi agentské smlouvy a ŽL. Celá ČR. Více na osobní schůzce.
Hledáme zaměstnance, obkladače
Hledám obkladače do hlavního pracovního poměru. Plzeňský kraj. Spěchá!!!
Hledáme obchodního zástupce
Schopného obchodníka VŠ/ÚSO se znalostí AJ/NJ, práce s PC i v grafickém prostředí. Flexibilita nezbytná a znalost prostředí ve stavebnictví výhodou
Sháním zaměstnání
Poptávám zaměstnání v administrativě, účetnictví,apod. Strakonice okolí, nabízím zkušenosti z Velké Británie, AJ, NJ, PC, 24let, flexibilita, spolehlivost, vzdělání střední, žena, nástup možný ihned , životopis zašlu. Děkuji za nabídky.
Poptávám zaměstnance
Sháním kolegu na práci v oboru elektro. Požaduji manuální zručnost, řidičský průkaz skupiny B. Zajímavé finanční ohodnocení. Výuční list není podmínkou.
RUMUNSKO; Lidské zdroje
Jsme rumunská společnost lidských zdrojů a hledáme spolupráci v této oblasti.
Hledám zedníky a kameníky
Přijmu zedníky na práci s kamenem a stavební práce.Práce je v okr.Vysočina a Jihomoravském kraji
Poptávám zednické práce
Dobrý den.Hledám 2 zedníky z Brna nebo v okolí nástup možný od 27.4 Výplata kážky pátek na ruku. Děkuji René.
Hledáme pracovnici na pozici asistentky
Sháníme paní, slečnu na pozici asistentky, pro značkový autoservis - Praha 4. Práce na HPP s možností okamžitého nástupu.
Hledáme zaměstnance na zateplovací práce
Přijmeme pracovníky na zateplovací práce s minerální vlnou. Výrobní firma přijme pracovníky na zateplovací práce.Hledáme pouze kvalitní, s dlouholetou praxí. Odborné vzdělání vítáno, pokládáme ještě podlahy,vyrábíme a montujeme dveře a schody. Sklad v Praze 5 –Sobín-Břve První kontakt a vaše odpověď pouze písemně se životopisem, odepíšeme ...