Sociální rehabilitace - terénní - osoby s duševním onemocněním - Hradecko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Hradecko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Rychnovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Rychnovsko.
Sociální rehabilitace - terénní - osoby s duševním onemocněním - Náchodsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Náchodsko.
Sociální rehabilitace - terénní-osoby s duševním onemocněním - Trutnovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění terénní sociální rehabilitace pro osoby s duševním onemocněním v regionu Trutnovsko.
Případová práce s mladistvými uživateli návykových látek, popř. s jejich rodinami
Předmětem veřejné zakázky je případová práce s mladistvými uživateli návykových látek, popř. s jejich rodinami a adiktologické poradenství dle zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, což zahrnuje zprostředkování odborné specializované a kontinuální pomoci mladistvým s problémem závislostí, směřující ke změně ...
Terénní sociální práce s mladistvými na území MSK III
Předmětem jsou terénní sociální práce dle § 69 popř. § 62 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Jedná se o zprostředkování odborné pomoci formou terénní sociální práce v přirozeném prostředí mladistvých za účelem zlepšit jejich sociální situaci, snížit míru ohrožení sociálně nežádoucími jevy, sociálního ...
Sociálně aktivizační služby - komunitní práce - Náchodsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce v regionu Náchodsko.
Sociální rehabilitace - podpora kompetencí v oblasti bydlení a využívání běžně dostupných zdrojů
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na podporu kompetencí v oblasti bydlení a využívání běžně dostupných zdrojů pro osoby bez přístřeší v regionu Královédvorsko.
Sociální rehabilitace - nácvik dovedností bydlení - osoby s těžším mentálním postižením - Jičínsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na nácvik dovedností bydlení pro osoby s těžším mentálním postižením v regionu Jičínsko.
Sociální rehabilitace - nácvik pracovních dovedností,bydlení - mentální postižení - Novoměstsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na nácvik pracovních dovedností, bydlení pro osoby s mentálním postižením v regionu Novoměstsko.
Sociálně aktivizační služby - komunitní práce - Novobydžovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce v regionu Novobydžovsko
Sociálně aktivizační služby Jaroměř centrum - komunitní práce - Jaroměřsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce v regionu Jaroměřsko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Novoměstsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Novoměstsko.
Azylové domy - matky s dětmi - Trutnovsko, Vrchlabsko
Předmětem veřejné zakázky je zkvalitnění práce sociálních služeb a zajištění odpovídajících podmínek v oblasti bydlení a stabilizace stavu a rozvoji sociálních, rodičovských a finančních kompetencí, a to v regionech Trutnovsko a Vrchlabsko.
Sociální rehabilitace - zrakově postižení - Královéhradecký kraj
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace pro osoby se zrakovým postižením v Královéhradeckém kraji.
Domy na půl cesty - Náchodsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a rozvoj poskytování sociální služby formou domů na půl cesty v regionu Náchodsko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Novobydžovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora sociálních služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Novobydžovsko.
Sociálně aktivizační služby - komunitní práce - Broumovsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb se zaměřením na komunitní práce v regionu Broumovsko.
Sociální rehabilitace - speficická podpora při využití náročných kompenzačních pomůcek
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se specifickou podporou při využití náročných kompenzačních pomůcek pro osoby se zrakovým postižením v Královéhradeckém kraji.
Sociální rehabilitace - nácvik pracovních dovedností - osoby s mentálním, tělesným postižením
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a zajištění sociální rehabilitace se zaměřením na nácvik pracovních dovedností pro osoby s mentálním, tělesným postižením a duševním onemocněním v regionu Novopacko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Jičínsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Jičínsko.
Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Hořicko
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a podpora služeb nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v regionu Hořicko.
Sociálně aktivizační služby - Jičín,Vysoké Veselí - komunitní práce - Jičínsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb v Jičíně a Vysokém Veselí se zaměřením na komunitní práce.
Sociálně aktivizační služby Jaroměř - Josefov - komunitní práce - Jaroměřsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora sociálně aktivizačních služeb v Jaroměři a Josefově se zaměřením na komunitní práce.
Domy na půl cesty - Náchodsko
Předmětem plnění veřejné zakázky je podpora a rozvoj poskytování sociální služby formou domů na půl cesty v regionu Náchodsko.