PÁKISTÁN; Železný i neželezný odpad
Jsme pákistánská firma zabývající se importem železného i neželezného odpadu následujícího typu: 1. cínové plechy lisované do svazku 2. ocelový, cínový odpad ve svazcích 3. LMS odpad 4. rozřezaný bílý plech 5. vyřazené kompresory z ledniček 6. HMS 1 a HMS 1 & 2. 7. vyřazené motory/PVC kabely, ACSR kabely, směs kabelového odpadu 8. import ...
ČÍNA; Plastový odpad
Poptáváme exportéry plastového odpadu.
Poptáváme vyřazené počítače
Poptáváme staré, nefunkční a vyřazené počítače k následné recyklaci, cena za kg cca 3kč. Dále poptáváme plasty typu POM, ABS, POLYPROPYLEN na přepracováni.
Poptávám kalkulaci barevných kovů
Dobry den, chci se zeptat za kolík stoji měd a mosaz Děkuju za odpověd
Poptávám výkup barevných kovů
Dobrý den, mám cca 1200 kg mědi jedná se o nádobu 90x160x200 cm 3 ks prosím zda mohu dovést v celku nebo rozřezanou a co dostanu za 1 kg.
INDIE; Zinkový popel
Poptáváme 70% zinkový popel, minimum 50 metrických tun.
GHANA; Kovový odpad
Poptávám dealery šrotu a kovů v České republice.
INDIE; PC a PVC odpad
Jsme výrobci a exportéři vyřazeného PC a PVC odpadu Hledáme odběratele, importéry uvedených položek.
Poptávám dodávky železného šrotu
Poptávám železný šrot a barevné kovy, železný šrot nemusí být upravený. Tisíce tun měsíčně. Nabídněte cenu, popřípadě dohodou. Vlastní doprava
PÁKISTÁN; Kovový šrot
Chtěli bychom dovážet šrotové lednicové kompresory a kovový šrot. Jsme dobře zavedená organizace v Pákistánu, zabýváme se především dovozem železného a neželezného kovového šrotu.
Poptáváme kovový šrot
Poptáváme hliníkový, měděný a bronzový šrot. Nabídněte cenu za kg bez DPH. Děkuji.
Poptávám přistavení kontejneru
Poptávám přistavení kontejneru pro starou betonovou dlažbu, stavební zbytky, překližky, vše v Ostravě, odahovaný objem cca do 4 m3
Poptávám měděný odpad, nerez
Koupím jakékoliv množství měděných nebo hliníkových kabelů,nerezu,barevných kovů,desek tištěných spojů. Odvoz zajistím,platba ihned hovtově.
Poptávám likvidaci železničních pražčů
Poptávám likvidaci starých dřevěných železničních pražců, množství cca 300 tun. Lokalita Lázně Kynžvart.
SRÍ LANKA; Kovový šrot
Poptávám pravidelné dodávky kovového šrotu HMS 1 & 2.
Poptávám měděný odpad
Poptávám odpadní Cu kabely
Poptávám odvoz bioodpadu
Mám zájem objednat odvoz bioodpadu (jedná se o posečenou trávu z cca 2 000 m2 a drobné větvičky včetně jehličí,ktéré v průběhu vegetačního období spadá z cca 20 jehličnatých stromů.Odhaduji,že zbytky posekané trávy a jehličňanů představuji asi 480m2 za 14 dnů. Jedná se o Prahu 5 Prosím cenové nabídky.
Poptávám výkup víček od PET lahví
Dobrý den je na trhu firma, která má zájem o výkup víček PET lahví , na koho se mohu obrátit ja ko Základní škola na Mělnickém okrese ?
Poptáváme sběrový papír
vykoupím 2 000 tun/měsíčně sběrového papíru obsahující max 10-15% kartonu typ: 1.1
ČÍNA; Použité kolejnice
Poptáváme velké množství použitých kolejnic R50-R65.
Poptávám odvoz likvidaci nábytku
Dobrý den po přesídlení úřadu potřebuji - vystěhovat, odvéz a zlikvidovat starý nepotřebný nábytek z celého úřadu v Lounech. Prosím o hledání vhodné firmy, nejlépe sídlící v Lounech, která by mi výše uvedené služby poskytla. Bylo by to v měsíci březnu 2010. Děkuji
PÁKISTÁN; Kompresory, kovový odpad
Poptávám použité kompresory do lednic a klimatizace, rovněž podnikáme s kovovým odpadem. Prosíme o kontaktní údaje takto zaměřených firem.
Hledám výkup víček od PET lahví
Dobrý den, máme doma solidní sbírku víček z PET lahví byl by někdo ochoten je vykoupit? Ostrava.
Poptávám likvidaci skalpelových břitů
Pedikúra - likvidace skalpelových břitů. Hledám firmu, která bude ode mně 1x za půl roku odebírat použité skalpelové břity. Pro Hygienu potřebuji potvrzení o zajištění odběru. Prosím o sdělení ceny. Jsem z Písku.Děkuji za rychlou odpověď.
PÁKISTÁN; Odpad, stroje, motory, kompresory
Jsme importéři železného i neželezného odpadu a použitého strojního zařízení, elektromotorů, převodových motorů, obráběcích nástrojů, vyřazených kompresorů ledniček, šroubových kompresorů atd.