Poptávám koupi mědi z kovošrotu
Koupím od společnosti typu Kovošrot měď řádově v desítkách tun.Nabídněte cenu za tunu.Poptávku zařizuji pro zahraničního odběratele.
VIETNAM; Odpad
Importujeme odpad HMS1,PNS, lodní HMS, sirné hrudky.
PÁKISTÁN; Měděný odpad
Máme zájem o nákup měděného odpadu - dráty, pásy, motory, transformátory. Prosíme o zaslání nabídky.
USA; Skládky kovového odpadu
Poptávám skládky kovového odpadu.
Prevádzkovanie dotrieďovacieho dvora odpadového hospodárstva pre mesto Topoľčany
Prevádzkovanie zariadenia „Topoľčany - dotrieďovací dvor odpadového hospodárstva". Poskytovateľ služby bude vykonávať triedenie zozbieraného recyklovateľného odpadu, konečné balenie, dočasné skladovanie a následné odovzdanie na odber alebo predaj. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 173 307,0000 EUR
PÁKISTÁN; Odpadové materiály
Obchoduji s odpadovými plasty v rolích, papírem, hliníkovou fólií, cigaretovým papírem atd. Skladové položky, nadvýroba, zmetky atd. Také všemi typy rolí čistého hliníku. Hledám dodavatele.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na KÚ Jinonice, Hlubočepy
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na katastrálním území Jinonice, Hlubočepy v městské části Praha 5 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 6
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 6 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 14
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 14 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Provozování sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 15
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů – sběrného dvora v nájmu nebo ve vlastnictví uchazeče na území správního obvodu Praha 15 v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
Zber a preprava komunálneho odpadu a jeho vyseparovaných zložiek
Dodanie zberných nádob na komunálny odpad a na separovaný odpad, rozmiestnenie, zber odpadu v intraviláne mesta Šamorín a preprava na skládku odpadov v Čukárskej Pake v súlade so špecifikáciou, uvedenou v súťažných podkladoch Podľa špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 750 000,0000 EUR
Zber, odvoz a zneškodnovanie komunálnych odpadov
Zber, odvoz a zneškodňovanie komunálnych odpadov pre 11 obcí v predpokladanom rozsahu od 15 000 t do 20 000 t Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Rozpätie hodnôt. Od: 2 800 000,0000 Do: 3 000 000,0000 EUR
SRÍ LANKA; Kolejnice
Poptáváme použité železniční kolejové dráhy ve velkém množství. Dodavatel musí mít certifikát AQSIQ, ověřenou kvalifikaci pro export ocelového odpadu do Číny.
Hledáme dodavatele čistých kovů a slitin
Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vás oslovili s poptávkou na dlouhodobější dodávky následujících kovů a slitin: ČISTÉ KOVY CHROM (Cr) NIOB (Nb) MOLYBDEN (Mo) KOBALT (Co) TITAN (Ti) WOLFRAM (W) měsíční odběr na každý z uvedených kovů 100 kg KOVOVÉ SLITINY Ferochrom - FeCr (LC, MC, HC) Feromangan - FeMn (MC, ...
PÁKISTÁN; Železný a neželezný šrot
Jsme dobře zavedená organizace v Pákistánu zaměřená především na dovoz železného a neželezného kovového šrotu následujících typů: 1. ocelové plechy bez cínu lisované v balících, 2. ocelový / cínový UBC šrot v balících, 3. LMS balíky šrotu, 4. odřezky cínových plechů, 5. šrotové kompresory ledniček, 6. rozřezaný ocelový šrot ISRI 210/211, ...
PÁKISTÁN; Ocelový šrot
Poptáváme rozřezaný ocelový šrot z aut třídy ISRI 211. Pošlete nám prosím nejlepší cenovou nabídku. také poptáváme HMS1 a použité kolejnice / odpad z elektromotorů / šrotové kompresory chladniček / šrot lisovaný do balíků. Zároveň potřebujeme zástupce pro nákup v ČR.
TOGO; Použité kolejnice
Hledáme odběratele použitých kolejnic R50-R65. Naše cena je velmi zajímavá.
Poptáváme použité kolejnice
Hledáme spolehlivé dodavatele použitých kolejnic R50-R65 Zakázka č1: 25000MT měsíčně Celková velikost zakázky : 300 000MT Kontaktujte nás prosím skrz email s cenou za MT Děkuji
PÁKISTÁN; Ocelový tavný šrot
Jsme pravidelnými dovozci ocelového tavného šrotu jako HMS 1&2, rozřezaného šrotu, šrotu v balících a šrotových kompresorů lednic a klimatizace. Sdělte nám prosím ceny dostupného materiálu a pokud možno pošlete i fotografie.
Poptávám výkup rtuti
hledám firmu která vykoupí cca. 11Kg Rtuti.
Poptávám služby kovošrotu
Žel. šrot trubky 3-4 mm cena výkupu nejbližší prodejna od Čadce - Děkuji.
Služby súvisiace s likvidáciou odpadu a odpadom
Predmetom obstarávania sú služby v odpadovom hospodárstve "Služby súvisiace s likvidáciou odpadu a odpadom" pre mesto Modra v množstve od 4000 t do 5000 t ročne. od 4000 t do 5000 t komunálneho odpadu ročne. - zber komunálneho odpadu od pôvodcov odpadu v mieste jeho vzniku, zhromažďovaného v nádobách o objeme 110 l a 1100 l vrátane poskytnutia ...
Poptáváme výrobky a odpad z tvrdokovu
Poptávámé SK-TK plátky břitové destičky, odřezky, průvlaky, špičky z tvrdokovu, kaly, monolity, tvrdokovové vrtáky, slinuté karbidy, monolitické útvary, útvary z tvrdokovu, sloučeniny wolframu a jakékoliv výrobky a odpad z tvrdokovu, nové i použité. Platba v hotovosti nebo on-line v KB, odvoz zajistíme na naše náklady. Vysoké výkupní ceny.
Poptáváme feroslitiny
Feroslitiny FEROSLITINY Poptáváme: feroslitiny: feromolybden, ferovanad, feroniob, nikl, kobalt a další speciální kovy.(FeMo,FeV,FeNb,FeW,Ni,SK-Tk platky.)Platba v hotovosti nebo on-line KB. Odvoz zajistíme na naše náklady.
Likvidace komunálního odpadu ve Velešíně 2011-2015
Předmětem veřejné zakázky je odstranění a svoz komunálního odpadu města Velešín za období roku 2011 až 2015.