ANGLIE, Železné a neželezné materiály
Hledám odběratele oceli, železa, neželezných materiálů a kovových odřezků po demontáži budovy a cukrovaru. Prodáváme za velmi levné ceny, poněvadž máme mnoho zboží.
ANGLIE, Kovový odpad
Prodávám ocelový tavný odpad. Hledám odběratele ocelových materiálů, použitých kolejnic, hms, hliníku, předvalků, mědi a mosazi.
Poptávám tříděný plastový odpad
Poptávám tříděný plastový odpad ve stovkách tun.PP +PET+ TETRA PACK
THAJSKO, Kovový odpad
Hledáme skutečné koncové prodejce / dodavatele / šrotiště kovového šrotu na bázi HMS 1/2 a jiné. Od malého množství (100MT a více v kontejneru).
PÁKISTÁN; Použité kolejnice, válcovaný drát
Poptávám použité kolejnice, HMS 1,2, válcovaný drát a rozstříhaný odpad.
Poptáváme likvidaci biologického odpadu
Poptávám svoz a likvidaci biologického odpadu z ordinace praktického lékaře.
Poptáváme kovové odpady
Poptáváme kovové odpady z barevných kovů, kabelů a elektrických nefunkčních zařízení(mimo spotřební elektroniky), např.rozvodné desky atd.
JAR; Měděný šrot
Hledáme firmy, které kupují měděný šrot.
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, chemikálie, potraviny
Máme zájem dovážet kovový (železný, ocelový) odpad 1/2, chemikálie jako kyselina octová, kalcinovaná soda, parafínový roztok, peroxid vodíku, glykol, kyselina dusičná. Dále cukr, smetanu v prášku, dřevo - gmelina arborea, červenou čočku, hrách, semena řepky, hořčice, měkkou pšenici, maso a kostní moučku (ne vepřovou) atd. My vyvážíme všechny ...
BANGLADÉŠ; Odpadový papír
Naléhavě poptávám odpadový papír (SOP-37, SWL. smíšený papír). Množství: 500m/t-1000m/t cena pro nabídku: přístav Durban - Jižní Afrika platba: L / C splatno v hotovosti přístav nakládky? dodávka: nejméně 6 měsíců
NĚMECKO; Kovový odpad, palivo
Německá firma Miracle Business Solutions nabízí prostřednictvím celosvětové sítě následující komodity: kovový odpad, HMS1&2, použité kolejnice, cement, palivo jako D2, JP54, Mazut 100 atd. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme kovový odpad
Poptáváme kovový odpad - železný šrot. Množství: 1 kg až desítky tun. Ceny na květen 2009: 1.500,- až 3.000,- Kč / 1t., bez DPH 19%. Platby: v hotovosti. Kraj: Moravskoslezský, Olomocký, příp. Jihomoravský. Provozovny: Bruntál, Břidličná, Krnov, Jeseník, Horní Benešov. Bližší informace na tel.č. +420 773 678 602 - p. Nojzer
INDIE; Pneumatiky, kovový a kolejnicový odpad
Poptáváme importéry duší do pneumatik, nákladních pneumatik, exportéry kovového odpadu jako HMS a použitého kolejnicového odpadu. Rádi bychom navázali obchodní vztahy - import/export- s vaší zemí v oblasti jmenovaných výrobků.
Poptávám odpady z barevných kovů
Poptávám kovové odpady z barevných kovů,vyřazené kabely.
PÁKISTÁN; Kovový odpad
Jsem importér kovového odpadu v Pakistánu. Prosím o zaslání nabídek.
Poptávám přistavení  kontejneru
Poptávám kontejner na suť na 2m3
PÁKISTÁN; Ocelové desky, kovový odpad
Importujeme kovový odpad v třídění 300, 301, 302, 303 a 304. Prosíme o informace o velikostech ocelových desek a svitků, které používáme pro výrobu kuchyňského náčiní. Více na www.kestrel.com.pk
INDIE; Šrot, cement, dřevěné uhlí, vosk
Poptáváme šrot HMS 1 a 2, portlandský cement, dřevěné uhlí (měkké i tvrdé), parafinový vosk.
PÁKISTÁN; Obuv, PVC, pěnový odpad
Jsme pakistánská firma King Plastic, řadíme se k předním výrobcům a exportérům PVC, pantoflí, sandálů, sandálů s otevřenou patou a páskem přes nárt. Rovněž exportujeme pěnovitý odpad stupeň 18, který je výrobním odpadem. Firma vstoupila do obuvnického průmyslu v roce 2001 a dnes se řadí k nejvíce kvalitním a progresivním obuvnickým firmám v ...
BANGLADÉŠ; Ocelový odpad a odpad HMS-1
Máme zájem nakupovat ocelový odpad a odpad HMS-1 za Vaší země. Prosíme zaslat nabídku.
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, kyselina dusičná
Máme zájem dovážet kovový odpad hms 1/2, červenou čočku, cizrnu, řepková semena, cukr, pšenici, kyselinu dusičnou. Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše.
Poptáváme kovový odpad
Poptáváme jakýkoli kovový odpad včetně barevných kovů,vyžazené stroje,zařízení,kabely,elektromotory,elektrosoučástky,atd...Vítáno větší množství,doprava zajištěna,platba v hotovosti. Platí pro celou ČR i SR.
RUSKO; Hliníkový šrot
Chceme nakoupit hliníkový šrot. Fitwell Management obchoduje s neželeznými kovy. Dodáváme slitiny hliníku a nakupujeme hliníkový odpad. Také vykupujeme odpad neželezných kovů včetně měděného, bronzového, hliníkového odpadu.
MALAJSIE; Kovový odpad
Máme zájem o kovový odpad HMS 1 & 2 a také odpad použitých autobaterií.
INDIE; Neželezný kovový šrot
Hledáme dodavatele neželezného kovového šrotu, hlavně všech druhů měděného, hliníkového, mosazného, nerezového, zinkového a olověného šrotu nebo přetavených ingotů. Také potřebujeme pravidelně odpad CRGO plechů. Prosíme o nejlepší nabídky od dodavatelů nebo obchodníků s uvedením dostupného množství a obrázky na bázi CIF indický hlavní přístav.