PÁKISTÁN; Stroje, nástroje, odpady
Zabýváme se importem a exportem starých strojů, nástrojů, obráběcích nástrojů, vrtacích nástrojů, čelních válcových fréz, plastového a PET odpadu a dalších užitečných věci souvisejících se stroji a průmyslem. Hledáme odběratele i dodavatele.
PÁKISTÁN; Šrot
Naše firma "Heaven Enterprises" podniká v oboru šrotu jako lednicové a AC kompresory, HMS 1/2, měděný drát atd. Hledáme bezodkladně firmy, které nám mohou dodávat výše uvedené položky.
Poptávám plastový odpad
Koupím plastový odpad PP,PS,ABS,HDPE,LDPE,PET ve velkém množství.
TOGO; Šrot
Prodáváme použité kolejnice, šrot HMS1& 2, měď, zlaté pruty, použité baterie atd. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci s dodavateli.
PÁKISTÁN; Použité stroje, nástroje, čerpadla, motory, šrot
Sídlíme v Pákistánu. Nakupujeme použité stroje a další recyklované zboží, materiály a kovy. Hledáme dodavatele. Nakupujeme všechny druhy použitých strojů včetně elektromotorů, převodovek a převodových motorů, generátorových soustrojí (zvláště plynové agregáty), kladkostroje, zvedáky, elektrické transformátory, vodní čerpadla všech druhů, části ...
TOGO; Kovový šrot
Jsme prodejce kovového šrotu v Lomé v Togu a dalších západoafrických zemích. Prodáváme použité kolejnice R50 R65 HMS1&2, použité automobilové baterie, měděný drát atd. Nyní chceme prodat náš obchod v evropských zemích.
Odvoz a odstranění odpadu z Čistírny důlních vod Kutná Hora - Kaňk
převzetí, odvoz a následné zhodnocení nebo odstranění odpadu v předpokládaném množství cca 10 tisíc tun ročně dle uvedené specifikace
Poptávám zbytkové černé plechy pro topeniště
Poptávám černé plechy tl. 3mm, zbytky rozměrů asi 350mmx150-400 mm. Mohou být větších rozměrů, ne menší. Odvezu, dohoda jistá, bude sloužit jako topeniště ke grilům se žulovou deskou.
Poptávám zbytkový tahokov
SHÁNÍM ZBYTKY TAHOKOVU - nejmenší mohou být 350mmx150mm. Tahokov bude využit na topeniště ke grilu.
Zneškodňovanie odpadu
Zneškodňovanie odpadu kat. č. 200301, 200307, 200202, 170904, 170107. Mesto Malacky vyprodukuje cca 6 500 t/ rok. Zber a dovoz tohto odpadu na zneškodnenie do vzdialenosti maximálne 25 km od k.ú. mesta Malacky má verejný obstarávateľ zabezpečený vlastnými vozidlami (nie je súčasťou tejto zákazky) a preto náklady verejného obstarávateľa na dopravu ...
PÁKISTÁN; PMMA odpad
Vyrábíme lité akrylové desky (PMMA). Máme zájem importovat PMMA odpad za účelem recyklace. Hledáme dodavatele PMMA odpadu, se kterým bychom se domluvili na pravidelných dodávkách.
INIDE; Hliníkový šrot
Jsme importéři hliníkového šrotu a hledáme dodavatele.
Poptávám výkup kabelových cívek
Hledám firmu, vykupující kabelové cívky.
Zajištění sběru, svozu nepoužitelných léčiv z lékáren na území hl. m. Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané v otevřeném zadávacím řízení je zajištění sběru, svozu nepoužitelných léčiv z lékáren na území hl. m. Prahy, jejich využívání nebo odstraňování v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými vyhláškami hl.m.Prahy.
BANGLADÉŠ; Šrot, plechy, kordová tkanina
Poptáváme šrotová plavidla, šrot HMS-1 & 2, šrot kolejnic, nelegované válcované ocelové plechy (druhé jakosti), nylonovou a polyesterovou kordovou tkaninu druhé jakosti pro pneumatiky.
GHANA; Výstavba, odpady, zemědělství, cestovní ruch
Hledáme firmy zabývající se výstavbou, hospodařením s odpady, zemědělstvím, rozvojem nemovitostí, cestovním ruchem a všeobecným exportem a importem k partnerství s ghanskými protějšky ke vzájemnému obchodnímu a podnikatelskému prospěchu.
PÁKISTÁN; Měděné výrobky, měděný šrot
Jsme importní, exportní a obchodní společnost. Nyní poptáváme měděné věci jako drát, transformátory a další elektrozařízení, také poptáváme měděný šrot. Naléhavě hledáme pravidelné dodavatele.
INDIE; Šrot
Máme zájem importovat šrot HMS1ve velkém množství.
PÁKISTÁN; Sanitární keramika, armatury, nábytek, šrot
Poptáváme dlaždice, sanitární keramiku, armatury, nábytek, měděný šrot pro Pákistán.
PÁKISTÁN; Kovový šrot, plastový odpad
Jsme dobře zavedená organizace v Pákistánu, zabýváme se hlavně importem železného i neželezného kovového šrotu následujících typů: - slisované odřezky ocelových plechů bez cínu - slisovaný ocelový / cínový UBC šrot - odřezky pocínovaných plechů - šrotové kompresory ledniček - drcené železný šrot ISRI 210/211 - HMS 1 a HMS 1 & 2 - šrotové ...
PÁKISTÁN; Šrot
Potřebujeme zástupce pro nákup v ČR. Nakupujeme šrot a šrot z kompresorů ledniček z ČR a Evropy.
INDIE; Zemědělské komodity, šrot, odpadový olej
Hledáme zkušené exportéry následujících materiálů: 1. kovový šrot jako např.: hliníkový šrot, měděný šrot, železný šrot (HMS 1& 2) 2. zemědělské komodity jako např.: krmná pšenice, krmný ječmen, kukuřice, obilí atd. 3. odpadový / použitý rostlinný olej.
INDIE; Rudy, ropné komodity, šrot
Hledáme odběratele následujících komodit: chromová ruda manganová ruda železná ruda ropné komodity jako bitumen, asfalt, parafínový vosk atd. hliníkový šrot, hliníkové ingoty
Zber a odvoz komunálneho odpadu na území Mesta Komárno
Zber a odvoz komunálneho odpadu na území Mesta komárno zahŕňa: 1. Časť č.1 predmetu obstarávania zahŕňa zber a odvoz zmesového komunálneho odpadu obyvateľstva Mesta Komárno V rodinnej zástavbe je predpísané pre obyvatestvo použitie 110/120 l zberných nádob pre zmesový komunálny odpad. V bytovej zástavbe sa používajú na zhromažďovanie zmesového ...
Poptáváme plastový a kovový odpad
Poptáváme plastový- PET, PC, ABS, POM. ATD a kovový odpad.