Poptávám rozvoz obědů
Dobrý den, hledám službu rozvozu obědů pro seniorku s těžkým pohybovým handicapem (nutno donést oběd do bytu) v Ostravě-Porubě. Velmi děkuji, V. Horáčková
SENIOR - Zariadenie pre seniorov a Dom sociálnych služieb Vrútky
Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR na obdobie 1 rok pre predpokladaný max. počet klientov 58 podľa potreby, do priestorov verejného obstarávateľa.
Poptáváme dodavatele dětské stravy
Hledáme dodavatele dětské celodenní stravy pro dětskou skupinu. Jedná se o 24 dětí ve věku od 2 do 6 let. Lokalita Praha 1. Preferujeme zdravou výživu.
Nákup služby - Stravování příslušníků VZ 5512 Týniště nad Orlicí
Nákup služby - zabezpečit stravování pro zaměstnance a příslušníky vojenských útvarů MO - zajistit dovoz do výdejen, doplňkový prodej, zabezpečit pohoštění a občerstvení při služebních akcích, stravování v krizových situacích dle zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám dovážky obědů pro staršího pána v Třinci, ul.Jablunkovská 705. Pán bydlí sám, momentálně se pohybuje o holích.Děkuji Motyková
Zajištění celodenní stravy pro ŠVZ HZS ČR, středisko Frýdek-Místek
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení a dodávka čerstvě uvařené celodenní stravy po dobu dvou let pro 40 až 120 strávníků s dovozem do střediska Frýdek-Místek ŠVZ HZS ČR v pracovní dny kalendářního roku po dobu dvou let od 29. srpna 2016.
Poptáváme  rozvoz obědů pro seniorku
Poptávám firmu (školní jídelnu) v Bruntále, která by zajistila rozvoz obědů (2x - 3x týdně) 90ti leté seniorce. Předem děkuji za vaše odpovědi. S pozdravem J. Vargová
Poptávám cateringové služby
Poptávám občerstvení, zhruba pro 20 lidí na 27. 8. 2016. Měla bych zájem o odpolední pohoštění formou švédských stolu. Oslavu budu mít doma. Prosím o bližší informace.
Poptávám svatební koláče
Poptávám svatební koláče. Děkuji.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů do Hradce nad Moravicí Děkuji za odpověď. S pozdravem Gřundělová Olga
Poptávám dodávku sendvičů a baget
Poptávám: 200 ks šunkový mini sendvič (100 gr) 200 ks sýrový mini sendvič ( 100 gr) 200 ks mini bageta caprese ( 100gr) 200 ks slaný listový závin ( 100 gr)
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů pro staršího pána na Jablunkovskou 705,Třinec a cenu.Děkuji Motyková
Služby stravovania študentov a zamestnancov Katolíckej univerzity v Ružomberku
Zabezpečenie stravovania zamestnancov zodpovedajúce zásadám správnej výživy podľa podmienok (§ 152 ) v blízkosti pracovísk verejného obstarávateľa v súlade s podmienkami (§§ 90 - 91) Zákonníka práce č. 311/2001 Z.z., a študentov, zodpovedajúce zásadám správnej výživy podľa podmienok zákona o vysokých školách č. 131/2002 Z.z. Predmetom zákazky je ...
Poptáváme dodávku a rozvoz obědů
VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Zbuzany vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu „ Zajištění dodávky a rozvozu/výdeje obědů pro seniory nad 65 let věku s trvalým pobytem v obci Zbuzany“ V souladu s ustanovením § 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, je tato veřejná zakázka malého rozsahu zadávána mimo ...
Zajištění stravování pro klienty sociálních služeb
Předmětem části 1 je zajištění stravovacích služeb - dodávka obědů a celodenní stravy pro klienty sociálních služeb a jejich dovoz dodavatelem objednateli. Předpokládaný objem plnění činí 50 obědů denně a 18 ks celodenní stravy. Předmětem části 2 je zajištění dodávky teplých obědů pro klienty sociálních služeb. Předpokládaný objem služeb činí ...
Príprava a organizačné zabezpečenie medzinárodnej konferencie 5. výročné fórum Stratégie EÚ
Príprava a organizačné zabezpečenie medzinárodnej konferencie 5. výročné fórum Stratégie EÚ pre dunajský región. Predmetom zákazky sú služby spojené s organizačným a technickým zabezpečením konferencie a cateringových služieb počas trvania konferencie v dňoch 3.11.-4.11.2016 v Bratislave.
Nákup služby - Stravování příslušníků VÚ 3255 Praha (příprava a výdej stravních dávek VSZ Ruzyně
Nákup služby, zabezpečit stravování pro zaměstnance a příslušníky vojenského útvaru VÚ 3255 Praha, zajistit dovoz do výdejny, doplňkový prodej, zabezpečit pohoštění a občerstvení při služebních akcích, stravování v krizových situacích dle zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky.
Poptávám přípravu svatební polévky
Poptávám přípravu cca 60 porcí poctivé svatební slepičí polévky k datu 15.7.2016 s dovozem do obce Kvasice (okres Kroměříž).
Restaurace ve Znojmě
Pro skupinu 50 osob potřebujeme oběd ve Znojmě na 28. 3. okolo 13 hod. Prosím zašlete návrhy menu pro skupinu, včetně cen.
Poskytovanie stravovacích služieb pre žiakov a zamestnancov pre GJGT
Predmetom zákazky je poskytovanie stravovacích služieb pre žiakov a zamestnancov Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského (ďalej len GJGT), v súlade s platnými normami pre školské stravovanie.
Poptávám prostory pro oslavu v Opavě
Poptávám prostory pro oslavu, 80 - 90 lidí, 11.6.2016, Opava.
Poptáváme dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů. Děkuji.
Poptáváme zajištění občerstvení pro návštěvníky festivalu
Poptáváme zajištění občerstvení pro návštěvníky ferstivalu Jičín – město pohádky v době od 7. září do 11. září 2016, a to v místě konání festivalu v Jičíně (Valdštejnovo náměstí a nám. Svobody - Ryneček). K přímému prodeji občerstvení je obvykle vymezen prostor o výměře cca 270 m2 (90 x 3 m). Další bezprostředně navazující prostor je určen pro ...
Poskytovanie celodenného stravovania pre pacientov CPLDZ Košice
Príprava a dovoz stravy pre pacientov Centra pre liečbu drogových závislostí Košice.
Stravování, Rakousko
Poptávám stravovací firmy.