Hrubé terénní úpravy lokalita Vlachovická
Předmětem veřejné zakázky je úprava stávajícího terénního reliéfu pro stavbu "Fotbalové hřiště Vlachovická"Nové Město na Moravě. Rozsah staveniště je cca 30 900 m2.Součástí stavby je realizace provzorního sjezdu ze silnice, skrývka půdy, terénní úpravy a dočasné odvodnění.
Vodovod Olešná
Obecní vodovod
Velké Meziříčí – Rekonstrukce vodovodu ul. Vrchovecká
Jedná se o rekonstrukci vodovodu v ul. Vrchovecká ve Velkém Meziříčí. Vodovodní potrubí bude provedeno z tl. trub z tvárné litiny TLT třídy K9. Koncový úsek vodovodního řadu v chodníku v násypu za opěrnou zdí bude proveden z potrubí PE 100 RC.
11 TI Moravské Budějovice
Předmětem je výstavba technické infrastruktury pro 11 rodinných domů v lokalitě Měxiko. Součástí je výstavba místní komunikace, plynovodu, vodovodu, kanalizace, veřejného osvětlení a rozvodů trubek HDPE.
III/03720 Dolní Radslavice - sesuv
Předmětem stavby je rekonstrukce havarijního stavu opěrných kamenných zdí a sanace svahu silničního tělesa vyztuženého tuhými geomřížemi Tensar. Kamenné zdi jsou postaveny podél pravé krajnice silnice III/03719 a III/03720 v zastavěném území obce Dolní Radslavice. Kolem zdí, souběžně se silnicí protéká Radslavický potok, jehož dno je o 2,5 až 5,0 ...
Obytný soubor 15 RD lokalita Jamská Obyčtov
Předmětem zakázky je provedení prací pro zprovoznění stavby „Obytný soubor 15 RD v lokalitě „Jamská" v obci Obyčtov. Práce spočívají především ve výstavbě vodovodního řádu, dešťové a splaškové kanalizace, STL plynovodu, vše včetně přípojek, dále veřejného osvětlení a místní komunikace. Součástí prací je i položení chrániček pro datové kabely.
Regenerace veřejných prostranství městské části Jihlava, Pávov
Dodávka stavby, tj. stavební, montážní, řemeslné práce a všechny činnosti související s dodávkou stavebních, montážních, řemeslných prací, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření apod. ) včetně koordinační a kompletační činnosti celé stavby.
Poptáváme zemní práce a odvoz zeminy
Potřebuje vybagrovat a odvézt zeminu na stavbu chaty.Ve Valdíkově u rybníka.
Poptáváme terénní úpravy a dlažbu u penzionu
Poptáváme venkovní úpravy penzionu na Vysočině, tj. zpevněná plocha - dlažba, terénní úpravy, odvodnění. Velikost cca 1000m2.
Polní cesta Dvorce - Ke Kumštarum
Stavba polní cesty v kat. území Dvorce u Jihlavy. Jednopruhová polní cesta s výhybnou, kategorie P4,5/30 s šířkou koruny 4,5 m (jízdní pruh 3,5 m se dvěma zpevněnými krajnicemi šířky 0,5 m. Cesta má pravostranný příčný sklon. Povrch vozovky bude z asfaltového betonu střednězrnného. V úseku km 0,080 – 0,555 je navržena jednostranná výsadba ovocných ...
Regenerace veřejných prostranství městské části Jihlava, Pávov
Dodávka stavby, tj. stavební, montážní, řemeslné práce a všechny činnosti související s dodávkou stavebních, montážních, řemeslných prací, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření apod. ) včetně koordinační a kompletační činnosti celé stavby.
Rozšíření skládky TKO Petrůvky - 8. etapa
Jedná se o rozšíření stávající plochy skládky tuhého komunálního odpadu v obci Petrůvky. Na stávající skládku rozdělenou na 1. až 7. sekci, naváže plynule 8. sekce, jejíž návrh je obsahem projektové dokumentace „Rozšíření skládky TKO Petrůvky – 8. sekce“. Vzhledem k charakteru stavebních prací je veřejná zakázka v souladu s § 98 zákona rozdělena ...
Technická infrastruktura Ledeč n.S. - Plácky
Předmětem zakázky je vybudování technické infrastruktrury pro 18 rodinných domů. Součástí je výstavba komunikace a chodníků, výstavba oddílné kanalizace, vodovodu, plynovodu a domovních přípojek.
Komplexní pozemkové úpravy Budeč u Žďáru nad Sázavou
Předmětem nadlimitní VZ na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Budeč u Žďáru nad Sázavou, včetně geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Rozsah: 525 ha
Komplexní pozemková úprava Vranín
Provedenou komplexní pozemkovou úpravou se ve veřejném zájmu prostorově a funkčně uspořádají pozemky, scelí se nebo rozdělí a zabezpečí se jejich přístupnost, dojde k lepšímu využití pozemků, vyrovnají se jejich hranice tak, aby se vytvořily podmínky pro racionální hospodaření vlastníků půdy.
Cyklostezka Přibyslav-Sázava
Cyklostezka v celkové délce 8855 m a šířce 3 m s povrchem z asfaltobetonu využívající bývalou železniční trať, jejíž součástí je 9 lávek z ocelové nosné konstrukce s mostovkou z dubových hranolů,odpočívadla s hlinitopísčitým povrchem a vodorovné i svislé dopravní značení.
Regenerace a rozvoj dětských hřišť v Jihlavě - II. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka vybavení dětských hřišť, včetně odstranění stávajících zpevněných ploch, herních prvků, laviček a prolézaček, nové zpevněné plochy - jedná se o celkem 5 samostatných objektů - dále viz ZD.
Poptávám zemní a stavební práce
Poptávám firmy na žl i samostatné zedníky na zemní práce a stavební práce. Cena dohodou. Tel.: 721747532
Poptávám výkopové a kamenické práce
Poptávám kontakt na firmu v Jihlavě, která provádí ruční výkopové práce a na firmu, která zajišťuje služby v oboru kameník (odborná pokládka kamen.dlažby). Děkuji
Poptávám realizaci oplocení
Poptáváme stavební firmu, která nám zbourá starý dřevěný plot a natáhne nový pletivový, délka asi 100 m.
Poptáváme jeřábníky,bagristy,řidiče
Poptáváme jeřábníky, bagristy, elektromontéry, řidiče.
Poptávám zemní práce strojem UNC
Poptáváme zemní práce strojem UNC, někdy příští týden. Práce v Drnholci( Břeclav)
Poptávám vrtanou studnu průměr 1000 mm
Poptávám vrtané studny průměr 1000 mm, oblast Vysočina.
Poptáváme výkopové práce
Prosíme o nabídku výkopových prací v tomto rozsahu: (a) Výkop v délce do 30 m (17x) a 300m (1x), hloubka 80cm, položení kabelu a zasypání. (b) Výkop bude na jednom konci zakončen montážní jamou 2,5 x 2,5 x 2,5 m. (c) Práce budou probíhat u kontrolních stanic podél ropovodu na 9 lokalitách v Německu a na 8 lokalitách v ČR v trase Vohburg – ...