Kojetice - tlaková kanalizace, 1. etapa
Předmětem zakázky je stavba splaškové tlakové kanalizace a domovních čerpacích stanic.
Poptáváme vybudování zpevněné plochy
Vybudování zpevněné plochy pro unimo buňky (sestava o 2 podlažích) o ploše 100m2, podloží rovné, jílovité s kameny Požadovaná životnost 5 let, snadné odstranění po ukončení životnosti, realizace bez zemních prací výhodou (ideálně pouze navážka recyklátu) Dokončení prací během tohoto týdne (do 2.9.2011), místo Bašť - Praha východ
Zvánovice - doplnění vodovodu
Předmětem díla je dobudování vodovodní sítě v obci Zvánovice. Tato síť bude napojena na stávající vodovodní síť v obci a na páteřní řad Vodovodu Region Jih. Celková délka vodovodní sítě je 1113 m a DN 80.
Vodovod Myšlín
Stavební práce při realizaci vodovodu pro zásobování obce Myšlín pitnou vodou. Součástí zakázky je i zhotovení realizační projektové dokumentace, dokumentace skutečného provedení stavby, provedení geodetického zaměření stavby včetně vyhotovení geometrického plánu a zajištění povinné publicity.
Poptávám terénní úpravu zahrady a studnařské práce
Terenní úprava zahrady Poptávám po terenní úpravě s návozem zeminy a přípravě zahrady cca 600 m2 v obci Herink, okres Praha-východ + vyhloubení studně 3-4 m včetně osázení skruží.
Poptávám výkopové práce
Poptávám výkopové práce (pokládka kanalizace) v délce cca 60m, výkop nebude veden v komunikaci.
Poptáváme rozvod kanalizace pro 12 RD
Hledáme zhotovitele rozvodu vnitřní kanalizace pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptávám výkopové či bourací práce
Poptávám práci na výkopech či bouracích pracích.
Poptáváme přípravu pozemku pro bazén
Poptávám provedení výkopu a stavebních příprav (podsyp, betonová armovaná deska, ) na uložení bazénu Albion Polystone o rozměrech 3x6m, hloubky 1, 5m v Čelákovicích u Prahy. Termín zhotovení: do konce července. Další informace: 1. výkop bazénu (rozměry jámy: bazén: 5x8x1, 5m ), 2. zhotovení betonové armované desky pod bazén 20cm 3. ...
Poptávám výstavbu základové desky RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky pod montovaný RD (zast.plocha cca 370m2), Praha - východ (Úvaly). Termín jaro 2008.