Obnova Sokolského hřiště v Městci Králové
Dodávka stavebních, montážních a řemeslných prací a dodávek spojených s provedením obnovy sokolského hřiště v Městci Králové.
Pchery – splašková kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové stokové sítě v obci Pchery a stavba nové moderní ČOV s kapacitou 2000EO. První etapa zahrnuje stavbu ČOV a odkanalizování severní a západní části obce. V rámci této etapy bude napojeno na kanalizaci 910 EO.
Poptávám terénní úpravu zahrady a studnařské práce
Terenní úprava zahrady Poptávám po terenní úpravě s návozem zeminy a přípravě zahrady cca 600 m2 v obci Herink, okres Praha-východ + vyhloubení studně 3-4 m včetně osázení skruží.
Výstavba kanalizace a ČOV v obcích Liblice a Byšice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování tlakové kanalizace a ČOV v obcích Liblice a Byšice. ČOV má navrhovanou kapacitu 2000 EO a je navržena s tímto členěním technologie čistění: mechanické předčištění, biologická aktivace s předřazenou denitrifikací a aerobní stabilizací kalu, zahuštění a akumulace zahuštěného kalu, měření průtoku vyčištěné ...
Kanalizace v aglomeraci Zdice - Chodouň
Odkanalizování obcí Zdice a Chodouň. Jedná se o rekonstrukci stávající kanalizace, výstavbu gravitační a tlakové kanalizace a výstavbu kanalizačního výtlaku ve Zdicích a výstavba gravitační kanalizace a kanalizačních výtlaků v obci Chodouň. Viz PD pro stavební povolení.
Chocerady - ČOV a dostavba kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících ve zhotovení čistírny odpadních vod a dostavby kanalizace v obci Chocerady, včetně dodávkz materiálu.
Zlepšení vodohospodářské infrastruktury města Vlašim
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizačnáích řadů, vodovodních řadů, veřejných částí vodovodních a kanalizačních přípojek v místní části Vlašim - Domašín a výstavba vodovodu, součástí je také přeložka plynovodu a úprava vodoteče. Celková délka kanalizačních stok je cca 8,8 km, kde většina je kanalizace gravitační, tlaková kanalizace je cca ...
Požární zbrojnice v Kounicích.
Výstavba objektu požární zbrojnice, včetně připojení na inženýrské sítě a terénních úprav. Zastavěná plocha 314 m2, obestavěný prostor 2 042 m3.
Polní cesta HPC 2 k.ú. Vrbno
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba polní cesty HPC 2 k.ú. Vrbno (Obec Hořín)jako společného zařízení po provedené komplexní pozemkové úpravě.
Obnova Sokolského hřiště v Městci Králové
Předmětem plnění je dodávka stavebních, montážních a řemeslných prací a dodávek spojených s provedením obnovy Sokolského hřiště v Městci Králové.
Sudovo Hlavno - tlaková kanalizace
Výstavba oddílné splaškové kanalizace v délce 5 956 m v Sudově Hlavně a tlakových podružných sběračů v délce 2931 m vč. jednotlivých čerpacích jímek v počtu 175 ks. Kanalizace je navržena tlaková, napojuje se na kmenovou větev tlakové kanalizace v obci Dřísy
Poptávám výkopové práce
Poptávám výkopové práce (pokládka kanalizace) v délce cca 60m, výkop nebude veden v komunikaci.
Zadní Třebaň – Vodovod a kanalizace I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je 1. stavba veřejného vodovodu a splaškové kanalizace v obci Zadní Třebaň. Stavba zahrnuje též vodojem Lhotka, čerpací stanice splaškových vod, elektropřípojky pro vodojem a čerpací stanice. Trubní síť splaškové kanalizace a ČS budou zajišťovat odvod splašků ze Zadní Třebaně na ČOV Svinaře.
Kanalizace a ČOV Loděnice - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dobudování kanalizačního systému v obci Loděnice a strojně technologické vybavevní pro 2 linku biologického čištění ČOV.
Slaný, Dolín - odkanalizování
Hlavní gravitační stoka A bude odvádět splaškové vody z místní části Dolín města Slaný do čerpací stanice ČS1. Na stoku A budou napojeny gravitační stoky A1 – A5. Oblast v západní části Dolína bude odkanalizovaná do čerpací stanice ČS2. Z čerpací stanice ČS2 se budou splašky přečerpávat výtlakem V2 do hlavní gravitační stoky A. Výtlak V1 bude ...
Vodovod, kanalizace a  ČOV Němčice
Předmětem plnění je oprava ČOV a splaškové kanalizace (Čistírna odpadních vod a Splašková tlaková kanalizace) a vodovodu (Úpravna vody a vodovod).
Jizbice - kanalizace a vodovod
Předmětem prací je vybudování splaškové kanalizace a vodovodu v obci Jizbice, a vybudování ČOV.
Kanalizace Straky
Předmětem prací je vybudování splaškové kanalizace v obci Straky a vybudování kanalizačního výtlaku na stávající ČOV.
Pičín - splašková kanalizace a ČOV - I. a II. etapa
I. etapa: vybudování splaškové kanalizace o celkové délce 3 484,65 m, vybudování ČOV s kapacitou 800 EO; II. etapa: vybudování splaškové kanalizace o celkové délce 2 898,94 m, čerpací stanice k přečerpání odpadních vod
Polní cesta VPC 1 k.ú. Vidim
Výstavba polní cesty jako společného zařízení po provedené komplexní pozemkové úpravě.
Kanalizace a ČOV Mcely
Výstavba oddílné tlakové kanalizace včetně domovních čerpacích stanic u nemovitostí. Mechanicko-biologická ČOV pro 670 EO.
Komplexní pozemková úprava v katastr. území Kojetín u Petrovic a v katastrálním území Kuní
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy, včetně provedení projekčních a geodetických prací pro pozemkovou úpravu v katastrálním území Kojetín u Petrovic a v katastrálním území Kuní, obec Petrovice, okres Příbram. Výsledky budou sloužit pro obnovu katastrálního operátu katastru nemovitostí.
Komplexní pozemková úprava v katastrálním území Neuměřice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektu komplexní pozemkové úpravy až do fáze zápisu do katastru nemovitostí dle souvisejících právních norem a závazných předpisů pro katastrální území Neuměřice, obec Neuměřice, okres Kladno. Předpoládaná výměra řešeného území činí 530 ha.
Výstavba polních cest v k.ú. Kolín, Nebovidy, Polepy u Kolína a Štítary u Kolína
I)Specifikace ČÁSTI I veřejné zakázky : č.j.: VZ PÚ 1918/07, Výstavba polních cest HPC4, HPC6 a VPC3 v kat.území Nebovidy Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce části I) je výstavba hlavních polních cest HPC 4 (část v k.ú.Libenice, část v k.ú.Nebovidy) a HPC 6 (k.ú.Nebovidy) a vedlejší polní cesty VPC 3 (k.ú. Nebovidy) ...