Kralice na Hané - Komunikace a technická infrastruktura Močidla II.
vybudování komunikace (vozové a pěší) a technické infrastruktury (kanalizace dešťová, kanalizace splašková, vodovod pitný a požární, STL plynovod, veřejné osvětlení) pro následující výstavbu 54 rodinných domů
Krčmaň – splašková kanalizace a ČOV
Vybudování splaškové kanalizace a ČOV v Obci Krčmaň
Víceúčelová nádrž, cesty a ÚSES v k.ú. Dolní Otaslavice
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby v rozsahu projektové dokumentace - výstavba polní cesty CH3 a výstavba akumulační nádrže a části biokoridoru BK2. Součástí plnění je geodetické zaměření a vyhotovení dokumentace skutečného provedení.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Čechy pod Kosířem
Zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav v k.ú. Čechy pod Kosířem včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh bude zpracován tak, aby splňoval veškeré náležitosti pro zápis do katastru nemovitostí.
Silnice III/44930 Čelechovice na Hané, průtah, I. etapa
Předmětem plnění je celková rekonstrukce místní komunikace č. III/44930, která tvoří průtah obcí a rekonstrukce dešťové kanalizace v intravilánu obce Čelechovice na Hané. V této souvislosti bude taktéž provedena obnova všech chodníků a vjezdů napojených na řešenou komunikaci včetně následovného ozelenění veřejných prostranství a provedení ...
Poptávám pokládku vodovodní přípojky
Poptávám pokládku vodovodní přípojky cca 8OOm (vodovodní šachta, podsyp, položení, zásyp hutnění a konečná úprava terénu).
Poptávám vyhledání a opravu závady potrubí
Hledáme na olomoucku firmu, která je schopna vyhledat a opravit prasklé vodovodní potrubí v zemi. Jedná se o potrubí (rozvod) za hlavním vodoměrem v areálu společnosti.
Poptávám protlak pod komunikací
Poptávám firmy na protlak pod komunikací. okr. Olomouc
Poptáváme zemní práce při výstavbě RD
Dobrý den, jedná se o výstavbu rodinného domu se zahradou (základy, sklep, ...). Potřebujeme tyto stroje: traktorbagr sbíjecí kladivo mynirypadlo (pokud není, tak alespoň dva předchozí). Prosím o sdělení ceny za práci (hodinová sazba). Přerov a ...
Poptávám vykopání studny
Poptávám vykopání studny na zahrádce, pouze užitková voda, zalévání
Poptáváme zemní práce bagrem
Poptávám zemní práce bagrem, jedná se o nakládání sutě na auto. Nástup ihned, práce na 6 hod denně. Okr. Šumperk
Poptáváme zemní práce pro montáž potrubí
Poptáváme provedení zemních prací pro montáž potrubní přípojky včetně terénních úprav a úprav povrchů. Rozsah prací: cca 250m Termín realizace: prosinec 2007 Lokalita realizace: Karviná Specifikace pro nacenění bude zaslána na vyžádání.
Poptávám realizaci plynové přípojky k RD
Poptávám realizaci plynové přípojky dle zpracovaného projektu, včetně výkopových prací, napojení na plynový řad a položení potrubí k domu cca 6-8 metrů, bez regulace a měření. Místo realizace Kojetín. Veškerá dokumentace a povolení vyřízeno, termín realizace květen, červen 2007.
Poptáváme dodavatele stavebních prací
Obchodní a dodavatelská společnost působící v ČR a EU hledá vhodné dodavatele stavebních prací,relizace: výkopové práce,základové desky,hrubé stavby, stavby na klíč.Jedná se o výstavbu bytovou,komerční,průmyslovou z materiálu TERMOBLOK. www.adeqa.cz
Poptávám půjčovnu zemních strojů
Sháním půjčovnu zemních strojů na stavbu v Klášterci nad Ohří (zhruba na 3 měsíce). Kontakt pouze telefonicky.