Poptávám zednické práce
Zbroušení břidlice na kuchyňské desce, včetně zaspárování. Zbroušení cihel v kuchyni. Přespárování cihel, přezdení sloupku.
Renovace areálu Střediska volného času ROROŠ
Předmětem zakázky je zhotovení výměna plotu a osazení branek, vydláždění příjezdové cesty, chodníku a plochy u domu, oprava fasády, schodiště a střechy v objektu DDM (SVČ ROROŠ) v Novém Městě pod Smrkem.
Rekonstrukce bytového domu včetně výměny technologie výtahu
Baranova 40 - zateplení fasády, výměna okenních a dveřních výplní vč. meziokenních vložek, vybourání obvodového pláště 8. NP a vybudování zděného pláště, výměna střešních prvků, realizace nového hromosvodu, výměna technologie výtahu.
Poptávám zhotovení fasády rekreační chalupy
Poptávám zhotovení fasády rekreační chalupy v Jeseníkách.Materiál a lešení k dispozici. Pouze práce - nahodit a natřít.
Poptávám stavbu přístřešku na auto
Kdo postaví přístřešek na auto 7 x 5,5 m u rodinného domu ve Staré Bělé? Materiál mám, chybí jen 1 7 m hranol.
NĚMECKO; Stavební firma
Chtěli bychom nechat postavit balkon nad zimní zahradou, která je široká asi 3 m a hluboká 5 m, potom ještě nechat zabudovat balkonové dveře a v přízemí okno.
Hledáme partu stavebních řemeslníků
Hledáme spolehlivou partu zedník-obkladač,instalatér, topenář,elektrikář pro rekonstrukce bytových a nebytových prostor v Praze. ŽL nutný.
Poptáváme stavební dokončovací práce
Hledáme šikovného řemeslníka(y) k dokončení malého nebytu (38m2): - izolace střechy - sádrokartony - koupelna - osazení sanity, obklady - instalace dveří a podlah - malování Začátek prací ihned! Podmínkou jsou znalosti technologických postupů, proaktivita, nápady!!!
Poptávám vnitřní omítky RD
Poptávám vnitřní omítky RD cca 500 m2 Brno
Oprava střechy a fasády LD Sadový Pramen II
Předmětem veřejné zakázky je odstranění stávajících dožilých vrstev střešní krytiny, oprava poškozených míst nosných konstrukcí, osazení nové střešní krytiny a klempířských prvků, osazení nových eliptických dřevěných oken. Budou opraveny omítky a ostatní poškození fasád a po očištění ploch se provede sjednocující nátěr fasád a soklové části.
ZŠ kpt. Jaroše, odstranění dřevomorky - změny č. 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla v rozsahu stanoveném v zadávací dokumetnaci. V rámci předmětu plnění bude zajištěno zhotovení opěrné zídky za objektem, prodloužení příčky v kuchyni dle požadavku provozovatele, zhotovení izolační stěrky v kotelně z důvodu zvýšené vlhkosti oproti předpokladu v PD a tekutá stěrka na pískovcový ...
Poptávám stavbu dvouprůduchového komínu
Poptávám stavbu dvouprůduchového komínu Rohr-Kamin universal na připojení plynového kotle a kotle na pevné palivo. Připojení kotle na pevné palivo je přes zeď šíře 44 cm. Prosím o zaslání nabídky na stavbu i na revizi komínu.
Poptávám zednické práce
Poptávám vyzdění (rekonstrukci) nadstřešní části komínu u RD. Výška cca 2 metry.
Poptávám zednické práce
Hledám zedníka na opravu obezdívky komína z lícového zdiva. Plochá střecha, dobrý přístup.
Energetické úspory - OSSZ Karviná
provedení zateplení fasády objektu, výměna oken, oprava omítek
Poptávám zednické práce
Hledám nejlevnějšího zedníka na vyštukování koupelny a WC .v Českých Budějovicích
Ústředí duchovního dědictví Velké Moravy - dodatečné stavební práce
Předmětem veřejné zakázky jsou vícepráce, které vznikly u objektu SO 03 Dvorek řemesel s depozitářem + sociální zařízení. Jedná se o provedení víceprací nezbytně nutných k dokončení stavby, které byly zjištěny až v průběhu realizace stavby a změn prožadovaných objednatelem nad rámec prací obsažených v SOD
Oprava fasád, oprava a nátěr oken, Masná 11, 13, č.p. 700, Praha 1
Předmětem veřejné zakázky jsou opravy uliční a dvorní fasády a jejich prvků, výměna a repase oken, oprava klempířských a zámečnických prvků a ostatních součástí fasády.
Nástavba a zvýšení kapacity MŠ v obci Jeneč
předmětem plnění veřejné zakázky je nástavba stávající budovy mateřské školky v obci Jeneč. Po nástavbě bude stavba částečně podsklepená, přízemní s podkrovím nad celou zastavěnou plochou. Střecha sedlová krytá pálenou krytinou v barvě červené. Fasáda světlé barvy provedená na kontaktní zateplení celé budovy. Fasáda nových vstupů a schodišť (věže) ...
Poptáváme realizaci fasády a terénní práce
Poptávám zhotovení fasády a terénních úprav okolí rodinného domu. Jednalo by se o zajištění svahu proti ujíždění opěrnou zídkou, která by byla součástí zastřešené terasy, vybudování druhé terasy nezastřešené, parkovacího místa před domem (zámková dlažba) a venkovního schodiště ke vstupním dveřím. Termín provedení srpen - říjen 2011. Děkuji za ...
Adaptace objektu Vysoké Chvojno č.p.90
Vícepráce -výměna stropních trámů stropu I. NP a krovu včetně zednických úprav
OU - rekonstrukce Chittussiho 10/II. Etapa - dodatečné stavební práce č. 3
Předmětem veřejné zakázky jsou dodatečné stavební práce (vícepráce) a méněpráce uvedené ve Změnovém listu č. 2, 3 a 4.
Chebský hrad – Oprava poškozeného zdiva – úsek od Mlýnské věže
Účelem rekonstrukce je pokračování opravy poškozeného zdiva v prostoru od Mlýnské věže přes Alpskou zahrádku k dokončené části nad Holandskou zahrádkou. Oprava zdiva bude provedena dle stanovené technologie při opravách jihozápadních kasemat. Veškeré nové použité materiály budou vybírány s přihlédnutím k jejich ekologické nezávadnosti. Cihly na ...
V 000250 -Oprava uliční fasády Dobrovského 1,3,5,7,9,11,13,15, Brno
Předmětem plnění této veřejné zakázky je oprava uličních fasád bytových domů Dobrovského 1-15, které byly prohlášeny za nemovitou kulturní památku (kromě domu Dobrovského 15). Oprava je podmíněna demontáži stávajících topidel WAW, a to ve 40 bytových jednotkách v jednotlivých domech. V těchto bytech bude zřízeno etážové topení, budou nainstalovány ...