Kanovnický dům Petrov 4, NKP Brno-Petrov, stavební úpravy objektu
Předmětem veřejné zakázky je celková rekonstrukce objektu Brno, Petrov 4, včetně stavebních úprav pro administrativu zadavatele. Objekt je součástí národní kulturní památky Brno, Petrov. Hlavní stavební práce: sanace, statika krovu a stropů, úprava podlah a stěn, soc. zázemí, půdní vestavba kanceláří, oprava TZB, repase/výměna výplní otvorů, ...
Poptávám hydroizolaci balkonů
Kdo provede hydroizolaci 6-ti balkonů, rozměr 3 mx1 m, lešení bude postaveno - k dispozici, měsíc květen nebo červen 2011. Jedná se pouze o provedení izolace uvedeného v obci Kyjov, okres Hodonín.
Poptáváme opravu rovné střechy budovy MŠ
Hledáme firmu zabývající se opravou rovných střech rodinných domů a průmyslových objektů. Potřebujeme ještě do konce tohoto roku opravit - vyměnit hydroizolační vrstvu na budovách mateřské školy a školní jídelny.
Poptáváme hydroizolační práce
Dobrý den, na zakázku v Brně poptáváme zhotovitele hydroizolací. Podmínky a další informace uvedené v příloze poptávky. Požadujeme nabídky pouze do přiložených VV. Na jiné nebude brán zřetel a budou vyřazeny. O výsledku VŘ budete informováni emailem. Děkujeme a těšíme se na vzájemnou spolupráci
Poptáváme hydro a tepelně izolační práce
Poptáváme dodávku a montáž hydroizolací, živ.kryt. a tep.izolací objektu ZŠ a MŠ Ostopovice. Obracíme se tak na Vás s žádostí o zpracování cenové nabídky. S ohledem na skutečnost, že se jedná o velmi lukrativní zakázku, Vás žádáme o maximální obezřetnost při zpracování nabídky a korektnost v cenových hladinách. Veškeré podklady v ...
„Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice“
kompletní dodavatelské zajištění stavby dle schválené projektové dokumentace týkající se Rekonstrukce ZŠ a MŠ Ostopovice.
Poptávám hydroizolaci střechy
Hledáme dodavatele hydroizolace střechy cca 40m2 typ např. Fatrafol nebo ekvivalent. Střecha má mírný sklon. Rovná bez nezvyklých zákoutí. Prosím zavolat co nejdříve s nějakou přibližnou cenou včetně montáže.
Poptáváme hydroizolaci bytových domů
Poptáváme hydroizolace balkonů, teras a střech bytových domů v Brně. Veškeré podklady k poptávce jsou přílohou. Obě brněnské stavby jsou realizované naší společností. Zakázka v objemu cca 4 mil. Realizace od 06/2010. Nabídky do 07.05.2010 !
Poptáváme dodavatele stavebních prací v obci
O B E C B R U M O V I C E PSČ 691 11 V ý z v a zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKČNÍ , INŽENÝRSKÉ A DOTAČNÍ PRÁCE PRO AKCI: ZATEPLENÍ OBVODOVÝCH PLÁŠŤŮ A VÝMĚNA OTVOROVÝCH VÝPLNÍ OBJEKTŮ ZŠ, MŠ a ŠJ V BRUMOVICÍCH Zadavatel a jeho adresa : Obec ...
Poptáváme montážníky PUR panelů
Poptáváme stavební partu na montování polyuretanových PUR panelů. Jižní Morava
Poptáváme izolační práce v RD
Poptáváme odstranění vlhkosti zdiva. Jedná se o starší rodinný dům 2+1 v Padochově (Oslavany) v současné době neobývaný.
Poptávám hydroizolační práce
Hledám firmu z okolí Moravské Nové Vsi, která se zabývá hydroizolacemi a podřezáváním domů. Hledám firmy, které nabízejí různé způsoby vysušování zdiva, případně nabízejí odvlhčovače vzduchu apod. Jde mi o vybudování obytného prostoru ze stávajících sklepů. Vlhkost je zde spíše menší než větší.
Poptávám provedení hydroizolace RD
Poptávám firmu která provede hydroizolaci na rodinném domě (IPA původní 18let stará) i se zateplením alespoň 10cm. Na střeše je jeden komín a soustava anten ta je mobilní (dá se premístit), jden komínek z kuchyně a jedno okno. Prosím o cenové nabídky. O cenách nemám představu.
Poptáváme vysušení reaktoru-objem 25m3
Poptávám firmu, která by vysušila nerezový reaktor o objemu 25 kubíků, včetně vydání certifikátu. V ČR.