Poptáváme rozvod kanalizace pro 12 RD
Hledáme zhotovitele rozvodu vnitřní kanalizace pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme realizaci ZTI pro 12 RD
Hledáme dodavatele ZTI pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme připojení bojleru
Poptáváme připojení kombinovaného bojleru 125 l, odpojení zajistíme sami, nutno vidět.Jsme ze Zdětína, Benátky nad Jizerou. Děkuji M. Hašková
Poptávám zhotovení kanalizační přípojky
Poptávám zhotovení připojení RD na tlakovou kanalizaci v obci Břežany II
Poptáváme rozvod vody na stavbě
Dobrý den! Na naší parcele je vodovní přípojka ukončena ve vyzděné šachtě. Na terénu je vývod s uzavíracím kohoutem. Toto zařízení nebylo již několik let používáno. Nyní budeme potřebovat vodu na stavbu. Druhý krok bude následovat po dokončení stavy konečný (přívod a rozvod vody). Prosím o informaci jak máme postupovat, abychom mohli používat ...
Poptávám výměnu bojleru
Poptávám čištění bojlerů na vodu, případně jejich výměna.
Poptávám opravu splachovače u WC
Poptávám opravu podomítkového splachovače WC, neznačkový typ. Protéká, nesplachuje. Březí u Říčan, Praha východ
Poptávám instalatérské firmy
Poptávám firmu /my/ zabývající se instalatérstvím
Poptáváme TZB pro nový rodinný dům
Hledám firmu, či soukromou osobu pro TZB - novostavba RD u Prahy - Zdimeřice. Komletní dodávka včetně materiálu. Poprosil bych cenou nabídku na meil.
Poptáváme opravu vodovodního řádu
Potřebujeme najít poruchu na vodovodním řádu - velké úniky pitné vody. Vodovodní řád je z plastu a není podle něj položený vyhledávací drát na zjištění úniku pitné vody. Je možné, že se jedná o více poruch na více místech. Přivítáme i konzultaci ohledně toho jakým způsobem by bylo možné zjistit úniky pitné vody.
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám kompletní rekonstrukci panelákové koupelny, která bude rozšířena o chodbu. Vybourání stávajícího umakartového jádra+položení dlažby na chodbě+spolu s rekonstrukcí-výměna zárubní v ložnici. Nestandardní práce - otočení připojení odpadu WC ve stupačkách o 90 stupňů. Stavební povolení zajištěno. Celková max. cena 110tis.Kč. Termín ...
Poptáváme dostavbu koupelny
Hledáme firmu k provedení prací v koupelně (provedení obkladů, montáž sanity). Kompletní dodávka včetně materiálu, nyní hrubá podlaha a omítky. Velikost cca. 1,7 x 2,5m + záchod 1,3 x 1,3m. Možno i dlažba na chodbě. Výhledově druhá koupelna 3 x 3,5m. Jedná se o novostavbu. Obec Kosmonosy, okres MB
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci koupelny v okolí Mostu.
Poptávám pokládku vodovodní přípojky
Poptávám pokládku vodovodní přípojky (vodovodní šachta, podsyp, položení, zásyp hutnění a konečná úprava terénu). Práce celkem cca na 5 dní. Po domluvě případně další spolupráce. Termín duben ´07.
Poptáváme stavební práce
Poptáváme, práci demolice, vyklízení, stěhování, stavební práce pokládka dlažby, dešťová kanalizace, zateplení RD a další stavební práce.
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Sháním firmu na přestavbu umakartového bytového jádra (koupelna, WC) v okrese Příbram. Požaduji předběžnou kalkulaci.
Sháním filtr do vodovodních trubek
Hledám firmu která vyrábí nebo prodává filtry do vodovodních trubek k filtraci pitné vody v rodinném domě.