Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je realizace stavby "Dokončení kanalizace Chroustovice, napojení části Městec, intenzifikace ČOV Chroustovice".
Revitalizace památkové rezervace lidové architektury Betlém Hlinsko a navazujících ploch „STAVBY- DŮ
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce staveb - dům č.p. 165, dům č.p. 178, dům č.p. 561 v Hlinsku a kompletní dodávka a montáž stavby veřejných toalet - objektů umístěných v rezervaci lidové architektury Betlém Hlinsko, vše v rozsahu definovaném dokumentace. Předmětem je rovněž vypracování dokumentace pro provádění stavby (realizační ...
Ústí nad Orlicí – kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce ČOV a dostavba a rekonstrukce kanalizace. Celková délka navržených stok Gravitační stoky dostavby 16 829,77, gravitační stoky rekonstrukce 4 200,64 , výtlaky a tlaková kanalizace dostavby 4 698 m, vložkování stávajících stok 1 652 m, odbočky pro domovní přípojky 4 974 m. Předmětem veřejné zakázky je kromě ...
Revitalizace areálu středověké tvrze Orlice
Přestavba historické tvrze s přístavbou hotelu k barokní stodole. Stavba je členěna na stavební objekty: B-Tvrz, C-Terasa, D-Srub-prodejna vstupenek, E-Hotel, F-Brána, G-Opěrná zeď, H-Kočárovna, I-Bašta, J-Stanoviště odpadních nádob, K-Vjezd, L-Parkoviště, M-Areál, N- Plachta terasy, Zásobování pitnou vodou a odvedení odpadních vod.
Kanalizace Pomezí
Předmětem veřejné zakázky je výstavba kanalizace v obci Pomezí v celkové délce 17,8 km. Tato stav-ba zajistí odvedení odpadních vod na stávající ČOV Polička, kde tyto vody budou čištěny v souladu s nařízením vlády č. 61/2003 Sb. v platném znění. Realizací výstavby nové kanalizace dojde k zásad-nímu zlepšení životního prostředí v oblasti, což by ...
Stavební úpravy výrobního areálu v Litomyšli
Jedná se o stavební práce na výrobním objektu v k.ú. Litomyšl. Projekt se týká rekonstrukce 6 objektů vč. realizace nového topného systému s kombinací solárních panelů, dále: oprava zpevněných ploch, úprava kanalizace vč.vsakování, úprava veřejného osvětlení. Jednotlivé objekty budou rekonstruovány podle současného technického stavu a druhu ...
Gymnázium Pardubice, Dašická - Rekonstrukce kuchyně a školní jídelny - I.etapa
Rekonstrukce kuchyňského provozu a jídelny vč. provedení nových rozvodů vody, kanalizace, vzduchotechniky, ÚT.a elektroinstalace. Součástí je dodávka a montáž nového kuchyňského vybavení.
Dolní Újezd - ČOV a kanalizace - I. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce na výstavbě ČOV pro 2500 EO a kanalizaci v celkové délce cca 4, 607 km včetně souvisejících činností. Součástí zakázky je i propagace dle podmínek dotace OPŽP. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí, výměna rozvodů, stavební úpravy, etapa 3 a 4
Jedná se o rekonstrukci hlavní budovy Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Poptáváme  práce vodo-topo
Poptáváme vodoinstalatérské a topenářské práce.
Poptávám realizací solárního ohřevu vody
Solární ohřev vody,kompl.nabídka včetně zapojení.Podmínka dotace zelená úsporám!!! Bojler 400-500l střecha šikmá,rod. dům,okr. Ústí /Orlicí.Cena do 80000kč.Realizace březen-duben 2010.
Poptáváme montáž sprchového koutu
Poptávám instalaci sprchového koutu do bytového jádra.
Poptáváme řemeslné práce při výstavbě
Poptávám firmu na zhotovení kanalizace, vodoinstalace, vč. montáže zdravotechniky, topeni (plyn, elektro,podlahové topení atd.) v dřevostavbách RD na klíč - po celém území ČR, cca 15 RD ročně.
Poptáváme montáž vodo, topo, plyn
Hledám dlouhodobého dodavatele instalaterských, vodotopenářských vč. plynoservisních prací pro naší firmu. Aktuálně poptávám výměnu 3 - 4 plynových kotlů za nové úsporné, pravděpodobně kondenzačního typu. Dále poptávám dodávku a instalaci 3 ks plynových přímotopů.
Poptávám výměnu bojleru
Potřebuji vyměnit nefunkční bojler 125l za bojler 80 litrů,včetně montáže a odvozu starého.