Poptávám stavbu pergoly se zastřešením
Výstavba pergoly, délka 7m, šířka (hloubka) 2,8m, výška 3m, se zastřešením. Místo: Slaný.
Poptávám dodávku dřevěného ztužujícího věnce
Poptávám dodávku dřevěného ztužujícího věnce pro stavbu altánu, uložený na stávajících betonových patkách. Materiál - borovice (smrk), opatřený impregnačním nátěrem - rozměr řeziva 14/16 cm, 5 x 4 metry, 5 x 3 metry. Cena montáže.
Rekonstrukce zámku Rataje nad Sázavou - III. etapa
Charakteristika veřejné zakázky je dána projektovou dokumentací zpraco. ing. arch. Miroslavem Fuchsem a ing. arch. Olgou Kantovou, ve které jsou podrobně popsány stav. práce – stavebně technologické řešení rekonstrukce. PD tvoří přílohu č. 2 ZD. Rozsah veřejné zakázky/prací stanovuje výkaz výměr, který je přílohou č. 3 ZD. Zámek je jako nemovitá ...
Oprava krovu a střešního pláště budovy Vlašského dvora
Předmětem této veřejné zakázky je statické řešení opravy krovů a kompletní náhrady břidlicové krytiny včetně podkladní lepenky. Předmět VZ zahrnuje lokální opravy zdiva a opravy nebo náhrady klempířských prvků.
Poptávám montáž plastového podbití  střechy
Poptávám firmu, která montuje plastové podbití střechy. Velikost cca 30m2. Plastivan, bílá barva. Velice na to spěchám, protože právě probíhá nátěr fasády a je postaveno lešení. Cena dle dohody.
Výměna střešního pláště č.p. 1910/B
Kompletní výměna střešního pláště a oprava krovu s izolací na budově čp. 1910/B na Komenského nám. v Říčanech. Kompletní demontáž plechové střešní krytiny a hydroizolační folie. Výměna případného zničeného dřevěného podbití střechy za nové a případné nahrazení zničené tepelné izolace v místech poškození. Instalace nové hydroizolační folie a ...
Poptávám výrobu střešních vazníků, vč. montáže
Dobrý den poptávám výrobu střeš. vazníků na RD.Vinařice u Dobrovice Cena za materiál vč montáže konstrukce.Plány viz příloha Pokrývači RESK - Lingler Předem děkuji za zpracování nabídky
Poptávám střešní práce
Dobrý den. Potřebovali bychom zobytnit podkroví u rodinného domu v Berouně. Poptáváme tedy: - sundání současné krytiny - chemické ošetření krovů (provedu sám) - položení folie - kontrola/výměna úžlabí - latě + kontralatě - zpětná pokládka krytiny Materiál (folie, latě, spojovací, atd) dodám na místo po konzultaci s ...
Poptáváme partu tesařů a pokrývačů
Poptáváme samostatnou tesařskou partu se zkušenostmi s montáží rodinných domů - dřevostaveb, sendvičovou technologií „Two by Four“ vč. pokrývačských prací, Množství: cca 50 RD v průběhu 3 let, Smlouva o dílo, Lokalita: Praha – východ, Termín: od 6/2011, Doprava: vlastní, Ubytování: dohodou.
Poptávám dodávku krovu pro RD
Poptávám dodávku krovu pro RD. Viz projektová dokumentace, na vyžádání zašlu.
Poptávám dokončení realizace atypické střechy
Hledám tesařskou firmu na dodělání atypické střechy ( volské oko, arkýř ), t.j. krov, doložení střechy, klempířské práce. Nutno vidět.
Poptáváme opravu střechy a izolace v bytovém domě
Poptáváme opravu střechy a izolace v bytovém domě: 1) izolace sklepních prostor kolem cihlového domu z 50. let, 2 vchody, 2) rekonstrukce střechy Milovice nad Labem, Dukelská 354, 355 nutné vidět, na kontaktním emailu lze domluvit podrobnosti předpokládaný termín - jaro, léto 2011
Poptávám montáž střechy
Poptávám montáž 2x střechy tvaru A. cca 390m2. Pouze jeden komín. Materiál: latě 6x4 + Lindab Rova Ideal - cihlová barva, bez folie! Nutno demontovat staré latě a krytinu. Pouze scházet dolů. Termín ihned. Cenu celkem, nebo nejlépe za 1m2 střechy. Platba v hotovosti!Další pokrývačské práce z jara. Cca 7 Km od Čáslavi.
Poptáváme tesařské práce
Poptávám tesařskou firmu, která nám zrealizuje schodiště v naší novostavbě rodinného domu. Konkrétní představa je betonové schodiště, obsahující dvě ramena uprostřed rozdělená podestou, které bychom potřebovali zašalovat. Termín, pokud možno co nejdříve. Cena, dle nabídky, pokud možno co nejlevněji.
Generální dodavatel stavby - Stavební úpravy Panenské Břežany par. č. 259/2, 260
Předmětem zakázky jsou stavební práce spočívající v regeneraci a rekonstrukci objektu sloužícího jako laboratoře a administrativní budova a v rekonstrukci dílenských hal sloužících pro aplikovaný výzkum. Součástí regenerace jsou nové rozvody el. energie, vody, kanalizace, vytápění, vzduchotechniky, tlakového vzduchu a technických plynů, digestoří ...
Poptávám zhotovení sedlové střechy
Poptávám zhotovení sedlové střechy na novostavbě RD v Olbramovicích okr. Benešov. Včetně dodávky krovu. Termí realizace podzim 2010. Rozměry viz.příloha pdf. Za nabídky děkuji.
Poptávám realizaci dřevěné terasy
Poptávám zhotovení dřevěné terasy 4x4m, tvrdé dřevo.
Poptávám podbití střechy palubkami
Poptávám podbití střechy z dřevěných palubek u rodinného domku. V délce 13M, šířka cca 50cm - napojení již stávajícího (viz foto). Jedná se o podbití pouze venkovní. Poptávám včetně dodávky materiálu a jeho povrchové úpravy a očetření vhodným nátěrem (nechám si doporučit). V případě vzájemné spokojenosti lze navázat vyhotovením dřevěného ...
Poptávám sbíjené vazníky vč. montáže
Poptávám výrobu ev i montáž sbíjených vazníků(může být i jiný systém) pro valbovou střechu atriového domu se spádem 23 a 30 stupňů. Zastavěná plocha cca160m2. Na konstrukci střechy budou zavěšeny stropy a půdní prostor musí být pochůzný. Termín dodávky-06.-08.2010, půdorys střechy je oproti výkresům o 5cm do všech směrů větší.
Sháním bezpečnostní zarážky do oken
Dobrý den, mám dotaz jestli existují bezpečnostní zarážky do střešních oken kvůli dětem, myslím tím nějáké zarážky abych na určitou velikost mohla nechat okno pootevřené (zarazit pojistkou aby si dítě nemohlo okno víc otevřit). Děkuji.
Poptávám dřevěné obložení schodů
Poptávám obložení betonových schodů dřevem. Schodiště je pravotočivé,16 schodů.
Poptáváme dodavatele krovů
Hledáme dodavatele krovu pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme  střešní plášť pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU!!! Hledáme zhotovitele střešního pláště (krov, krytina a klempířské prvky - TiZn) pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme rekonstrukci střechy
Poptáváme zateplení a rekonstrukci střechy bytového domu Příbram 7.
Poptávám ručně štípaný šindel
Poptávám šindel ručně štípaný - smrk/jedle dodávka mat. cena 1m2/ - jednoduché krytí.