Rekonstrukce - generální oprava střech zámku, obnova fasád - IV.etapa v areálu NKP SZ Žleby
Realizace rekonstrukce- generální oprava střech zámku a obnova fasád zámku Žleby - IV.etapa (vnější východní fasáda) v areálu národní kulturní památky státní zámek Žleby,.
Oprava střechy, balkónů a ZTI
Vinohradská 114 - oprava balkónů, říms a ZTI. Vinohradská 116 - oprava střechy, ZTI a výměna technologie plynové kotelny a trubních rozvodů otopné souostavy včetně otopných těles.
UK - PF – rekonstrukce střechy id.č.: EDS 233D 312 000109
Předmětem veřejné zakázky je generální rekonstrukce střešního pláště.
Poptáváme subdodavatele pro realizaci střechy
Poptávám pro rozestavěnou stavbu RD v Praze 8 kvalitní subdodávku na zhotovení jednoduché sedlové střechy půdorysných rozměrů cca 10*8,5m s plechovou krytinou z TiZn.Předpokládaný termín konec července 2011. Zadání po osobním jednání.
Opr.střeš.kryt.a zatepl.dvor.fas.na obj.byt.domů Roosseveltova.42-24, Terron.619. Jug.part.611, Pha6
Zateplení dvorních fasád, bourací práce, výměna střešní krytiny, zpracování projektu skutečného provedení
Rekonstrukce - generální oprava střech zámku, obnova fasád - IV.etapa v areálu NKP SZ Žleby
Realizace rekonstrukce- generální oprava střech zámku a obnova fasád zámku Žleby - IV.etapa (vnější východní fasáda) v areálu národní kulturní památky státní zámek Žleby, dle podmínek plynoucích ze zadávací dokumentace, smlouvy o dílo a jejich příloh
UK - PF – rekonstrukce střechy id.č.: EDS 233D 312 000109
Předmětem této veřejné zakázky je generální rekonstrukce střešního pláště. Jedná se o kompletní odstranění střešního pláště včetně zasklení světlíků, odstranění klempířských prvků včetně dřevěných prvků, odstranění, případně repase zámečnických prvků a hromosvodu. Následně proběhne sanace železobetonového krovu z vnější strany. Sanace ocelových ...
Oprava střech, vikýřů, říms a fasády Valdštejnského paláce - budova C
Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce na fasádě a střeše budovy C Valdštejnského paláce včetně říms, vikýřů, komínů, krovu, okapů, svodů, sněhových zábran i chemického ošetření veškeré dřevní hmoty půdy.
Celková rekonstrukce a oprava bytového domu Patočkova 1413/31, Praha 6
Zděná šestipodlažní budova (22 bytových jednotek).EXTERIÉR (výměna dřevěných oken za plastová,rekonstrukce fasády,rekonstrukce teras,klempířské prvky,zpevněné plochy),PŘÍSTAVBA VÝTAHU,INTERIÉR (obnova společných prostor objektu,plynoinstalace,elektroinstalace, BYTY (celková oprava, změna vytápění)
Poptávám realizaci ploché střechy
Poptáváme zhotovení ploché střechy 200 m2 včetně izolací a zateplení.
Poptávám opravu okapového žlabu
Poptávám opravu (výměnu) okapového žlabu TiZn cca 7,5 m´ + dodatečná instalace sněholamů (krytina Bramac) cca 30 m´ v Praze 10
Poptávám podbití střechy
Hledám firmu na provedení podbití okrajů střechy palubkami. Nabídněte finální cenu za 1M2 (včetně práce, materiálu, nátěru atd.)
Poptávám drobné klempířské a zednické práce
Poptávám drobné klemířské práce a zednické práce na přípravu osazení domovních dveří a vrat v rodinném domku na Praze 6.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Poptávám stavební práce na rekonstrukci stavebního objektu ve Středočeském kraji okr.Benešov obec Všechlapy. Specifikace stavebních prací:zateplení fasády polystyren,výstavba plotu z KB bloků,výstavba plotu z lomového kamene,altán,zámková dlažba,nástavba střechy,omítky….zednické a trochu tesařské práce.Zahájení ihned za vhodných klimatických ...
Poptáváme stavební práce
Stavební práce, výroba a montáž OK - Sanace vstupního ocelového schodiště a betonové podesty severního průčelí panelového domu. Podrobnosti jsou uvedeny ve výzvě k podání nabídky v přiloženém souboru. V případě zájmu a pro zaslání technické dokumentace zadání se obracejte výhradně el. poštou. Termín podání nabídek: 7.9.2009
Poptávám likvidaci střechy kůlny
Poptávám sejmutí a odvoz eternitové krytiny ze střechy kůlny v Praze 4 a vystavení protokolu o likvidaci pro hygienickou stanici. Celkem asi 35 m2.
Poptávám pokrývačské práce, 150 m2
Poptávám pokrývačské práce v Benešově, jedná se o střechu 150 m2.
Poptáváme likvidaci eternitové krytiny
Poptávám sejmutí a odvoz eternitové krytiny ze střechy RD v Praze 4
Poptáváme stavební práce v Praze
Na stavbu bytového objektu v Praze hledáme fasádníky, obkladače, dlaždiče a klempíře. Na ceně se dohodneme. Realizace do konce tohoto roku, popř. v lednu 2008.
Poptáváme řemeslnické práce
Poptáváme truhláře, tesaře, instalatéry a pokrývače. Střední Čechy.
Poptáváme opravu plechové střechy
Poptáváme opravu plechové střechy, ošetření nátěrem či pokrytí šindelem. Česká lípa a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám pokrývačské práce
Poptávám profese pokrývač pro přeložku střechy s doplněním fólie,kontra latí,střeš.oken, úpravu klemp.konstrukcí pro stavbu podkroví u Dírné. Možno i příp.další profesní dodávky. Spolehlivost, kvalita, reference- Soběslav, Planá n.Lužnicí a okolí lokality stavby
Poptáváme pokrývačské práce
Poptáváme pokrytí střechy produktem Röben, Monza plus,v provedení kaštan - glazura.Oblast Zlínský kraj. Termín trvání poptávky jeden týden.Máme zájem buď o dodání materiálu nebo o dodání materiálu včetně montáže.
Poptáváme plechové pozinkované kbelíky
Poptáváme pozinkované kbelíky o objemu 10 l. Množství 40 ks.
Poptávám výměnu střešní krytiny
Prosím o výměnu krytiny (pálená tašková střecha) na hospodářské budově. Rozsah cca 180 m2. Předpokládá se i výměna střešních latí v rozsahu cca 50%. Jedná se o stodolu a vítáme i nabídku se staršíma taškama. Místo: Lipec, cca 15 km od Kolína, nebo Chlumce n/Cidlinou.