Poptávám drobnou opravu izolace střechy
Poptávám drobnou opravu izolace u střech. Jedna je potažená ipou a druhá je oplechovaná. Střechy propouští vodu. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme výrobu oplechování z hliníku
Poptáváme výrobu hliníkového oplechování. Zakázka obnáší ohýbání, svařování, řezání a práškové lakování hliníku. Jedná se o opakovanou zakázku. Požadovaná dodací lhůta je 2 týdny od předání výkresové dokumentace. Výkresovou dokumentaci potřebnou pro vypracování cenové nabídky zašleme na požádání emailem. Preferovali bychom dodavatele z Jižní ...
Poptáváme pokrývačské práce
Poptávám pokrývačské práce, zakázka je v Klatovech a Nepomuku.
Poptáváme realizaci stavebních prací
Pro stavební práce na stavbách v okolí Brandýsu nad Labem hledáme firmy s tímto zaměřením: - zemní práce - stavební práce HSV - sádrokartony - živičné kritiny - kanalizace, plynovod, vodovod - ústřední vytápění - konstrukce klempířské, zámečnické, tesařské - krytiny tvrdé - malby, nátěry -elektro - vzduchotechnika SPĚCHÁ!
Poptáváme pokládku krytiny Sarnafil
Hledám firmu zabývající se pokládkou střešní krytiny Sarnafil - pro stavbu v Pohořelicích.
Poptávám rekonstrukci střechy MŠ
Poptávám rekonstrukci střechy na MŠ v Zaječí okr. Břeclav.
Poptáváme demolice a stavební práce
Popis prací: Demolice cihelného zdiva a betonáž armovaného věnce pod stávajícími pozednicemi. Ošetření dřeva, nalepením izolace BITABIT. Demontáž stávající krytiny a laťování. Plocha celé střechy 120m2 Demolice zděné nadstavby na krytinou Ošeření nátěrem trámoví (krokve) v rozsahu styku s novou instalací střechy Dodávka a montáž nových ...
Poptávám provedení hydroizolace RD
Poptávám firmu která provede hydroizolaci na rodinném domě (IPA původní 18let stará) i se zateplením alespoň 10cm. Na střeše je jeden komín a soustava anten ta je mobilní (dá se premístit), jden komínek z kuchyně a jedno okno. Prosím o cenové nabídky. O cenách nemám představu.
Poptáváme řemeslné práce pro správu domů
Poptávám pokrývače, klempíře, zedníky, malíře a tesaře v okrese Znojmo.
Poptávám klempířské prvky zn. Lindab
Sháním prodejce zn. Lindab - žlaby, okapy, plechy, celá ČR: žlab 0,33m, délka 5m, 12 ks okapy+svody 0,33 m svod - délka 5m, 4 ks svod - délka 1,5m 4 ks koleno - 45 stupňů, 8 ks kotlík - 4 ks spojka žlabu - 12 ks čelo - 4 ks hák - 64 ks objímka svodu - 12 ks
Poptávám rekonstrukci střechy RD, 12x12 m
Dobrý den, poptávám nabídku k rekonstrukci střechy rodinného domu tvaru čterce 12 x 12m. Výška strešního trojúhelníku je 8,5 m, hřeben 10 m, základna 13 m celkem 4 krát celková plocha max. 221 m čtverečních. Trámy jsou dobré. Potřebuji nové latě a tašky, např. TONDACH Brněnka 14 režná, BRAMAC MAX. Realizace na smlouvu, platba fakturou.
Poptáváme klempířské práce vč. materiálu
Sháním firmu na dodávku klempířských prvků a práce na rodinném domku v Kaplicích okres Český Krumlov. Začátek prací nejlépe 1.11.2006. Kontakt poze telefonicky.
Poptávám klempíře a pokrývače
Sháním opraváře a klempíře pro opravu stříšky nad vchodem rodinného domu.Brno a okolí