Zateplení a výměna oken u veřejných budov v Telči - Realizace úspor energie
Předmětem veřejné zakázky je realizace úspor energie v objektu administrativní budovy Na Sádkách, Telč - komplexní zateplení objektu administrativní budovy ve městě Telč včetně výměny výplní otvorů - dále viz ZD.
Zateplení a výměna oken u veřejných budov v Telči – Realizace úspor energie v objektu ZŠ Masarykova
Předmětem veřejné zakázky je realizace úspor energie v objektu ZŠ Masarykova, Telč - komplexní zateplení objektu Základní školy ve městě Telč včetně výměny výplní otvorů - dále viz ZD.
Zateplení a výměna oken u veřejných budov v Telči – Realizace úspor energie v objektu ZŠ Hradecká
Předmětem veřejné zakázky je realizace úspor energie v objektu ZŠ Hradecká, Telč - komplexní zateplení objektu Základní školy ve městě Telč včetně výměny výplně otvorů - dále viz PD.
Realizace úspor energie v objektu KD Máj, Pelhřimov
Předmětem zakázky je provedení komplexního zateplení budovy KD Máj v Pelhřimově včetně výměny oken a dveří dle zpracované PD.
Zateplení základní školy Dobronín
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka zateplení objektu základní školy Dobronín včetně výměny oken a dveří - dále viz ZD.
Poptávám zeteplení podkorví
Dobrý den, poptávám zateplení podkroví pomocí stříkané pěnové izolace. 160 m2 šikmé plochy střechy (ne 160 m2 půdorysně) 16 cm tlouštka (krokve 10/16 á 90-100 cm) Tepelné mosty krokví řešit přestřikem min. 2 cm vrstvy přes krokve. Prosím specifikujte: -zda jde o měkkou nebo tvrdou pěnu -jaká by byla cena když poskytnu k dispozici 380V ...
Poptáváme provedení tepelné izolace vrat ve skladu
Poptáváme provedení tepelné izolace /nehořlavým materiálem / plechových vrat ve firemním skladu.
Úspory energie v zařízeních zřizovaných krajem Vysočina II.c - OA a hotelová škola
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy vnějšího pláště objektů školy OA a hotelová škola Bratříků Havlíčkův Brod.
Snížení eneregtické náročnosti objektu BD Smetanovo náměstí čp. 1859 a 1860, Havlíčkův Brod
Jedná se o zateplení obvodového pláště a opravu balkonů bytových domů čp. 1859 a 1860, které byly postaveny panelovou technologií.
Poptávám zateplení panelových domů
Poptávám firmu na zateplení panelových domů (kompletní obvodový plášť včetně štřechy) - systémem, splňujícím požadavky na vyplacení dotace hodnocené podmínky: 1. reference: 20% 2. soutežní cena do 1000Kč/m2: 40% 3. délka záruky (min 10let na komplet): 40% (jde o cenu bez oken, vyzdívek kolem oken, bez vnitřních prostor)
Dům s pečovatelskými byty
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy č.p. 21 ve městě Červená Řečice (změna užívání objektu, a to z původního využití budovy jako základní školy na bytový dům se 7 pečovatelskými byty – změna dispozice ve všech podlažích a půdním prostoru) včetně přípojky NN na částech pozemků. Objekt bude zateplen izolačním systémem o tl. 140 mm. Dále bude ...
Energeticky úsporná opatření v PL Jihlava - zateplení pavilónů 8 a 9
Energeticky úsporná opatření v PL Jihlava - zateplení pavilónů 8 a 9: nové dřevěné výplně otvorů - okna a dveře včetně příslušenství (parapety, žaluzie) v obvodovém plášti, zateplení obvodového pláště, položení tepelné izolace v půdním prostoru na poslední stropní konstrukci.
Snížení energetické náročnosti městských budov
Jedná se o výměnu výplní otvorů ve třech městských budovách a následné zateplení pláště zateplovacím systémem
Poptávám zateplení fasády
Zateplení fasády RD se zelenou úsporám. Projekt hotový.
Úspory energie v zařízeních zřizovaných krajem Vysočina II - Nemocnice Jihlava
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy vnějšího pláště budovy gynekologisko-porodnického pavilonu v areálu Nemocnice Jihlava.
Úspory energie v zařízeních zřizovaných krajem Vysočina II - Nemocnice Jihlava - interní pavilon
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy vnějšího pláště budovy 2. interního pavilonu v areálu Nemocnice Jihlava
Energetická optimalizace budov ZŠ a MŠ Ždírec nad Doubravou
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je zhotovení stavby: Energetická optimalizace budov ZŠ a MŠ Ždírec nad Doubravou; spočívající v revitalizaci stěnového pláště pavilonů, včetně přiteplení obvodových konstrukcí a barevného řešení fasád, výměny výplní otvorů a zateplení střešního pláště včetně nové hydroizolace.
Energetická optimalizace budov ZŠ Maleč - II. etapa
Vnější zateplení budovy staré školy kontaktním systémem zateplení a výměně nevyhovujících a zastaralých koksových kotlů za energeticky úspornější a ekologicky šetrnější plynové vytápění a s tím související přivedení zemního plynu do školní kotelny přes pozemek školy.
Změna technologie zateplení střech
Jedná se o zateplení plochých střech extrudovaným polystyrenem a folií.
Snížení energetické náročnosti ZŠ E. Rošického, Jihlava
Kompletní dodávka stavby „Snížení energetické náročnosti ZŠ E. Rošického, Jihlava”. Hlavním stavebním objektem je hlavní budova školy, školní jídelna a družina, tělocvična a spojovací chodba, výtah, kotelna a sociální zařízení. Bude provedeno komplexní zateplení fasád, rekonstrukce - zateplení střech, kromě ploché střechy na spojovací chodbě a ...
Stavební úpravy Základní škola Komenského 6, Žďár nad Sázavou - realizace enrgetických úspor
Předmětem VZ jsou stavební práce spojené s realizací úsporných opatření energie objektu Základní školy Komenského 6, Žďár nad Sázavou - realizace energetických úspor - celkové zateplení, vnější omítky, celková výměna oken a dveří - plastová, nová střešní krytina - vodotěsné a tepelné izolace, demontáž stávajícího oplechování parapetů, atikového ...
Zateplení objektu  ZŠ Osvobození
Výměna oken a zateplení venkovního pláště budovy školy
Poptávám zateplení RD
Žádám o cenu zateplení polystyrenem venkovní obálky RD za m2 a podlahy a stropu v místnostech rodinného domu
Poptávám zateplení
Poptávám zateplení severní fasády, polystyren EPS 150mm - cca 30m2 + zateplení podlahy EPS 120mm - cca 15m2 - možno použít fasádní polystyren
Poptávám měření půdního radonu
Poptávám firmu, která mi změří na stavební parcele ve Svratouchu radon, popřípadě provede odizolování proti radonu. Děkuji