KPÚ v k.ú. Dolní Lipka a Prostřední Lipka
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy (KPÚ) Dolní Lipka na území o rozloze cca 291 ha a KPÚ Prostřední Lipka o rozloze 656 ha včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
KPÚ v k.ú. Květná u Lukové
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 180 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Květná u Lukové včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
KPÚ v k.ú. Horní Třešňovec
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy (KPÚ) v k.ú. Horní Třešňovec na území o rozloze cca 879 ha v k. ú. Horní Třešňovec s vyloučením souvisle zastavěné části tohoto k.ú. Dále jsou předmětem zakázky nezbytné geodetické práce ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
KPÚ v k.ú. Horní Třešňovec
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 879 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú. Horní Třešňovec včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
KPÚ v k.ú. Valteřice u Výprachtic
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 138 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Valteřice u Výprachtic včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Sázava u Lanškrouna
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 435 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Sázava u Lanškrouna včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.