KPÚ v k.ú. Horní Třešňovec
Zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy (KPÚ) v k.ú. Horní Třešňovec na území o rozloze cca 879 ha v k. ú. Horní Třešňovec s vyloučením souvisle zastavěné části tohoto k.ú. Dále jsou předmětem zakázky nezbytné geodetické práce ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Chmelík
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Chmelík (dále jen "KPÚ") podle zákona č. 139/2002 Sb. o pozemkových úpravách a pozemkových úřadech a o změně zákona č. 229/1991 Sb., o úpravě vlastnických vztahů k půdě a jinému zemědělskému majetku, ve znění pozdějších předpisů.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Chmelík
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Chmelík (dále jen KPÚ) podle zákona č. 139/2002 Sb. o pozemkových úpravách a pozemkových úřadech a o změně zákona č. 229/1991 Sb., o úpravě vlastnických vztahů k půdě a jinému zemědělskému majetku, ve znění pozdějších předpisů.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Hrochův Týnec
Předmětem veřejné zakázky je vypracování návrhu KPÚ v k.ú. Hrochův Týnec, včetně všech nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti kódu kvality 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí - mapa DKM. Návrh musí být zpracován tak, aby byl zapsatelný do katastru nemovitostí.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Ostrý Kámen
Předmětem plnění veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Ostrý Kámen (dále jen KPÚ) podle zákona č. 139/2002 Sb. o pozemkových úpravách a pozemkových úřadech a o změně zákona č. 229/1991 Sb., o úpravě vlastnických vztahů k půdě a jinému zemědělskému majetku, ve znění pozdějších předpisů.
Polní cesty Biskupice
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je výstavba tří polních cest v katastrálním území Biskupice u Ronova nad Doubravou, realizovaných v rámci schváleného návrhu komplexních pozemkových úprav a plánu společných zařízení v tomto katastrálním území. Staveniště se nachází jižně od obce Biskupice. Cesty na sebe navazují. ...
Polní cesty P24CH, P6aCH, P6bCH, P7CH, P9CH v katastrálním území Chýšť
Předmětem plnění podlimitní VZ na stavební práce je realizace novostavby jedné a stavební rekonstrukce čtyř polních cest v k.ú. Chýšť, okres Pardubice, realizovaných v rámci schváleného návrhu komplexních pozemkových úprav a plánu společných zařízení v tomto katastrálním území. Předmět je rozdělen na dílčí polní cesty: Polní cesta ...
Keltská vesnice Archeoskanzenu Nasavrky
Stavební práce při realizaci Archeoskanzenu Nasavrky, zhotovení realizační dokumentacea dokumentace skutečného provedení, geodetické zaměření stavby, vyhotovení geometrického plánu a zajištění povinné publicity.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Dětřichov u Moravské Třebové
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Dětřichov u Moravské Třebové (dále jen "KPÚ") podle zákona č. 139/2002 Sb. o pozemkových úpravách a pozemkových úřadech a o změně zákona č. 229/1991 Sb., o úpravě vlastnických vztahů k půdě a jinému zemědělskému majetku, ve znění ...
Rekonstrukce hlavní polní cesty HC 1 v k.ú. Rohozná
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je rekonstrukce polní cesty HC 1 v k.ú. Rohozná u Trhové Kamenice na pozemcích č.k. 1146 a 1172 o délce 1141,5 m. Součástí zakázky je kromě jiného i vytyčení pozemků a zaměření skutečného provedení stavby a doprovodná výsadba. Bližší údaje v zadávací dokumentaci.
KPÚ v k.ú. Horní Třešňovec
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 879 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú. Horní Třešňovec včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
KPÚ v k.ú. Valteřice u Výprachtic
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 138 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Valteřice u Výprachtic včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Sázava u Lanškrouna
Předmětem veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy na území o rozloze cca 435 ha (dále jen „KPÚ“) v k.ú.Sázava u Lanškrouna včetně nezbytných geodetických prací ve třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Chvojenec
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexní pozemkové úpravy v k.ú.Chvojenec,která bude sloužit k obnově katastrálního operátu. KPÚ bude zpracována včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti 3 určené pro obnovu katastru nemovitostí – mapa DKM.Návrh KPÚ bude zpracován a zapsán do katastru nemov. ...