Oprava rozvodů ZTI a plynu a opatření proti zmírnění vlhkosti v BD Palackého tř. 130,132,134,136,138
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení výměny stoupacího kanalizačního a vodovodního potrubí a přípojek zařizovacích předmětů, výměny rozvodů plynu a částečné úpravě rozvodů elektro instalací. V souvislosti s tím bude provedena oprava omítek v suterénu budov.
Oprava rozvodů ZTI a plynu a opatření proti zmírnění vlhkosti v BD Palackého tř. 130,132,134,136,138
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení výměny stoupacího kanalizačního a vodovodního potrubí a přípojek zařizovacích předmětů, výměny rozvodů plynu a částečné úpravě rozvodů elektro instalací. V souvislosti s tím bude provedena oprava omítek v suterénu budov.
Rekonstrukce objektu spojená s odstraněním havarijního stavu
Stavební úpravy řeší celkovou rekonstrukci objektu (dispoziční úpravy, vybudování lůžkového výtahu, výměna střešní krytiny a části krovu, rekonstrukce omítek, obkladů, dlažeb, rekonstrukce vzduchotechniky, elektroinstalace a ústředního topení, rekonstrukce venkovní splaškové kanalizace, nová vodovodní přípojka z hlavní budovy). Stavebními úpravami ...
Poptáváme realizaci osvětlení v bytovém domě
Poptáváme realizaci osvětlení chodby v panelovém 7.patrovém domě v Brně-Bystrci pomocí pohybových čidel vč.výměny osvětlovací techniky a vč. vyřešení nouzového osvětlení. Dům je spravován Společenstvím vlastníků bytového domu.
Rekonstrukce inženýrských sítí
Jedná se o rekonstrukční práce v areálu gymnázia. Tato akce se skládá ze tří dílčích částí a to: a) Rekonstrukce venkovní kanalizace, b) Rekonstrukce elektro v budově Vídeňská 47, c) Přeložka horkovodní přípojky. Stručný popis: v rámci rekonstrukce venkovní kanalizace bude nahrazena jednotná stávající protékající kanalizace novou oddílnou, v rámci ...
Poptávám rekonstrukci hromosvodu
Poptávám rekonstrukci hromosvodu většího domu v Tasovicích u Znojma. Potřebné podklady pro stanovení cenové nabídky Vám zašlu obratem.
Poptávám rekonstrukci bytového jádra
Popis poptávky: poptávám rekonstrukci bytového jádra. (viz příloha) Jedná se stavební práce (vč. stavebního materiálu), zbourání a odvoz umakartového jádra. Byt je ve 4. patře bez výtahu! Pokud je možné zajistit i instalatérské a elektrikářské práce, prosím o jejich nacenění zvlášť. Uveďte přibližnou délku rekonstrukce.
Stavební úpravy ZŠ Mutěnická - III. etapa
Předmětem veřejné zakázky bude celková rekonstrukce silnoproudých a slaboproudých elektroinstalací, rozšíření klimatizace ve vybraných místnostech včetně souvisejících stavebních úprav a dodávka nového komunikačního a IT vybavení v budově základní školy ; zpracování dokumentace pro provádění díla, dokumentace skutečného provedení .
Stavba CSP a VTP
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavby areálu CEITEC Science Park (CSP) a Vědeckotechnický park (VTP). Stavební objekty: objekt CSP, objekt VTP, objekty společné, energocentrum, opěrné zdi. Inženýrské objekty zejména: plynovod přípojka a areálový rozvod, kanalizace přípojka a areálová kanalizace, vodovod přípojka a areálový rozvod, ...
Dodávka záložního zdroje energie pro IT v rámci projektu VAVINET
Předmětem veřejné zakázky je demontáž a stěhování stávajícího MTG ROSSI 150kVA, dodávka MTG - záložního zdroje energie pro IT o min. trvalém výkonu P.R.P. 320kVA/256kW, dodávka přílušenství a montáž MTG - záložního zdroje energie pro IT a zpracování dokumentace skutečného provedení.
Veřejná zakázka na uzavření rámcové smlouvy na stavební práce - elektropráce (silno, slabo proud)
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je uzavření rámcové smlouva na stavební práce - elektropráce (silno, slabo proud).
Poptávám ekonomický návrh řešení topení a ohřevu TUV
Poptávám ekonomický návrh řešení topení a ohřevu TUV nízkoenergetického domu.
Dodávka a zprovoznění inteligentních sítí objektů areálu FAST při ulici Veveří a Žižkova
Předmětem plnění je kompletní zbudování inteligentních sítí objektů areálu FAST při ulici Veveří a Žižkova, včetně začlenění do centrálních informačních a komunikačních služeb VUT v Brně pro areál Fakulty stavební v Brně při ulici Veveří a Žižkova sestávající ze systémů: BMS; Hlasového komunikačního systému; Přenosový síťový datový areálový a ...
Provádění revizí elektrických zařízení jednotlivých částí VO, osvětlení podchodů
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je uzavření rámcové smlouvy na provádění revizí elektrických zařízení jednotlivých částí VO, osvětlení podchodů a slavnostního osvětlení Statutárního města Brna v souladu s ČSN 33 1500, 33 2000-6-61 a s právními předpisy souvisejícími.
Zhotovení jednotlivých stupňů projektových dokumentací obnovy jednotlivých částí VO
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je uzavření rámcové smlouvy na zhotovení jednotlivých stupňů projektové dokumentace a výkony autorského dohledu projektanta pro jednotlivé zadavatelem stanovené části obnovy VO Statutárního města Brna v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci dále, v rozsahu stanoveném příslušnými ustanoveními zákona číslo ...
Poptávám realizaci svítidel do budov
Dobrý den, potřebuji do dvou budov v Brně Řečkovicích udělat: svítidlo se senzorem 1x75W / 120° včetně zdroje demontáž a montáž svítidla, seřízení senzorů prosím o laskavou nabídku ceny pokud možno do čtvrtka. Ukončení prací a fakturace nejpozději do konce roku 2011, , děkuji (jsem plátcem DPH) Pavla Novotná
Zavedení služby tísňové péče pro seniory
Dodávka rozvodů počítačové sítě (LAN) včetně technologie dispečinku, provedení stavebních prací souvisejících se zřízením dispečinku - výměna oken a dveří, rozvody elektro a ÚT, výměna podlah, SDK podhledy, klimatizace serverovny.
Vranovice: IS a obslužné komunikace na lokalitu Doliny + komunikace Polní
Předmětem zakázky je příprava uzemí a vybudovaní technické infrastruktury pro plánovanou bytovou i nebytovou výstavbu v obci Vranovice. Základní rozsah stavby: komunikace 749 m, kanalizace: 280 m, vodovod: 543 m, plynovod: m. veřejné osvetlení a rozhlas: 665 m.
Zadávací řízení - síťová infrastruktura (propojení lokalit TC)
Vybudování pasivní síťové infrastruktury - propojení dvou budov Krajského úřadu Jihomoravského kraje.
Poptávám revizi elektro pro lisovací kontejnery
Prosím o nabídku na provedení elektrorevize a revizní zprávy pro lisovací kontejnery na stanovišti KAUFLAND Košice GALERIA.
Poptávám demontáž a montáž hromosvodu
1) Montáž drát nebo lano hromosvodné svodové D do 10 mm s podpěrou - zpětná montáž, nové podpěry = cena za m práce i s materiálem 2) Demontáž drát nebo lano hromosvodné svodové D do 10 mm s podpěrou - pro zpětnou montáž = cena za m práce i s materiálem Mám zájem pouze o požadované ceny. Posléze se rozhodnu jakého dodavatele zvolím.
CS Renneská - Kšírova
Cyklistická stezka je umístěna v těsné blízkosti řeky Svratky. Její délka je 1663 m a šířka jízdního pruhu 3m. Součástí stezky je veřejné osvětlení.
Poptáváme realizaci elektroinstalace v novostavbě
Hledáme OSVČ nebo firmu, která zrealizuje elektroinstalaci v novostavbě rodinného domu. Stavba - sendvičová dřevostavba ze systému Europanel www.europanel.cz. Všechny instalace se rozvádějí vodorovně v podlahách, nebo stropech. Ve svislém směru jsou instalace provedeny v sádrokartonových příčkách a předstěnách a pro elektroinstalaci jsou ...
VÚDDŠ Mor.Krumlov-stav.úpravy, příst. a nástavba objektu - dodatečné práce
Dodatečné řešení vyplývající z okolností zjištěných při provádění původní zakázky: měření a regulace v kotelně, vyvložkování komínu hliníkovou vložkou DN 140 mm pro připojení plynového spotřebiče, dispoziční úpravy v 1. PP a 1. NP, dokončení obložení fasády obkladovými pásky, položení zámkové dlažby okolo objektu, doplnění vybavení kuchyně dle ...
Poptávám opravu a montáž domácích telefonů
Poptávám opravu a montáž domácích telefonů