Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka prostředků IT a AV techniky
Dodávka prostředků IT (hardware a software) a AV techniky pro dvě učebny pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Výpočetní technika - DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému (DNS) budou dodávky počítačů a monitorů v rozsahu a vsouladu se zadávacími podmínkami jednotlivých výzev k podání nabídek v DNS. Zadavatel předpokládá, že bude zadůávat veřejné zakázky v DNS podle akutálních provnozních potřeb, tj. v předem neurčených nepravidelných ...
Pořízení HW vybavení
Předmětem zakázky je dodání HW vybavení pro pracoviště zadavatele.
Výběr dodavatele originálních tonerových kazet a fotoválců na období 2 let
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka originálních tonerových kazet a fotoválců do tiskáren a kopírek pro Magistrát města Pardubic, městské obvody II, IV, V, VI, VII a Městskou policii Pardubice, které spravuje v rámci IT - odbor informačních technologií MmP (vyjma MO Pardubice I, III a VIII).
Technické vybavení místnosti nového datového centra na multioborovém pavilonu NPK, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž a uvedení do provozu dodaného a namontovaného technického vybavení místnosti nového datového centra na Multioborovém pavilonu společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s. - pracoviště Pardubická nemocnice, Multioborový pavilon.
Dodávky multifunkčních zařízení
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Dodávka tonerů a inkoustových cartridge
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dílčích dodávek tonerů a inkoustových cartridge do kopírek a tiskáren na jednotlivá pracoviště zadavatele Nemocnice Pardubického kraje, a.s. po dobu neurčitou. Skutečný odběr zboží bude záviset na aktuálních potřebách jednotlivých pracovišť zadavatele. Dílčí objednávky budou obsahovat množství a druh ...
Multifunkční a tisková zařízení III v DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DSN) je dodávka multifunkčního tiskového zařízení.
Dodávka drobné AV techniky XI. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka záznamové a zobrazovací techniky - dataprojektorů, fotografického přístroje, objektivů.
Dodávka drobné AV techniky X. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobné audiovizuální techniky - dataprojektoru, fotografických přístrojů a příslušenství.
PC set pro grant IG164301 Nemocnice na Homolce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačového setu (stolní počítač, monitory a tiskárna) pro vybraný grant Nemocnice na Homolce dle specifikací v příloze k Výzvě. Zakázka není členěna na části neboť zadavatel požaduje set jako celek.
Dodávka počítačů, monitorů a tiskáren
Jedná se o dodávku počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky repasovaných počítačů, nových monitorů, notebooků a tiskáren pro jednotlivá pracoviště Nemocnice Pardubického kraje, a.s., realizované průběžně, nepravidelně v jednotkách kusů dle aktuálních potřeb zadavatele po dobu jednoho roku ...
Dodávka počítačů, monitorů a tiskáren
Jedná se o dodávku počítačů, monitorů, notebooků a tiskáren. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky repasovaných počítačů, nových monitorů, notebooků a tiskáren pro jednotlivá pracoviště Nemocnice Pardubického kraje, a.s., realizované průběžně, nepravidelně v jednotkách kusů dle aktuálních potřeb zadavatele po dobu jednoho roku ...
Vybavení učeben AV technikou II. v rámci DNS AV technika – vybavení poslucháren
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) je vybavení poslucháren audiovizuální technikou – mikrofony, reproduktory, mixážní pulty, plátna, displeje, včetně jejich příslušenství a instalace.
Dodávka drobné AV techniky VI. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) je dodávka přístroje pro zpracování AV záznamu (střižna).
Dodávka diskového pole a serveru
Dodávka diskového pole a serveru
Dodávka drobné AV techniky V. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) je dodávka zobrazovací a záznamové techniky - diktafon, dataprojektor, fotoaparát, kamera.
Multifunkční a tisková zařízení II. v rámci DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DSN) jsou dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, a servisně/materiálové zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení.
Multifunkční a tisková zařízení I. v rámci DNS Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) jsou dodávky multifunkčních a tiskových zařízení a servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení.
Dodávka drobné AV techniky IV. v DNS Audiovizuální technika
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) je dodávka zobrazovací techniky - dataprojektor.
Vybavení učeben AV technikou I. v rámci DNS AV technika – vybavení poslucháren
Předmětem plnění veřejné zakázky v dynamickém nákupním systému (DNS) je vybavení poslucháren zobrazovací technikou - dataprojektory, plátna, displeje, včetně jejich příslušenství a instalace.
Dodávky multifunkčních a tiskových zařízení
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky multifunkčních a tiskových zařízení, servisně/materiálového zajištění provozu multifunkčních a tiskových zařízení, definované CPV kódy uvedenými výše v článku 4.Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky multifunkčních a tiskových zařízení a/nebo servisně materiálového ...
Dodávka AV techniky pro projekt VAP
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace a přílohou zadávací dokumentace č. 2a, č. 2b, č. 2c, č. 2d, č. 2e a č. 2f – Krycí list nabídkové ceny (položkový rozpočet) - specifikace předmětu plnění.
Evidenční systém a publikační portál muzejních sbírek Pardubického kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka software i HW vybavení jako funkčního celku, rozšiřujícího služby technologického centra Pardubického kraje.
Evidenční systém a publikační portál muzejních sbírek Pardubického kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka software i HW vybavení jako funkčního celku, rozšiřujícího služby technologického centra Pardubického kraje.