Revitalizace městských parků, III. etapa
Předmětem veřejné zakázky je realizace díla s názvem „Přístupová cesta z ulice Údolní“, které je tvořeno stavebními objekty ( Komunikace a zpevněné plochy, Sadové úpravy, Veřejné osvětlení), a díla s názvem „REVITALIZACE MĚSTSKÝCH PARKŮ, III. ETAPA NKP ŠPILBERK – PARK, 4. ETAPA“ (Komunikace a zpevněné plochy, Sadové úpravy, Veřejné osvětlení). ...
Rekonstrukce veřejného osvětlení dálnice D1 188.800 - 191.000 včetně MÚK Brno - Západ
Na úseku dálnice D1 km 188,8 - 191,0 včetně MÚK Brno-západ, bude provedena výměna elektročástí veřejného osvětlení, bude zřízen jeden nový přejezd SDP místo stávajících nevyhovujících. Stávající svodidla ne všude vyhovují technickým stavem a úrovní zadržení, po kontrole budou nahrazena novými, předepsané úrovně zadržení, a doplněna v místech, kde ...
MZM Brno, SZ Jevišovice - dokončení celkové opravy
Předmětem plnění veřejné zákázky je dokončení celkové opravy zámku spočívající v provedení opravy fasády včetně výměny výplní otvorů, rozšíření elektrického zabezpečovacího systému a elektrické požární signalizace a provedení nasvícení zámku, vše podlle PROJEKTU, podmínek POVOLENÍ, STANOVISKA OPP a v rozsahu a podle SMLOUVY.
Rámcová smlouva na dodávku materiálu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku materiálu.
MENDELU - Rekonstrukce výukových, laboratorních a administrativních prostor obj. C - II.etapa
A/ REKONSTRUKCE ELEKTROROZVODŮ OBJEKTU C - výměna osvětlovacích těles v kancelářích a laboratořích - rekonstrukce světelných a zásuvkových elektrorozvodů - výměna přívodních kabelů od hlavního rozvaděče do laboratoří a k samostatným technologickým spotřebičům B/ REKONSTRUKCE SLP ROZVODŮ OBJEKTU C - doplnění docházkového a komunikačního systému od ...
MENDELU - Rekonstrukce výukových, laboratorních a administrativních prostor obj. C - II.etapa
A/ REKONSTRUKCE ELEKTROROZVODŮ OBJEKTU C - výměna osvětlovacích těles v kancelářích a laboratořích - rekonstrukce světelných a zásuvkových elektrorozvodů - výměna přívodních kabelů od hlavního rozvaděče do laboratoří a k samostatným technologickým spotřebičům B/ REKONSTRUKCE SLP ROZVODŮ OBJEKTU C - doplnění docházkového a komunikačního systému od ...
Poptáváme dodavatele LED produktů pro e-shop
Dobrý den, hledáme dodavatele LED PRODUKTŮ do našeho e-shopu. Jedná se nám o led žárovky, led pásky atd... Za všechny nabídky děkujeme.
Poptávám starší funkční nástěnné lampy
Poptávám starší funkční nástěnné lampy popř. i nové, které by se stylově hodily na chatu a korespondovaly by s modelem podlahové lampy vyobrazené v příloze.
Zemní a stavební práce potřebné při provádění oprav veřejného osvětlení ve statutárním městě Brně
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je uzavření rámcové smlouvy na provádění zemních a stavebních prací potřebných při provádění oprav veřejného osvětlení ve statutárním městě Brně.
Provádění obnovy veřejného osvětlení ve statutárním městě Brně
Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ) je uzavření rámcové smlouvy na provádění obnovy veřejného osvětlení (dále jen VO).
Poptávám realizaci svítidel do budov
Dobrý den, potřebuji do dvou budov v Brně Řečkovicích udělat: svítidlo se senzorem 1x75W / 120° včetně zdroje demontáž a montáž svítidla, seřízení senzorů prosím o laskavou nabídku ceny pokud možno do čtvrtka. Ukončení prací a fakturace nejpozději do konce roku 2011, , děkuji (jsem plátcem DPH) Pavla Novotná
CS Renneská - Kšírova
Cyklistická stezka je umístěna v těsné blízkosti řeky Svratky. Její délka je 1663 m a šířka jízdního pruhu 3m. Součástí stezky je veřejné osvětlení.
Poptáváme parková svítidla OCP
Poptáváme parková svítidla OCP.
Sháním pokojový lustr
Poptávám závěsně světlo - PR ZÁVĚS RAPO ABS - pokojové světlo oranžové barvy, koupím celý lustr.
Sháním elektromateriál CLB 6.92
Poptávám elektromateriál: CLB 6.92 400/5.........................3ks CLB 6.92 200/5.........................3ks Příchytky pro upevňění CLB........6ks.
Poptávám reflektor zn. Leuci R 95
Poptávám reflektor mat., 200W, 230V, E 27 Reflektor je od firmy Leuci pod názvem R 95.
Poptáváme spolupráci v oblasti kabeláží
Poptáváme spolupráci při výrobě kabelových svazků pro auto-moto průmysl a bovdenů pro moto a malou zahradní techniku.Vlastníme certifikát jakosti podle normy ISO 9001.2001.Máme dlouholeté zkušenosti ve spolupráci s našimi i zahraničními zákazníky.
Poptávám bytová svítidla
Hledám prodejce svítidel do bytových prostor v Jihomoravském kraji, nejlépe v Brně a okolí
Sháním stropní zářivku s mléčným svítidlem
Hledám stropní svídidlo zářivkové s mléčným stínidlem. Velikost 595 x 595 x (100-150)mm Jedná se o cca 83 ks