Přístavba ZŠ Hrochův Týnec – vybavení učeben
Předmětem zadávacího řízení a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení komplexních dodávek nábytku, zařízení, technologií (hardware i software) a souvisejícího vybavení pro učebny a další vymezené prostory ZŠ Hrochův Týnec, a to v rámci přestavby ZŠ Hrochův Týnec.
Poptávám sekční garážová vrata
Poptávám sekční garážová vrata, rozměry 3,56m x 4,21m, ve vratech potřebujeme dveře a nad nimi ve výšce min. 2,5m prosvětlení/okna/s braveným octínem Antracit.
Gymnázium Holice – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Poptávám zasklení lodžie
Poptávám zasklení lodžie a vertikální žaluzie v Chrudimi.
Gymnázium Holice – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Kulturní dům  Lanškroun  - Nábytek a vybavení interiéru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž, resp. instalace nábytku a vybavení interiéru pro kulturní dům v Lanškrouně. Dodávka a instalace, resp. montáž nábytku a vybavení interiéru zahrnuje rovněž vypracování dílenské dokumentace. Detailní popis předmětu veřejné zakázky včetně detailní specifikace s uvedením minimálních požadovaných ...
Zainvestování pozemků – lokalita – Svítkov západ
Předmětem veřejné zakázky je příprava lokality pro budoucí zástavbu pro předměstské bydlení. Zahrnuje parcelaci a přípravu území, výstavbu komunikací a zpevněných ploch, vodohospodářských objektů (splašková kanalizace, čerpací stanice a výtlak splaškových vod, dešťová kanalizace, vodovodní řad), veřejného osvětlení, sdělovacího vedení, silového ...
Poptávám matraci
Poptávám matraci, rozměr: 120 - 200 cm.
Zhotovení Led zobrazovacího pásu
Předmětem zakázky bude realizace dodávek včetně montáže led zobrazovacího pásu do Multifunkční arény.
Dodávka AV techniky - posluchárny II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instlace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Poptávám betonová komínová dvířka
Poptávám betonová komínová dvířka. Rozměr 190 x 260 vnější, 165 x 250 vnitřní.
Gymnázium Žamberk - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Gymnázium Hlinsko – dodávka nábytku
Dodávka nábytku (skříňky, stoly, židle, police, laboratorní nábytek apod.) pro odborné učebny a laboratoře přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka nábytku
Dodávka nábytku (pracovní linky, kontejnery, židle, skříňky, apod.) pro laboratoř, dílny a prezentační místnost pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020 s názvem "Gymnázium Vysoké Mýto - příprava laboratoře, dílny a prezentační místnosti".
Dodávka AV techniky - posluchárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instalace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Gymnázium Litomyšl – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné laboratoře přírodovědných předmětů.
Odstranění zápachu ze zakryté aerované nádrže a odstranění zápachu z objektu česlovny
Předmětem plnění zakázky je dodávka a instalace nového dosud neužívaného zařízení pracujícího na principu fotokatalytické oxidace na dezodorizaci vzduchu z česlovny a vzdušniny z nádrží pro skladování a čištění odpadních vod.
Výměna osvětlení v multifunkční aréně Pardubice
Jedná se o demontáže stávajícího osvětlení, likvidace odpadů, realizaci montáží včetně dodávek osvětlení typu LED (hlavního - provozního, bezpečnostního a nouzového osvětlení), odpovídající kabeláže, úpravy rozvaděčů, příslušné revize a dopravného. Součástí nabídky bude dílčí projektová dokumentace, včetně statických výpočtů.
Poptávám akumulační kamna
Poptávám akumulační kamna STM 085G, 850W, 230V a nebo akumulační kamna do 1000W v okrese Ústí nad Orlicí.
Poptávám mlýnek na maso
Poptávám ruční mlýnek na maso.
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - učební pomůcky a strojní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pomůcek a dalšího vybavení pro odborné učebny, kabinety a další související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. 344 ZŠ ...
Odborné učebny ITI - I.etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory pro osm objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Bratranců Veverkových, ul. Br. Veverkových č.p. 866 ZŠ Družstevní, ul. Družstevní č.p. 305 ZŠ npor. Eliáše, ul. Npor. Eliáše č.p. ...
SOŠ a SOU Polička – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné učebny oboru řezník-uzenář.
Poptávám opravu žaluzie
Poptávám opravau žaluzie, přetrhlé lanko - střešní okna Fakro. Výměna plastových aretací - řetízku.