Poptávám sporák na tuhá paliva
Poptávám sporák na tuhá paliva na chalupu. Děkuji Jílková
Obchodní akademie Chrudim – dodávka mobiliáře
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku pro odborné učebny IT a přírodovědnou učebnu pro projekt „Obchodní akademie Chrudim – rekonstrukce učeben IT a přírodovědných předmětů“
Gymnázium Holice - dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku pro odborné učebny a laboratoře pro projekt „Gymnázium Holice – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku do dvou odborných učeben a jednoho kabinetu pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Poptávám výrobu krájecí formy na dorty
Poptávám výrobu nerezové formy na krájení dortů. Mřížka 30x40cm s držadly. Nákres bych zaslal emailem. Celkem 3 varianty forem. Viz obrázek. Děkuji.
Realizace úspor energie výrobní haly M2
Zateplení pultové střechy a obvodových stěn budovy, výměna střešních světlíků a otvorových výplní (okna, vrata). Modernizace systému vytápění a modernizace soustavy osvětlení budovy a přilehlého průmyslového areálu.
Poptávám větrací mřížku do koupelny
Poptávám větrací mřížku do koupelny, viz přiložený obrázek, atypické rozměry: 19 x 200 cm.
Dodávka ubytovacího nábytku pro VŠ koleje - pavilon C
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení do pokojů pro ubytování studentů ve vysokoškolských kolejích – pavilon C, součástí plnění je dodávka požadovaných položek nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Poptávám náhradní díly ke krbové vložce
Poptávám rošt 190 x 245 mm ke krbové vložce STEKO MARS 7,4 a zadní keramický panel tl.30 mm.
Klimatizace
Předmětem výběrového řízení je výběr vhodného dodavatele klimatizace.
Využití tepla a chladu z energetického centra společnosti FLÍDR s.r.o.
Předmětem plnění zahrnuje zejména ale nejenom tyto činnosti (rozsah plnění zakázky viz slepý výkaz výměr): prováděcí projektová dokumentace, dodávka a montáž strojní části, dodávka a montáž elektroinstalací a měření a regulace (El a MaR), dodávka a montáž vzduchotechniky, tepelní izolace potrubí, stavební a zemní práce, revize, zkoušky, uvedení ...
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Kancelářský nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky kancelářského nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Školní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je dynamický nákupní systém pro zadávání veřejných zakázek na dodávky školního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění, resp. umožnění podávání žádostí o účast dodavatelům dosud nezařazeným v tomto DNS.
Poptávám sprchový box
Poptávám sprchový box SIMPLE. Děkuji.
Poptávám žaluzie a sítě pro balkonové okno a dveře
Poptávám žaluzie a sítě pro balkonovou sestavu do panelového bytu. Stávající výška dveří je 222cm, šířka 93cm, výška okna 152cm, šířka 150, s vnitřním parapetem. Děkuji.
Odsávání a filtrace haly M1 svařovna (Odsávací zařízení svářecích dýmů)
Dodávka tzv. „na klíč“ (projekt, schválení, realizace, uvedení do provozu a servis) nového odsávacího a filtračního systému svářecích dýmů do výrobní haly M1 pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu ...
Poptávám lustr
Poptávám lustr Mississipy zakončený diodou. Děkuji.
Dodávka kancelářského nábytku 2. v DNS Kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka kancelářského nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Poptávám montáž plotu
Poptávám natažení poplastovaného pletiva 125cm na stávající sloupky v délce 17m.
GŘ OL - Dodávka přikrývek
Uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním vybraným uchazečem na dodávky přikrývek - dek v odhadovaném množství 60 000 kusů za období 4 let. Konečné množství zboží bude stanoveno v dílčích objednávkách předkládaných zadavatelem v průběhu platnosti uzavřené rámcové kupní smlouvy s ohledem na cenovou nabídku vybraného dodavatele. Bližší vymezení ...
RPS Polabiny ul. Družby
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce komunikace a parkových ploch včetně chodníků v ulici Družby v Pardubicích. Budou zhotovena nová kontejnerová stání a rekonstruováno dětské hřiště, vybudováno nové veřejné osvětlení, provedeny sadové úpravy a doplněn městský mobiliář a zřízena venkovní posilovna. Předmět plnění této smlouvy je blíže ...
Regenerace panelového sídliště Dubina lokalita 5A (5A-K1, 5A-03, 5A-04)
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy stávající vozovky parkoviště, přilehlých parkovacích stání a navazujících chodníků podél bytových domů č.p. 984-986, 947 v ul. Jana Zajíce a č.p. 948- 952 v ul. Josefa Janáčka na sídlišti Dubina v Pardubicích, a to včetně úpravy kanalizace a veřejného osvětlení, vybudování zpomalovacího prahu, dělícího ...
Poptávám titanovou pánev
Poptávám titanovou pánev K243 titanum extra quality.
Náhrada osvětlení ve stávajících halách
Předmětem plnění zakázky je dodávka náhrady osvětlení ve stávajících halách, jejíchž podrobný popis je zahrnut v Zadávací dokumentaci, a to za podmínek stanovených Pravidly pro výběr dodavatele OP PIK (č. j.: MPO 23495/16/61100, platnými od 01. 06. 2016).