Poptávám stolek
Dobrý den, poptávám společenský stolek BODY A 61 x 58 cm - přírodní borovice.
Náhrada osvětlení ve stávajících halách
Předmětem plnění zakázky je dodávka náhrady osvětlení ve stávajících halách, jejíchž podrobný popis je zahrnut v zadávací dokumentaci, a to za podmínek stanovených Pravidly pro výběr dodavatele OP PIK (č. j.: MPO 23495/16/61100, platnými od 01. 06. 2016).
Poptávám japonskou stěnu
Poptávám japonskou stěnu viz. příloha (šedé ornamenty, květy).
Stavební úpravy prodejny COOP, Tylovo náměstí, Hlinsko
Stavební práce vedoucí k zajištění energetických úspor objektu obchodního střediska COOP v Hlinsku, konkrétně jde o výměnu otvorových prvků a střechy včetně jejího zateplení, rekonstrukci zastaralé elektroinstalace a vzduchotechniky včetně instalace tepelného čerpadla a solárního ohřevu teplé vody a dále pak stavební práce na rekonstrukci a ...
Stavební úpravy - Nákupní středisko Dukla Chrudim
Stavební práce vedoucí k zajištění zajištění energetických úspor objektu obchodního střediska Dukla Chrudim, konkrétně jde o zateplení obvodového pláště objektu (výměnu otvorových prvků a zateplení obvodových stěn) a zateplení střešních konstrukcí, rekonstrukci rozvodů a výměnu osvětlení v prodejně v 1. a 2. NP za nové energeticky úspornější a ...
Dodávka laboratorního nábytku 1. v DNS Laboratorní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka laboratorního nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka školního nábytku 1. v DNS Školní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka školního nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Dodávka kancelářského nábytku 1. v DNS Kancelářský nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka kancelářského nábytku. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / zadávací dokumentace.
Poptávám poplastovaný plot
Poptávám cenovou kalkulaci na drátěný plot poplastovaný, výška 180cm, délka zahrady je 300m, jedna brána. Děkuji.
Poptávám ovládací skříně ke vzduchotechnickým jednotkám
Poptávám ovládací skříně ke vzduchotechnickým jednotkám OSH 2XKxx. Děkuji.
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Poptávám instalaci markýzy
Poptávám instalaci markýzy Fetuna, výsuv 400 cm, délka 300 cm, ovládání motorem Orea RTS s dálkovým ovládáním, větrná automatika, montáž do zateplené fasády.
Rekonstrukce ulice Slezská, Chrudim
Stavební akce "Rekonstrukce ulice Slezská, Chrudim" zahrnuje rekonstrukci oboustranných chodníků, místní komunikace a veřejného osvětlení v celé délce ulice. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptávám opravu termostatu sporáku Mora
Poptávám opravu termostatu na kombi sporáku MORA. Děkuji.
Kancelářský nábytek
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému pro zadávání veřejných zakázek na dodávky kancelářského nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Laboratorní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému pro zadávání veřejných zakázek na dodávky laboratorního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Školní nábytek
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému pro zadávání veřejných zakázek na dodávky školního nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Poptávám sklo jako sprchovou zástěnu
Poptávám sklo o rozměru 85 x 200 cm, které chci použít jako sprchovou zástěnu. Může být matné nebo s reliéfem kapek. Prosím o sdělení ceny a dodací lhůty. Děkuji Karel Patera
Poptávám stavbu plotu
Poptávám stavbu plotu na klíč: pletivo pozink + PVC, oko 6x6, výška pletiva 100 cm, 1 ks branka šíře 100 cm, celková délka oplocení 96 m, 2x rohový sloupek. Pozemek je na rovině. Dodací lhůta jaro 2016, informativní cena?
Poptávám opravu vysavače
Poptávám opravu vysavače VORWERK 135-1 s hlavicí EB351 - pravděpodobně vadný motor a regulace výkonu. Poptávka pro Pardubice a okolí.
Poptávám dodávku a montáž žaluzií
Poptávám dodávku a montáž externích žaluzií cetta 65 (nebo jiné): - š.1600x1300 4 ks mahagon - 2000x550 1 ks mahagon - 2200x1300 1 ks bílá - 2050x1300 1 ks bílá. Děkuji.
Dodávka nábytku do VŠ kolejí - pavilon E
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku pro koleje - pavilon E, ve dvou částech: 1. část: Mobilní nábytek a vybavení pokojů, 2. část: Vestavěné skříně.
Dodávka školního nábytku IV. v DNS Školní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka školního nábytku - trojsedáků a stolků do respirií a chodeb budov EB a CA, hliníkového nábytku pro terasu bufetu a pracovní židle pro děkanát FEI. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí ...
Dodávka školního nábytku IV. v DNS Školní nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky v DNS je dodávka hliníkového nábytku pro terasu bufetu VAP a pracovní židle pro děkanát FEI. Předmět plnění zahrnuje výrobu, dodávku, montáž a instalaci v jednotlivých místech plnění. Požadované položky včetně podrobné specifikace budou součástí výzvy / ZD.
Poptávám přikrývky z dutého vlákna
Poptávám přikrývky z dutého vlákna. Děkuji.