Rekonstrukce MŠ Dolní Ředice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené se zbudováním bezbariérového WC v objektu A mateřské školy, odvětrání tříd MŠ a instalaci venkovních žaluzií do tříd (objekty A a B), rekonstrukci kuchyně (objekt C), vybudování odstavné plochy pro parkování automobilů zaměstnanců školky, úpravu zahrady, zbudování betonového oplocení a ...
Dodávka školních pomůcek, nábytku, výpočetní a interaktivní techniky včetně SW, vybavení dílny
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky školních pomůcek a vybavení učeben chemie, fyziky a dílny, dodávka nábytku pro fyzickou, chemickou a jazykovou učebnu a kabinet, dodávka SW pro jazykovou učebnu včetně technologie pro vzdálený přístup a uložiště, konektivita přístavby a úprava serverů, interaktivní tabule, projektory, stojany, ...
Operační svítidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních svítidel pro centrální operační sály a chirurgii pro pracoviště zadavatele Litomyšlskou nemocnici, Chrudimskou nemocnici a Orlickoústeckou nemocnici.
Pořízení interiéru pro rozšíření objektu T. G. Masaryka 33a ve Svitavách
Předmětem veřejné zakázky je pořízení interiéru pro rozšíření objektu T. G. Masaryka 33a ve Svitavách (Seniorcentrum). Jedná se o 4 nadzemní podlaží. Podrobnosti viz ZD.
Přístavba ZŠ Svítkov - interiérové vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení do realizované novostavby přístavby Základní školy Pardubice – Svítkov. Dodávka interiérového vybavení zahrnuje dopravné, montáž a instalaci dodávaného vybavení do jednotlivých místností přístavby základní školy.
Zámek Pardubice - expozice a vnitřní vybavení
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro budoucího uživatele Východočeské muzeum v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci IROP 2014 – 2020.
Poptávám montáž ocelového plotu
Poptávám montáž ocelového plotu. Jedná se asi o 10 m.
Výměna vzduchu ve sportovní hale - Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268
Zabezpečení výměny vzduchu ve sportpovní hale - 3000m3/h prostředdnictvím 3 rekuperačních jednotek
Dům hudby, Pardubice - dodávka AV techniky
Předmětem dodávky je modernizace jevištních a scénických technologií (scénické osvětlení, ozvučení a video projekce) v objektu Domu hudby v Pardubicích pro budoucího uživatele Konzervatoř Pardubice.
ZŠ Červená Voda – dodávky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky nábytkového vybavení, zařízení a pomůcek, zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění.
Poptávám výrobu kruhových desek stolů
Poptávám výrobu 2 ks kruhových desek stolu, dřevotříska s dýhou dekor světlý dub, tl. 20 mm, okraj olemován.
Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic (mobiliář expozice, nábytek, nábytek typizovaný, audio video, osvětlení, technologie, grafika) pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Poptávám podomítkový sprchový set
Prosím o nabídku podomítkového sprchového setu (sprchová hlavice, ruční sprcha, baterie).
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - učební pomůcky a strojní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pomůcek a dalšího vybavení pro odborné učebny, kabinety a další související prostory pro tři objekty níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Benešovo nám., č.p. 590 Benešovo náměstí ZŠ J. Ressla, č.p. 2258 ul. Josefa Ressla ZŠ E. Košťála (Dubina), č.p. 870 ul. Erno Košťála ...
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - dodávka stavebních prací a strukturovaná kabeláž
Provedení stavebních úprav objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic za účelem zajištění splnění požadavků pro bezbariérové vstupy do objektů a bezbariérové užívání staveb v zájmových částech objektů, především komunikačních ploch a WC, a dále rekonstrukce či nové vybudování a vybavení odborných učeben a kabinetů, provedení ...
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory v objektech tří níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Benešovo nám., č.p. 590 Benešovo náměstí ZŠ J. Ressla, č.p. 2258 ul. Josefa Ressla ZŠ E. Košťála (Dubina), č.p. 870 ul. Erno Košťála
Dodávka vybavení – Půdní vestavba ZŠ Smetanova
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení učeben.
Pořízení interiéru pro objekt rektorátu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku do budovy rektorátu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je montáž a instalace v místě plnění.
Transformace domovů sociálních služeb – dodávka elektrických spotřebičů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektrických spotřebičů pro příspěvkové organizace Pardubického kraje Domov na rozcestí Svitavy, Domov na zámku Bystré a Domov pod hradem Žampach a to v rámci projektů IROP.
Poptávám stavbu drátěného plotu
Poptávám stavbu drátěného plotu na klíč, okres Svitavy. 120 cm,délka cca 40 m.
Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Náhrdelník na Chrudimce
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování stezky pro cyklisty, stezky pro pěší a veřejného osvětlení ve stanoveném úseku veřejného prostranství podél řeky Chrudimky v Pardubicích. Součástí díla je i oprava lávky přes Chrudimku u areálu Výstavního a společenského centra Ideon spočívající ve výměně povrchu a zábradlí lávky .
Transformace domovů sociálních služeb – dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku pro příspěvkové organizace Pardubického kraje Domov na rozcestí Svitavy, Domov na zámku Bystré a Domov pod hradem Žampach.
Poptávám dodávku sekčních garážových vrat
Poptávám dodávku sekčních garážových vrat s vchodovými dveřmi, odstín zlatý dub výška 2400mm, šířka - 2300mm včetně montáže.