VIETNAM; Nábytek a řemeslné výrobky
Hledáme importéry nábytku a rukodělných řemeslných výrobků.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsem dodavatelem textilního zboží, tj. bytového textilu (kuchyňský textil, ubrusy, ložní prádlo, ručníky, stejnokroje, tkaniny). Hledám obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Trička, mikiny, ponožky, věšáky
Naše firma vyrábí trička, dětská trička, golfová trička, polokošile, jezdecká trička, mikiny, ponožky. Pytle. Plastové a dřevěné leštěné věšáky. Poskytujeme nejlepší kvalitu triček za konkurenční ceny. Hledáme obchodní spolupráci, na vyžádání zašleme vzorky.
INDIE; Výrobky z kokosových vláken
Kokosové výrobky Představujeme se jako jedni z předních exportérů kokosových produktů jako kokosové matrace, provazy, motouzy, rohožky a kokosové kartáče k čištění koupelen. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky
Jsme jedním z výrobců a vývozců široké škály rukodělných výrobků z onyxu a mramoru, váz, lahví, figurek zvířat, sklenic na víno, stolních desek se stoličkami, mís, dále mosazných předmětů, povlaků na polštáře, prostěradel, ručníků, všechny velikosti. Hledáme obchodní partnery k prodeji našich produktů prostřednictvím smluv nebo prostřednictvím ...
Poptávám bytový textil pro e-shop
Hledám dovozce ze zahraničí, výrobce z Česka a ze Slovenska. Zboží bych od těchto výrobců a dovozců rád umístil na svůj e-shop_www.bytovy-interier.cz. Sortiment je: bytový textil: záclony, závěsy, ručníky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přikrývky, polštáře, deky, přehozy, plédy, plyše, potahové látky, apod. Podlahy: koberce, laminátové plovoucí ...
INDIE; Koberce a bytový textil
Hledáme dovozce, obchodní zástupce, odběratele bytového vybavení z Indie, jako jsou koberce, koberečky, koupelnové předložky, záclony, potahy na polštáře, přehozy na postele apod.
Poptávám garážová vrata, žaluzie, sítě
Sháním garážová vrata, šířka 245 cm, výška 211 cm, výška nadpraží 25 cm. Dále venkovní žaluzie nebo rolety na atypická okna - 2ks, šířka 152 cm, výška 205 cm, na druhé straně 80 cm. Také otevírací síť do balk. dveří, výška 224 cm, šířka 104cm.
PÁKISTÁN; Ložní prádlo
Hledáme odběratele prostěradel, přehozů na postel, souprav přikrývek atd.
INDIE; Nábytek
Poptáváme výrobce nábytku, kteří mohou poskytnout širokou škálu výrobků, levnější a lepší než čínský nábytek.
INDIE; Zahradní sochy
Hledáme kupce bronzových soch, zahradních soch a železářského zboží.
Poptávám stojany na klobouky
Hledám prodejce resp. výrobce stojanů na klobouky
Poptáváme matrace
Poptávám matrace.
INDIE; Ručně tkané koberce
Hledám firmu, která by chtěla importovat ručně uzlované, indo-tibetské, ručně všívané a tkané vlněné koberce a střapaté předložky (koberečky). Hledáme odběratele, obchodníky, kteří by s námi chtěli spolupracovat na profesionální úrovni.
Poptávám horizontální žaluzie
Horizontální žaluzie na 2 špaletová okna 170 x 170 cm . V jednom kuse na 1 okno.
INDIE; Indické dřevěné výrobky
Nabízíme exkluzivní indické dřevěné a kostěné řemeslné výrobky a šachové soupravy.
PÁKISTÁN; Bavlněné látky a bytový textil
Jsme výrobcem a exportérem látek polyster-bavlna a 100% bavlna, režných, potištěných a barvených, prostěradel, povlaků na polštáře, přehozů na postele, ručníků a všech textilních výrobků pro domácnost.hledáme odběratele. MALIK ENTERPRISES IMRAN MOTEN CONTACT NUMBER : 00923009245859 E-MAIL : imran.moten@HOTMAIL.COM ADDRESS : AL fatam ltd ...
INDIE; Šály z kašmíru, koberce, šperky, šafrán
Hledáme odběratele pro naše proslulé kašmírové výrobky, jako jsou vyšívané šály z kašmírové vlny, pašmínové šály, hedvábné koberce, stříbrné šperky, papírovou hmotu a šafrán.
INDIE; Nábytkové kování
Hledáme dovozce nábytkového kování.
INDIE; Průmyslové textilie
Rádi bychom představili firmu C I L Textiles Pvt. Ltd. zabývající se vývojem, obchodem a výrobou průmyslových a technických textilií používaných v různých odvětvích průmyslu. Dodáváme také bahoty, markýzy, plachty, koňské houně, apod. podle zákazníkových požadavků. Rozsah výroby: 100% bavlna, polyester, akryl, umělé tkaniny, smíšené látky z ...
INDIE; Bytový textil
Jsme indičtí výrobci a exportéři bytových textilií: ubrusy, prostírání, kuchyňské utěrky, ubrousky, běhouny, zástěry, závěsy, chňapky, povlečení, froté ručníky. Hledáme obchodní spolupráci.
Sháním balkonovou síť vč. montáže
Sháním ochranou síť pro kočky na balkon,včetně montáže
Poptávám koupi dřezu a baterie
Poptávám Dřez Blanco Delta F511152 1kus, baterii se sprchou 1 kus.
INDIE; Trička, ručníky, přikrývky, rohože
Jsme indičtí exportéři bavlněných triček, reklamních triček a triček na pólo, dále ručníků, přikrývek, koupelnových rohoží a předložek. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Bytové vybavení
Hledáme odběratele bytového vybavení.