PÁKISTÁN; Výrobky z mramoru a onyxu
Jsme přední výrobci a exportéři řemeslných výrobků z přírodního mramoru, onyxu a nefritu jako: vázy, sklo, šálky, tácy, misky na ovoce, šachové sety, sloupky, hmoždíře a paličky, svícny, popelníky, mísy, koule, urny a jiné. Rovněž vyrábíme a exportujeme přírodní mramorové, onyxové a nefritové dlaždice, bloky a desky. Hledáme obchodní spolupráci ...
Poptávám kovové garnýže
Sháním kovové garnýže v délce 2,60m. Nemohu nikde sehnat. Barva silver.
BANGLADÉŠ; Ratanový nábytek
Hledáme obchodní spolupráci s importéry ratanového/proutěného nábytku z Bangladéše.
PÁKISTÁN; Textil, nábytek
Jsme výrobce a vývozce textilních produktů a nábytku. Ruční výroba v Chiniot Pákistán. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Esenciální oleje
Představujeme astro esenciální oleje a vůně ve 12 znameních zvěrokruhu. Vůně jsou vhodné pro všechny osoby - muže, ženy, děti, pro všechny věkové kategorie, vhodné jako dárek. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Nábytek
Jsme jednou z předních společností v Lomé v Togu. Hledáme spolehlivého dodavatele nábytku.
Poptávám kuchyňský závěsný program
Mám zájem o kuchyňský závěsný program Rösle.
VIETNAM; Textil s krajkovou výšivkou
Zabýváme se krajkovou výšivkou, zhotovujeme ložní povlečení, potahy na polštáře, záclony. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli našich výrobků.
BANGLADÉŠ; Ručníky
Jsme výrobci velmi kvalitních ručínků různých velikostí, hmotnosti a barev. Hledáme odběratele, importéry v Evropě. Naše ceny jsou konkurenceschopné a jsme schopni dodávat kdykoliv a v jakémkoliv množství.
Poptávám nepéřovou přikrývku a polštář
Sháním přikrývku a polštář nepéřový do 450-500Kč.Děkuji.
Poptávám úložný box na balkon
Úložný box (lavice) na balkon, jen částečně zakrytý,max délka 1m.
Poptávám VO designových doplňků
Poptávám prodejce moderních konferenčních stolků a držáků a stojanů pro LCD TV a vše k tomuto příslušné. Pouze velkoobchodní prodejci nebo dovozci. Dále take DESIGNOVÉ doplňky pro domácnost pro prodej na Eshopu. Děkuji Dvořák
Poptávám věšák od firmy Kinnarps
Dobrý den, viděl jsem u jedné firmy věšák na kabáty od firmy Kinarps. Nikde je nemohu najít. Jednalo se o dřevěnou lištu z které se vyklápěly kovové věšáky. Rád bych si takový věšák koupil.
Poptáváme doplňky do dětského pokoje
Poptávám doplňky do dětského pokoje jako např. souprava s kolíky na výkresy, skákací pytle apod.
GAMBIE; Okenní žaluzie, stínicí technika
Jsme importéři a distributoři okenních žaluzií a výrobků stínící techniky. Poptáváme evropské výrobce okenních žaluzíí, komponentů a příslušenství.
Poptávám rolety
Poptáváme 2ks předokenních nebo vnitřních lamelových rolet. Další informace k poptávce: Rozměr 150 x 150cm materiál plast nebo hliník, ruční pohon, vodítka Jedná se o zakrytí vnitřních otvorů uvnitř budovy mezi dvěma místnostmi. Otevírat se budou max. 2x ročně, proto požadujeme co nejjednodušší systém s nižší cenou.
Poptáváme VO s textilními utěrkami
Sháním velkoprodejce textilních utěrek.
Poptáváme výrobu napichovátek
Dobrý den , Poptáváme u Vaší firmy výrobu napichovátek s logem naší restaurace. Prosím připravte nám cenovou nabídku na barevný a na černobílý tisk. Velmi rádi bychom se zeptali, v jakých velikostech tato napichovátka vyrábíte a od kolika kusů je možné si tuto zakázku u Vás objednat. Pro úplnost Vám v příloze zasílám logo naši firmy pro ...
Poptáváme dodávku žaluzií pro RD
Poptávka: Na RD Telnice (nezahájena výstavba) poptáváme dřevěné žaluzie. Hodnota zakázky cca 400.000,- Kč Termín pro zaslání nabídky: do 29.10.2009 Termín realizace 07/2010
ITÁLIE; Vertikální svinovací žaluzie
Poptávám výrobce vertikálních svinovacích žaluzií v České republice.
Poptáváme žaluzie pro RD, vč. montáže
Dobrý den, pro realizaci VIP zakázky rodinného domu v Telnicích (BRNO) poptáváme dodávku a montáž žaluzií. Cenovou nabídku očekáváme v elektronické podobě neprodleně. Pozn: do předmětu zprávy Zal_CN_RD_Telnice_Poptavkanet_Název vaší firmy Cenové nabídky očekáváme do 21.10.2009. Upřesňování bude probíhat v následujícím týdnu.
Poptávám molitanové matrace
Poptávám 2 ks molitanových matrací o rozměrech 86x200 cm. Molitan stačí 8-10 cm tl. a potahová látka co nejlevnější.
Poptávám zdravotní matraci
Dobrý den, prosím koupit zdravotní matraci s lamelovým roštem rozměr 120x200 děkuji za odpověď.
Poptáváme podložky vhodné ke spaní
Sháním 5-10 ks molitanů nebo něčeho podobného na provizorní spaní.
Poptávám barevná madla
Madla barevná kovová nebo plastová na chodby domova pro seniory.