NIGÉRIE; Žiletky, dámské oděvy, zápalky
Chtěli bychom nakoupit následující zboží a hledáme výrobce těchto produktů. Zboží potřebujeme urgentně. Žiletky,dámské spodní prádlo,dámské oděvy,zápalky,domácí potřeby,rádia.
BANGLADÉŠ; Juta, potraviny, textil, plasty
Hledám odběratele pro jutu a jutové zboží, zeleninu, nábytek, řemeslné výrobky,bambusové výrobky, konfekční oděvy, krevety, plastické materiály, bytový textil atd.
TOGO; Kosmetika, kancelářské potřeby, jízdní kola
Máme zájem nakupovat kosmetiku, jízdní kola, kancelářské potřeby, nábytek, elektroniku.
RAKOUSKO; Markýzy
Hledám firmu, která výhodně nabízí markýzy.
PÁKISTÁN; Textil, příbory, rýže, cement
Máme obchodní dům a obchodujeme s různým zbožím již deset let. Obchodujeme s textilem, koženými oděvy, příbory, rýží a cementem. Máme zájem o spolupráci s odběrateli.
INDIE; Dveřní rohožky a koberečky
Jsme indičtí vývozci dveřních rohožek a koberečků. Hledáme evropské odběratele, importéry.
INDIE; Bavlněné výrobky pro domácnost
Jsme výrobce bavlněných výrobků pro domácnost. Vyrábíme závěsy, zástěry, povlaky na polštáře, přehozy na postel, ubrousky, podložky na stůl. Máme zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Naše firma obchoduje s textilem jako jsou tkaniny a následující hotové výrobky: - potištěné / barvené, prostěradla / povlečení a povlaky na polštáře pro domácnost - prostěradla a povlaky na polštáře pro použití v nemocnicích, hotelích a dalších institucích - chrániče matrací pro nemocnice a instituce - ubrousky, ubrusy a zástěry pro ...
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme skupina firem a exportujeme různé bytové textilie jako povlečení na postele, polštáře, prostěradla, ubrusy, kuchyňské a koupelnové prádlo. Vyvážíme do různých evropských zemí a Severní Ameriky. Poptáváme kontaktní údaje importérů našeho zboží.
INDIE; Bytový textil, nábytek, podlahové krytiny
Indická firma ETHNIC IMAGES se zabývá obchodováním hlavně v oblasti bytového textilu, rukodělných výrobků, nábyktu a podlahových krytin. Hledáme odběratele, zákazníky v Evropě.
ČÍNA; Hliníkové profily
Jsme čínská firma zabývající se protlačováním aluminiových profilů. Firma má 800 zaměstnanců a 20 výrobních linek včetně vytlačovací, lešticí, eloxování, práškového nástřiku, elektroforetického nástřiku, imitace dřeva, tepelné izolace. Jedná se o kvalitní výrobky za příznivé ceny. Naše produkty jsou oblíbené na Středním Východě, v Americe , Evropě ...
INDIE; Kuchyňské potřeby
Poptávám odběratele kuchyňských potřeb.
INDIE; Rukodělné výrobky, aromatické svíčky
Máme zájem vyvážet rukodělné výrobky k vystavení obývacím pokoji, široký sortiment zboží, také aromatické barevné svíčky pro všechny příležitosti a mnoho dalšího. Máme zájem o obchodní spolupráci.
INDIE; Tašky, šály
Jsem výrobce a vývozce jutových tašek, nákupních tašek, bavlněných tašek, dárkových tašek, reklamních tašek, také šál, bavlněných šál, hedvábných šál. Mám zájem o obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Froté ručníky
Jsme výrobci a exportéři froté ručníků a podobných výrobků. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám zavařovací víčka
Poptávám 2000 kusů zavařovacích víček k zavařovací sklenici 0,7l
Sháním venkovní markýzu
Poptávám venkovní markýzu s ručním pohonem, rozměry šířka 3m, délka cca 2m, barva dle vzorníku, ale zřejmě bílo/tmavě červená. Dodávka a montáž v České Lípě.
PÁKISTÁN; Ručníky, froté výrobky
Jsme výrobce 100% bavlněných froté ručníků a froté výrobků: obyčejné ručníky, listové ručníky, žakárové ručníky, pásové ručníky, design s luxusním okrajem, barvená příze, vyšívané ručníky. Župany: šálový límec, kimono, s kapucí. Froté výrobky: froté pantofle, froté rukavice, výrobky pro děti. Speciální nabídka: přikrývky, koberečky, přehozy na ...
Poptávám kovové garnyže
Poptávám kovové garnýže.
INDIE; Bytový textil
Jsme indický výrobce a vývozce předmětů pro vybavení domácnosti. Naše výrobky: ubrusy, prostírání, ubrousky, běhouny, zástěry, palčáky, závěsy, kuchyňské chňapky, povlaky na polštáře, lehké přikrývky, utěrky na nádobí a froté ručníky. Máme zájem o obchodní spolupráci. Zašleme vzorky a další podrobnosti k uvážení.
TURECKO; Vybavení hřišť a parků
Jsme turecká firma PARK TASARIM a vyrábíme: Vybavení venkovních hřišť Vybavení interiérových hřišť Lavičky Popelnice Piknikové stoly Altánky a pergoly Fitness vybavení a Zahradní nábytek Jsme přední firmou v kategorii městského mobiliáře se širokým sortimentem výrobků. Máme více než 30 certifikátů o registraci designu, 2 certifikáty ...
PÁKISTÁN; Bavlněné textílie
Jsme výrobcem a vývozcem všech druhů textilií ze 100% bavlny a polybavlny, rovněž hotových výrobků, jako jsou prostěradla, povlaky na deky, povlaky na polštáře, povlaky na prošívané přikrývky a mnoho dalšího. Také vyrábíme všechny druhy ručníků. Hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Kůže a potraviny
Jsme obchodní společnost. Obchodujeme s mnoha položkami, např. kůžemi, čalounickou kůží, koženými oděvy a potravinami, které chceme prodávat v ČR. Navštivte prosím naše webové stránky www.globalmobilitypk.com
Poptávám pěnové dekorace
Sháním dodavatele pěnových dekorací do dětského pokojíčku.
NĚMECKO; Výroba nábytku
Hledám výrobní podniky v Česku a Polsku, v oboru výroba nábytku. Důležité potřebné výrobní možnosti: CNC-frézování, dýhování dílů, lakování povrchových ploch do vysokého lesku.