INDIE; Bytový textil
Hledáme odběratele, obchodníky, velkoobchody s domácím vybavením jako koberečky, koberce, přehozy přes postele, záclony, potahy na polštáře, kuchyňské doplňky atd.
INDIE; Koření,  bytový textil
Jsme dodavatelem a nákupčím v Indii pro požadavky zahraničních odběratelů z Indie. Indické koření celé / volně ložený prášek i malá balení, bytový textil a ručníky. Hotelové potřeby a indické výrobky přímo od předních originálních výrobců. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám mlýnek na obilí
Poptávám mlýnek na obilí pro domácí potřebu.
ESTONSKO; Ocelové konstrukce,nábytek,stavební materiál
OU.EUROCOM-SERVICE, Estonia nabízí spolupráci, subdodavatelskou smlouvu, engineering - svařované ocelové konstrukce, mechanické práce, dřevěný nábytek, kovový nábytek, stavební materiál. Hledáme obchodní spolupráci.
TURECKO; Solární panely a vodní filtry
Hledám dodavatele dámského oblečení všech velikostí, dodavatele vodních filtrů k odstranění arzénu, dodavatele solárních panelů, dodavatele nejlepších výchovných her pro děti, zájemce, kteří by byli ochotní vyrábět tyto hry pro turecký trh, importéry evropských kuchyňských výrobků.
ČÍNA; Dřevěný nábytek a dveře
Hledáme importéry, velkoobchodníky a distributory dřevěného nábytku a dřevěných dveří.
Hledáme distributory dekorovaného skla
Poptáváme distributory dekorovaného skla, malované sklo, vysoký smalt
PÁKISTÁN; Mramorové výrobky, ručně dělané
Prodáváme výrobky z onyxového mramoru, nabízíme široký rozsah ručně dělaných výrobků. V případě zájmu nás kontaktujte: nakarts@gmail.com
Poptávám kalkulaci na sítě do oken
Dobrý den, chtěla bych se u Vás informovat, zda by bylo možné sestavit nezávaznou cenovou nabídku na sítě do oken.Jednalo by so o 6 oken půlkulatých a jedny dveře balkonové. Okna jsou plastová. Rozměry bych zaslala. Předem děkuji. Nashledanou. Jedličková
PÁKISTÁN; Bytový textil a oděvy
Vyrábíme bavlněné výrobky - polštáře, ubrusy, potahy na matrace, pracovní rukavice, trička, vesty a vše ostatní na zakázku. Hledáme odběratele.
NĚMECKO; Uzávěry na sklenice
Poptávám šroubovací uzávěry na sklenice pro potravinářský průmysl.
INDIE; Domácí potřeby z nerezu
Hledáme importéry domácích potřeb - stolní, kuchyňské zboží a jiné domácí potřeby z nerezové oceli. Dále hledáme importéry dřevěných sošek z České republiky.
Poptávám horizontální markýzu
Poptávám horizont.markýzu na ruční stahování, buď kloubovou nebo kazetovou o rozměru- š.3,10m,výsun 2m.
PÁKISTÁN; Mramorové předměty
Jsme výrobci a exportéři výrobků z přírodního onyxového mramoru od podlahových dlaždic až po dárkové předměty jako vázy, šachové sety, apod. Hledáme obchodní partnery.
NĚMECKO; Nábytek z měkkého dřeva
Hledám velkoobchodníky s nábytkem z měkkého dřeva za účelem dalšího prodeje.
ČÍNA; Předměty z bambusu, slámy na zakázku
S použitím čistě přírodních rostlinných materiálů zhotovujeme předměty jako popelníky, květináče, malé květináčky, palety, mísy a téměř všechny druhy předmětů, které si umíte představit. Všechny výrobky jsou z čistě přírodního bambusu, rýžových slupek, pšeničné slámy a jsou zcela biologicky odbouratelné zpět do přírody. Nejlepší produkty pro ...
PÁKISTÁN; Výrobky z kamene
Jsme výrobcem a vývozcem výrobků z přírodního kamene, mramoru, onyxu v přírodní barvě. Nabízíme široký sortiment výrobků z přírodního kamene, mramoru, onyxu, jako jsou vázy na květiny, kuřácké soupravy, šachové soupravy, šperkovnice atd. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Bavlněné zboží
Firma TEE JAY TEXTILE je dodavetelem následujícího bavlněného zboží: látky, prostěradla, prachové ložní soupravy, záclony, polštáře, ručníky, župany apod. Hledá obchodní spolupráci.
Poptáváme vnitřní okenní žaluzie
Vnitřní okenní žaluzie na plastová okna 150/150 cm a 180/150 cm.Bílá.
Poptávám molitan
Sháním molitan 200x85x8cm. Hledám prodejnu v Blansku, nebo v Boskovicích, nebo v blízkosti těchto měst. Případně i v Brně. V. Nechuta
Poptávám sítě do oken
Přeji dobrý den a obracím se na vás s dotazem. Mám vloni vyměněná plastová okna, ale firma od které je mám, nedodávala síťe proti mouchám. Rád bych věděl, zda jste schopni síťe dodat. Rozměry dodám. Děkuji za informaci. Zdraví Andrle
INDIE; Oděvy a bytový textil
Jsme indičtí expotéři bavlněných triček, reklamních triček a sportovních košilí, ručníků, přikrývek, koupelnových rohožek a koberečků. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme odběratele, obchodníky.
INDIE; Háčkované výrobky
Firma Kanthaji ze SRI SAI EXPORTS - INDIE je starým a dobře zavedeným výrobcem a vývozcem 100% ručně háčkovaných bavlněných výrobků pro vybavení domácnosti jako: háčkované ubrusy, háčkováné přikrývky, háčkováné přehozy na postel, háčkováné prostírání, háčkováné stolní běhouny, háčkováné potahy na polštáře, háčkováné ovály, háčkováné záclony, ...
PÁKISTÁN; Tkaniny
Firma PAKTEX EXPORTS obchoduje se všemi druhy tkanin. Můžeme vám dodat žakárovou tkaninu ze 100% bavlny, směsi poly/bavlna, 100% polyesteru, od stavu tkaní po hotovou, v různé kvalitě konstrukce/ hmotnosti a šíři. Rovněž hotové výrobky, jako ložní soupravy, ubrusy v kuse barvené, barvenou přízi, utěrky, ubrousky, zástěry atd. dle Vašich požadavků. ...
INDIE; Hliníkové kuchyňské náčiní
Hliníkové kuchyňské náčiní: Jsme vývozce hliníkového kuchyňského náčiní a průmyslových výrobků. Můžeme dodávat všechny druhy výrobků z hliníku a můžeme také navrhovat a dodávat podle specifikace odběratelů. Hledáme obchodní spolupráci.