Sháním formičky
Dobrý den, sháním pro domácí použití formičky na rakvičky cca 30ks.
Poptávám plastový sušák
Potřebovala bych poradit kde mohu sehnat plastový sušák, závěsný s kolíčky takový několikaramenný "kolotoč" měla jsem jej 5 let v koupelně ,rozbil se a nemohu jej sehnat a je nenahraditelný . Díky za pomoc
SRÍ LANKA; Drahokamy, kartáče, rohože
Jsme výrobci drahokamů a polodrahokamů. Také vyrábíme produkty z kokosových vláken - kartáče, rohože. Hledáme odběratele.
Poptávám smaltové kbelíky
Dobrý den, máme zájem o smaltové kbelíky. Napište nám prosím, cenu, barvu a velikost kbelíku. Držadlo je dřevěné ? Jak objednat, kolik stojí poštovné?
Poptávám opravu markýzy
Poptávám opravu markýzy - nový potah.
Poptávám fontánu se zvukem
Poptávám fontánu - vodní, hrací /zvukovou/.
SRBSKO; Lopata na pizzu
Poptávám lopatu na pizzu od 33cm do 50cm z oceli, hliníku nebo dřeva.
PÁKISTÁN; Látky, povlečení, bavlněné pytle
Pakistánská firma Fazal Exports vyrábí a exportuje textilní látky, povlečení na přikrývky, bavlněné pytle. Hledá obchodní spolupráci.
Poptávám markýzu
Sháním markýzu o rozměrech 3m x 2,5m.
PÁKISTÁN; Bytové textílie, oděvy, látky
Hledáme importéry následujících výrobků: bytové textilie, značkové i neznačkové oděvy, látky, denim, prostěradla, přehozy přes postele, přikrývky, ložní prádlo, povlaky na polštáře, ručníky, pracovní rukavice, kuchyňské oděvy atd.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobce a vývozce textilu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli v České republice. Pokud má dovozce textilu zájem o bytové textilní výrobky, nabídneme mu výrobky nejlepší kvality za co možná nejlepší ceny. Jsme spolehlivým obchodním partnerem a hledáme dlouhodobou spolupráci.
Poptáváme dodávky stínicí techniky
POZOR ZMĚNA EMAILU!!! Hledáme dodavatele stínící techniky (sluneční clony, venkovní žaluzie) - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu horousany@swietelsky.cz.
Poptáváme sanitární dělící stěny
sanitární dělící stěny mezi toalety v předškolním zařízení ne však z melaminového materiálu, ale bezpečnostní sklo, keramika- prosím vyhledat možnosti,případně výrobce.
Sháním mop UltraMax elektro set Vileda
Sháním Ultra Max elektro set Vileda.
EGYPT; Dveře, vany, nádobí, svítidla
Hledám dovozce / přímé odběratele PVC-dřevěných dveří, akrylátových van (sprchové vaničky, sprchové kouty), litého nádobí (pánve na smažení, woky, hrnce, grily), nebo svítidel (pouliční osvětlení, širokoúhlá svítidla, dekorativní osvětlení, nemocniční světla, venkovní / vnitřní osvětlení, bodová světla, zahradní lampy .. atd.). Také bych ráda ...
PÁKISTÁN; Nábytek, bytové doplňky
Poptáváme evropské importéry bytového dekoračního zboží a výrobky bytového vybavení jako nábytek, rukodělné výrobky, vázy, osvětlení atd. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci. Více na www.avanzcrafts.pk
INDIE; Rifle, matrace
Jsem smluvní výrobce riflí Pepe v Indii, za den zhotovíme 2000 kusů. Můžeme vyrábět podle Vašich požadavků, stylu, vlastní značky nebo standardní typy riflí. Rovněž můžeme dodat latexové, pěnové, kokosové matrace různých velikostí. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Rohožky z kokosového vlákna
Poptáváme odběratele dveřních rohožek a předložek z kokosového vlákna, pryže, juty atd.
INDIE; Bytové textílie, nábytek, podlahoviny
Obchodujeme s potahovými bytovými tkaninami, bytovými dekoračními výrobky, nábytkem, podlahovinami. Hledáme odběratele v zahraničí za účelem dlouhodobé spolupráce.
PÁKISTÁN; Prošívané polštáře a přikrývky
Nabízíme prošívané přikrývky a polštáře na jedno lůžko i dvoujlůžka. Hledáme odběratele.
Hledáme dodavatele bižuterie, doplňků
Hledám výrobce a dodavatele bižuterie, módních doplňků, kabelek, textilních a bytových výtvarných doplňků.
EGYPT; Bavlněné textilní výrobky
Jsme přední obchodní společnost působící v oblasti vývozu textilních výrobků, jako jsou látky, hrubé plátno, ložní tkániny, ... .. atd., vyrobené ze 100% bavlny z Egypta. Hledáme dobré firmy ke spolupráci. Zašlete nám prosím své požadavky, abychom vám pohli poslat nejlepší cenovou nabídku.
Poptávám tapety zn. CASAMANCE
Hledám firmu zabývající se dovozem tapet casamance.
Poptávám paraván k nemocničnímu lůžku
Sháním nemocniční paraván k lůžku: pojízdný, omyvatelný, počet: 2 ks
Poptáváme venkovní žaluzie, vč. montáže
Poptávám venkovní žaluzie vč. montáže na el.pohon. žaluzie 8 ks 950x2100 1x 3600 x2100