Rehabilitační vany pro ASC DUKLA
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks rehabilitačních van s cílem obměnit stávající vany a zkvalitnit regeneraci a rehabilitaci sportovců ASC DUKLA.
Dodávka materiálu pro sušárnu čistírenských kalů a její příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku součástek a komponent, které budou sloužit pro realizaci sušárny čistírenských kalů a jejího příslušenství. Sušárna čistírenských kalů slouží k redukci obsahu vody obsažené v původních surových kalech na výstupu z odstředivky nebo kalolisu.
Vodárna Káraný – specializované práce údržby vodohospodářských zařízení 2020 - 2024
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajišťování specializovaných prací preventivní údržby a drobných oprav a odstraňování poruch na vodohospodářském majetku včetně zajištění pohotovosti a revizí podléhajících státnímu odbornému dozoru.
Poptávám výrobu hliníkového výkladce a dveří
Poptávám firmu a cenovou nabídku na výrobu a instalaci hliníkového výkladce a dveří v přízemí bytového domu, Praha 4, Nuselská 157/37. Vkládám jednoduchý plánek pro prvotní vypracování cenové nabídky. Barva - šedá nebo antracit, otvírání dovnitř, samozavírač, madlo/madlo + válečkový zámek. V případě dalšího upřesnění mě prosím kontaktujte.
Karla Engliše, Praha 5
Předmětem plnění je rekonstrukce komunikace a chodníků vč. podkladních vrstev v ul. Karla Engliše v Praze 5, v úseku ul. Stroupežnického – Radlická. Vozovka bude z velké žulové dlažby, chodníky budou z mozaiky. Součástí stavby je změna odvodnění. Stávající odvodnění pomocí žlabů bude nahrazeno uličními vpustmi (UV). Dojde ke zvětšení rabátek ...
Zajištění servisu, údržby a opravy staničních baterií
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění servisu, údržby a oprav staničních baterií a to dle aktuálních potřeb Zadavatele. Povinností vybraného dodavatele bude provádět kontrolu stávajících staničních baterií, dodávku nových staničních baterií výměnou za nefunkční staniční baterie, jejich opravy a údržbu v měnírnách Zadavatele. ...
Legerova, U Divadla – oprava chodníků, Praha 1
Předmětem plnění je výměna konstrukčních vrstev chodníků v ulici U Divadla a v ulici Legerova, v úseku Vinohradská – U Divadla. Výměna konstrukčních vrstev bude provedena v maximální tl. 580 mm, kryt chodníků bude z vápencové mozaiky a ze žulové dlažby, vjezdy budou ze žulové dlažby o rozměrech 15x15x12 cm.
Upgrade LAN
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace LAN přepínačů vč. příslušných propojovacích převodníků a kabelů se zárukou, SW údržbou a technickou podporou výrobce v délce min. 60 měsíců, vč. demontáže a ekologické likvidace přepínačů současných.
BBP Letná a okolí, Praha 7
Předmětem plnění je bezbariérová úprava tří přechodů v Praze 7 formou vysazení chodníkových ploch a implementací hmatových prvků. Chodníkové plochy budou dlážděné z pražské mozaiky a z betonové dlažby, nové povrchy vozovky budou z asfaltového betonu. Stavebně trvale vysazené chodníkové plochy dále souvisí s realizací nových nebo posunem ...
Obměna firewallu, oddělení serverové a uživatelské LAN
Předmětem veřejné zakázky je pronájem externího internetového firewallu, nákup interního firewallu pro oddělení serverové a uživatelské infrastruktury LAN včetně licence a standardní podpory na 48 měsíců a úpravy konfigurace nad rámec běžné podpory po dobu 48 měsíců.
Výměna kotlů v Paláci Sevastopol
Výměna 3 kotlů v Paláci Sevastopol (dům č.p. 988 na pozemku parc.č. 585 v k.ú. Staré Město, obec Praha) a provedení s tím souvisejících prací vč. likvidace stávajících kotlů, vše dle projektové dokumentace zpracované MIKRO PRAHA spol. s r.o., IČO: 271 45 611.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - elektromateriál
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektromateriálu pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dynamický nákupní systém na dodávky spojovacího materiálu
Předmětem veřejných zakázek, jež budou v DNS zadávány, budou dodávky spojovacího materiálu Zadavateli při dodržení všech obecně závazných předpisů a podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a dále v podmínkách jednotlivých veřejných zakázek zadávaných DNS.
Výměna koberců a malířské práce v budově Skalka
Předmětem této veřejné zakázky je souběžné provádění výměny koberců a nové výmalby v kancelářských prostorách budovy Skalka.
Poptávám výrobu plastových nebo hliníkových balkonových dveří
Poptávám výrobu plastových nebo hliníkových posuných dvoudílných balkonových dveří 1x fix, 1 díl posuvný, v dekoru imitace dřeva (ve variantě vč. sítě proti hmyzu). Bez motáže, protože realizace bude v zahraničí. Půjde o realizaci v tropickém pásmu - bezmrazá oblast, jen teploty do 35 st. C a tím izorace plus rámy mohou být jednodušší. Rozměry ...
Pořízení fotovoltaického systému s akumulací pro vlastní spotřebu
Předmětem tohoto výběrového řízení je Dodávka komplexního systému kombinace fotovoltaické elektrárny včetně systému akumulace energie. Předmětem plnění je dodávka nové, nepoužité technologie fotovoltaické elektrárny, technologie akumulace energie a technologie EMS (Energy Management System) včetně kompletní montáže v místě realizace. Dílčí ...
Modernizace plynové kotelny pobočky Praha VoZP ČR
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je zajištění dodavatele pro dodávku modernizace kotelny, která bude probíhat na základě zpracovaného projektu dle platných předpisů a ČSN za předpokladu montáže odbornými pracovníky.
Klausova, Praha 5, č. akce 1011
Předmětem plnění jsou úpravy, týkající se rekonstrukce stávajícího stavu krytu vozovky, vyrovnávky vychýlených obrub a lokální opravy chodníků a opravy povrchových znaků IS, vč. uličních vpustí v ul. Klausova v Praze 5, a to podle projektové dokumentace tvořící nedílnou součást této zadávací dokumentace. V místech, kde se vlivem neúnosnosti ...
Praha bez bariér – I.P.Pavlova, úprava zastávek
Předmětem plnění je rekonstrukce zastávek I. P.Pavlova v Bělehradské ulici na bezbariérové. Dále dojde k rekonstrukci přilehlých chodníků, které budou z mozaikové dlažby a asfaltové vozovky. Součástí stavby je snížení nivelety tramvajové tratě a úprava odvodnění. Budou zřízeny bezbariérové přechody pro chodce.
Poptáváme elektroměrový rozvaděč
Poptáváme elektroměrový rozvaděč, 12 míst pro 3 fáz. elměry, přívod spodem nebo levým bokem dole, rozvaděč na omítku, přívod dva paralelní kabely 3x125+70 mm2, na svorky nebo šíny, jističe 1x35 A, 11x 25 A. Nahoře vývody přes svorkovnici, vývodky, vývodní kabely 4x10 a 1x 4x16 mm2 CYKY.
Pod Marjánkou - ZŠ, Praha 6
Předmětem plnění této veřejné zakázky je výstavba zvýšené plochy s živičným povrchem mezi přechody pro chodce, které jsou před základní školou (ZŠ). Dále bude provedeno rozšíření chodníku před ZŠ z pražské mozaiky na úkor vozovky a doplnění krátkodobého stání, které bude určeno pro návštěvníky školy. Budou realizovány úpravy odvodňovacích ...
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II
Účelem veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců II“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže). Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Rámcová dohoda – dodávky komponent pro sestavení základního modulu zařízení
Dodávky komponent pro sestavení a testování základního modulu zařízení pro detekci a eliminaci UAV. Předpokládají se dodávky hardware a software dle průběžných požadavků zadavatele, do dodávek hardware se zařazuje hlavně výroba plošných spojů, výroba mechanických prvků, dodávky stavebnicových komponentů pro stavbu prototypu - zejména CNC obrobků, ...
UK – PF Kotelna
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie pro plynové kondenzační kotle včetně provedení stavebních úprav kotelny, které spočívají ve výměně stávajících tří plynových kotlů odkouřených třemi nově vyvložkovanými komínovými průduchy nad střešní rovinu. Dále budou vyměněny páteřní rozvody topné vody (přívod a zpátečka) procházející celým ...