Poptávám louhování starých dveří
Poptávám louhování starých dveří.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Elektromateriál
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektromateriálu včetně energonosičů a kabelů a vodičů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Snížení energetické náročnosti budovy MZe v Praze
Předmětem veřejné zakázky je výměna oken na objektu Ministerstva zemědělství.
Výměna IPS
Předmětem veřejné zakázky je: a) dodání 4 kusů IPS zařízení za účelem ochrany LAN sítí datových center; b) dodání příslušného hardware k rozšíření stávajících 2 ks firewallů ASA 5525-X a 4 ks firewallů ASA 5545-X o IPS funkcionalitu za účelem ochrany perimetrů a c) dodání 2 ks Centralizovaného management systému pro správu celého řešení, a to ...
Poptávám realizaci obkladů stěn z překližky, dveří a nábytku
Poptáváme realizaci nteriérového deskového obkladu stěn a stropů z překližky včetně interiérových bezfalcových dveří, včetně výroby nábytku. Místo realizace: Praha Termín realizace: 04.2019 Plocha: 300 m2
Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců
Předmětem této veřejné zakázky s názvem „Dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivky betonových a dřevěných pražců“ je uzavření rámcové dohody s více, konkrétně se třemi dodavateli (s obnovením soutěže) na dodávky nátěrů kolejových betonů a zálivek betonových a dřevěných pražců.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kuličkové šrouby II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (kuličkových šroubů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Výměna akumulátorů UPS na SOKP
Předmětem zakázky je dodávka a výměna baterií do UPS na SOKP a do tunelů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Elektromateriál
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka elektromateriálu včetně energonosičů a kabelů a vodičů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kuličkové šrouby
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kuličkových šroubů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Výměna hořáků horkovodního kotle HK21 teplárny Malešice 3
Předmětem veřejné zakázky je realizace díla „Výměna hořáků horkovodního kotle HK21 teplárny Malešice 3“. Jedná se o jeden ze dvou kotlů OK 116H s interním označením HK21 umístěný ve špičkovém plynovém zdroji teplárna Malešice 3.
BBP Ortenovo náměstí a okolí, Praha 7
Jedná se o bezbariérovou úpravu čtyř křižovatek ( formou vysazených chodníkových ploch), včetně vybudování 9 nových uličních vpustí, které budou prováděny hornickým způsobem. Chodníkové plochy budou dlážděné z pražské mozaiky a z betonové dlažby, nové povrchy vozovky budou z litého asfaltu.
Wilsonova – chodník před Státní operou, Praha 1
Jedná se o opravu chodníku před Státní operou v délce cca 70 bm z velkoformátových kamenných desek. Oprava spočívá ve vybourání veškerých kamenných dlažebních desek včetně neúnosného konstrukčního souvrství a nahrazení novou dlažbou. Složení velkoformátové kamenné dlažby bude ze čtyř segmanetů o rozměrech (1000 x 780 x 100, 560 mm x 780 x 100 mm), ...
Poptávám dodávku písku na dětské pískoviště
Poptávám dodávku písku včetně dopravy. Místo určení Benice, množství cca 1 m3, určení – pískoviště pro děti. Můžete mi zaslat cenu za tuto dodávku? Na místo vykládky je možné zajet menším vozidlem (dodávka valník, multikára).
Dodávka transformátoru T104, 63 MVA, 110/23/(6, 3) kV pro transformovnu Praha – Holešovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka jednoho třífázového olejového regulačního transformátoru s třemi vinutími,110+-8x2%/23/(6,3) kV, trvalým výkonem 63 MVA, zatížením nulového bodu 100 %. Maximální hladina akustického tlaku 55 dB. Třetí vinutí 6,3 kV je kompenzační, vyvedené dvěma průchodkami pro měřící účely. Počet kusů k dodávce: 1 ...
Výměna hořáků horkovodního kotle HK21 teplárny Malešice 3
Předmětem veřejné zakázky je realizace díla „Výměna hořáků horkovodního kotle HK21 teplárny Malešice 3“. Jedná se o jeden ze dvou kotlů OK 116H s interním označením HK21 umístěný ve špičkovém plynovém zdroji teplárna Malešice 3.
Dodávka a montáž variabilních kompenzačních tlumivek
Dodávka a montáž venkovních variabilních kompenzačních tlumivek (VSR) 420 kV, 60-120 MVAr, s regulací pomocí OLTC
Poptávám pojezdová kolečka dveří sprchového boxu
Poptávám pojezdová kolečka dveří sprchového boxu Andromeda. Horní a spodní.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Elektronický materiál
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (Elektronického materiálu včetně energonosičů, kabelů a vodičů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Poptávám vysokotlaké lamináty
Poptávám vysokotlaké lamináty, umakarty o rozměru 192 x 57,7 cm, síla desky 0,8mm, 2 kusy. Barva desky světlá.
Hledáme dlaždiče na dlouhodobou spolupráci
Hledáme dlaždiče na dlouhodobou spolupráci. Vyžadujeme zkušenosti s pokládáním žulové dlažby, mozaiku-vzorů.
Poptávám výrobu repliky dvoukřídlých dveří pro bytový dům
Poptávám výrobu dvou replik dvoukřídlých dveří (lítaček) pro bytový dům z roku 1957.
VS PRAHA – Výměna špaletových oken na uliční fasádě v 1. NP až 3.NP
Dodávka 161 ks špaletových oken (7 typů) dle dílenské dokumentace, demontáž stávajících oken a instalace nových oken.
Nákup síťových aktivních prvků pro CS ČR
Pořízení aktivních prvků (routerů a switchů) na rozšiřovaných a nově budovaných pracovištích Generálního ředitelství cel. Realizací této VZ dojde k doplnění chybějícího hardware. Nově pořizovaný HW bude integrován do stávající infrastruktury s ohledem na maximální spolehlivost, bezpečnost a dostupnost tak, aby byla zajištěna plná funkcionalita ...
Modernizace kotelny - instalace kogenerační jednotky
Předmětem zakázky je zajištění výměny nevyhovujících kotlů K1 a K2 v kotelně objektu Národní 1009/3, 110 00 Praha 1 za kogenerační jednotku a nový kondenzační kotel k zajištění bezpečného a funkčního vytápění objektu spojeného s výrobou elektřiny.