STAVEBNÍ ÚPRAVY SPORTOVNÍ HALY NA LAPAČI
„Stavební úpravy sportovní haly Na Lapači“ spočívají v zateplení obvodového pláště budovy, zateplení soklové části budovy, zateplení střechy nad halou, zateplení stropu nad přístavbou šaten, výměně vstupních dveří do objektu za plastové a výměně stávajících dřevěných oken za okna dřevěná euro a plastová. Dále je navrženo zesílení dřevěných nosných ...
Poptávám cenovou nabídku na okna, dveře a příslušenství
Dobrý den, prosím o nacenění zakázky, kterou rekontruujeme jako realizační firma prosím o cenovku do 17,9 ten den musím odevzdat investorovi děkuju.
Poptáváme vnitřní dveře z masivu
Poptávám vnitřní dveře z masivu. Stavební otvor pro pěnu a dveře s futry je 92 cm * 197 cm. Průchozí výška po otevření dveří je 187 cm. Barva je mahagon, teak.
Kulturní dům a hasičská zbrojnice ve Vlčkové
a)stavební práce (CPV 45000000-7) vázané na rekonstrukci objektu KD a HZ ve Vlčkové, č.p. 135 a 136, Vlčková, PSČ 763 19, Kašava – výměna otvorových výplní, zateplení obvodového a střešního pláště b)součinnost při administraci žádosti o dotaci.
Kulturní dům a hasičská zbrojnice ve Vlčkové
a)stavební práce (CPV 45000000-7) vázané na rekonstrukci objektu KD a HZ ve Vlčkové, č.p. 135 a 136, Vlčková, PSČ 763 19, Kašava – výměna otvorových výplní, zateplení obvodového a střešního pláště b)součinnost při administraci žádosti o dotaci.
Poptávám výrobu špaletových oken
Poptávám výrobu špaletových tříkřídlových oken cca 80ks-přibl.rozměr 130x230cm 6 až 24 ks v serii Tl.kaslu celkem 30 cm otev.dovnitř. Systém MEC 90 Style. PU- bílá. Kování panty ozdobné-bez rozvor a půloliv. Prosím o zaslání nabídky co nejdříve. Děkuji Al. Pohůnek.
Zateplení a výměna oken obj.A,B,C,D ZŠ Valašské Klobouky
Předmětem veřejné zakázky „Zateplení a výměna oken obj.A,B,C,D ZŠ Valašské Klobouky“ je rekonstrukce obj. A,B,C,D základní školy ve Valašských Kloboukách, zaměřená na zlepšení tepelně technických vlastností, které zahrnují zateplení obvodových stěn, výměnu výplní otvorů a související stavební práce – nemění se účel užívání objektu. Jedná se o ...
Stavební úpravy objektu č.p. 301 Základní školy Valašská Polanka snižující energetickou náročnost
zateplení obvodových stěn, zateplení plochých střech, výměnu výplní otvorů a související stavební práce
Poptáváme vstupní dveře v bytovém domě
Výměna vstupních dveří na bytovém domě v Otrokovicích pro handicapované občany. Podmínky: snadné otevírání pro osoby na invalidním vozíku, zároveň však zabezpečení proti vstupu cizích osob, odolnost materiálu proti mechanickému poškození-nárazy vozíků. Navrhněte řešení a cenovou nabídku.
ZŠ Traplice - výměna oken, dveří a zateplení fasády
Předmětem veřejné zakázky je ZŠ TRAPLICE- VÝMĚNA OKEN,DVEŘÍ A ZATEPLENÍ FASÁDY zaměřené na zlepšení tepelně technických vlastností, které zahrnují zateplení obvodových stěn, plochých střech, výměnu výplní otvorů a související stavební práce – nemění se účel užívání objektu. Jedná se o následující práce: a) výměna stávajících oken za nová okna ...
1.Zlepšení tepelně technických vlastností objektu MŠ Nivnice, 2.Zateplení základní školy Nivnice
Vymezení předmětu veřejné zakázky„Zlepšení tepelně technických vlastností objektu MŠ Nivnice“: Předmětem veřejné zakázky je zateplení mateřské školy Nivnice zaměřené na zlepšení tepelně technických vlastností, které zahrnují zateplení obvodových stěn, stropů pod nevytápěnou půdou a střechy nad vstupem, výměnu výplní otvorů a související stavební ...
Revitalizace ZŠ a OÚ Hovězí
V rámci realizace veřejné zakázky budou provedeny stavební úpravy 2 objektů - ZŠ Hovězí a obecního úřadu v obci Hovězí (zakázka je rozdělena na 2 části). V rámci oprav bude provedeno: zajištění základního požadavku na úsporu energie a tepelnou ochranu objektů, tj. vnější zateplení fasád objektů, kompletní výměna otvorových výplní v obvodových ...
Energeticky úsporná opatření sportovní hala Hluk
Zateplení obvodových stěn, výměna otvorových výplní a zateplení vodorovných konstrukcí. Výměna stávajícího zdroje za instalaci TČ, dále dojde k instalaci TRV a vyregulování otopné soustavy.
VMP Rožnov p. R. - provozní budova, zateplení a výměna výplní otvorů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na zhotovitele stavby "VMP Rožnov p. R. - provozní budova, zateplení a výměna výplní otvorů" dle projektové dokumentace zhotovené Valašským muzeem v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm se sídlem Palackého 147, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ 000 98 604 z 02/2012, archivní číslo 1284 a dále podle zadávacích ...
Úspora energie objektu 113. budova v Baťově areálu Zlín
Zateplení budovy, výměna oken, výměna vnějších dveří.
Poptávám plastové okno, vč. montáže
Poptávám výrobu a montáž (vč. zapravení) jednoho kusu plastového okna (130x120 cm) s balkonovými dveřmi (190 x 70 cm) do rodinného domu. Místo realizace Zlín-Malenovice, termín - co nejdříve.
Poptávám výrobu dřevěných oken a francouzských dveří
Poptávám výrobu dřevěných oken a francouzských dveří. Mailem pošlu rozměry. Rožnov pod Radhoštěm.
Poptávám plastová a dřevěná okna na chatu
Plastová okna 3 ks 1200mm x 1200 mm z venkovní strany zlatý dub. Dřevěná okna 3 ks 1200mm x 1200 mm Jsou na dřevěnou chatu tudíž není potřeba, aby byli super izolační.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová vrata lamelová,s pohonem,v jedné lamele uprostřed sklo,barva Aluminium,šířka 3900mm,výška 4300mm,2 kusy vč.montáže do novostavby
Poptáváme dveře do bytového domu
Dřevěné, vchodové, dvoukřídlé dveře do bytového domu s prosklením, rozměr 1600x2000cm s el. vrátným (případně kamerovým systémem).
Poptávám okna
CENIK OKEN NA ROZMERY: 149X106
Gymnázium Zlín - Lesní čtvrť- Zateplení 2 budov
Předmětem zakázky je zateplení obvodových plášťů včetně výměny hromosvodů, zateplení části střechy, výměna oken, dveří a prosklených vstupních stěn.
Zlepšení tepelně technických vlastností obvodového pláště budovy Katastrálního pracoviště Kroměříž
Zateplení fasády a střechy, výměna oken a venkovních dveří v budově Katastrálního pracoviště Kroměříž, Oskol 3183.
Realizace opatření úspor energie v areálu Uherskohradišťské nemocnice, a.s. – zateplení objektů
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací na stávajících objektech nemocnice. Stavební práce spočívají zejména v zateplení fasád a střech jednotlivých objektů a výměně výplní otvorů. U některých budov budou provedeny i úpravy vytápění (termostatické hlavice, regulace). Předmětem této veřejné zakázky je rovněž vypracování projektové ...
Stavební úpravy pro zajištění snížení energetické náročnosti budov v areálu SOŠ Otrokovice
Předmětem veřejné zakázky je zateplení a částečná výměna oken na pěti objektech: Budova B, Budova C, Domov mládeže 1, Domov mládeže 2, Dílny Kvítkovice.