Poptávám výrobu kopie vchodových dveří
Bytové družstvo Rooseveltova 15 v Praze 6 hledá zkušeného stolaře ke zhotovení kvalitní kopie vchodových dveří z 50. let. Jedná se o trojkřídlé dveře 2,3 x 2,3m. Železné kování lze převzít stávající. Dveře budou z dubového masivu s transparentní povrchovou úpravou, kvalitní kování /okopový plech, závěsy, závlačky apod./ z brošeného nerezu. Skla ...
Výměna oken v objektech
Předmětem veřejné zakázky je výměna oken včetně provedení souvisejících prací s jejich výměnou (např. demontáže, zednické práce, úklid, likvidace odpadu) za dodržení podmínek uvedených v technické části zadávací dokumentace. Bližší specifikace je uvedena v bodě 4 zadávací dokumentace
Poptáváme sekční garážová vrata, 10 ks
10 ks sekčních garážových vrat 2400x2150, zateplené, s pohonem na dálkové ovládání, bílé/hnědé, cena montáže zvlášť, Praha, termín dodání srpen-září 2010.
Hledám e-shopy se střešními oknami
potřebuji www adresy - odkazy na e-shopy nabízející střešní okna Děkuji T. Kravka
Poptávám výměnu oken za plastová
Poptávám výměnu plastových oken v starším panelovém domě. Popis: -velikost bytu 3+1 s lodžií -dodávka včetně žaluzií -okna vícekomorová s mikroventilací Nabídněte varianty ,cenu a možný termín.
Poptávám příslušenství k okennímu kování
2 ks kompletní klika i s mechanismem bílá k výklopnému okenímu kování zn. OS kováníTokoz V.
Poptávám interiérové protihlukové dveře
Poptávám interiérové protihlukové dveře,bílé s prosklením cca 1/3,(včetně dveřního rámu/zárubní a kování) 2ks levé a 2ks pravé š60 nebo š70 nebo š80. Rozhoduje cena cca 12000,-Kč a termín dodání.
Poptávám výměnu oken za plastová
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o zaslání cenové nabídky. Měla bych zájem o výměnu stávajících oken v panelovém domě za nová plastová, oboustranně bílá, včetně interiérových hliníkových žaluzií. Nákres oken zasílám v příloze. Předem děkuji
Poptáváme výměnu vstupních dveří
Dobrý den, poptáváme výměnu stávajících kovových vstupních dveří v bytovém domě na Praze 6, nyní přibližně z poloviny prosklenné, 2 stejně velká křídla, za dveře nové - celokovové nebo dřevěné, případně různé kombinace, částečně prosklenné, preferujeme materiál a řešení dostatečně bezpečné, kvalitní a odolné používání po mnoho let. Celkový ...
Poptávám dveře
žádáme o poptávku dveří ,obložek 60,80,90 a CN. nejraději vizualizace dveří
Poptávám síť na balkon
Poptávám upevnění sítě pro kočky na balkón, jedná se o plochu cca 4 x 2,6 metrů. Cena dohodou. Pro bližší informace mě, prosím, kontaktujte. Děkuji.
Poptávám obložky zárubní
Dobrý den, poptávám obložky zárubní - holé zdivo, (vybouraná kovová futra od dveří)rozměr 200x200 a 70x200 prosím o nabídku (materiál+montáž)
Poptávám renovaci oken
Poptávám renovaci oken / výměna nebyla povolena St. památkovým úřadem v Praze Jde mi o úsporu tepla a vylepšení vzhledu interiéru. Venkovní okna asi musejí zůstat nenatřená z venkovní strany. Na okna vnitřní nemusím mít povolení ani byt. úřadu- zjištěno tam,. 4 ks dvoukřídlé oknos nadsvětlíkem, který je vcelku 70cm od hor. okraje okna ...
Poptávám dveře
1/ vnútorné jednokrídlové dvere drevenné plné hladké bez prahu oceľová zárubňa do Ytong priečky 800/1970mm hliníkové kovanie pož.odolnosť EW90D1C 1ks 2/ dtto pol.1 vrátane elektrozámku a elektrozatvárača 600/1970mm 1ks ...
Poptávám servis plastových oken
Sháním servis na plastová okna - seřízení. Okno nelze pořídně zavírat a otevírat. Potřebuji návštěvu někoho kdo tomu rozumí a má s tím zkušenosti. Nemám problém s adekvátním zaplacením výjezdu.
Sháním interiérové dveře
Poptávám interierové dvoukřídlé dveře bílé barvy, hladké, plné, jednoduše prosklené, šíře 80 cm (40+40 cm) i se zárubněmi (kovovými do Ytongu pro úpravy v panelovém domě). Praha.
Poptáváme dřevěná okna vč. žaluzií
meziokenní žaluzie-3xdvoukřídlé okno dřevěné,plocha skla 52x130 a 1x balkonové dveře ve spodní třetině dělené příčkou o rozměrech52x124 a 52x62.Děkuji za nabídky
Poptávám kalkulaci oken
Prosím o zaslání orientační ceny na 3ks oken dvoukřídlé133*147 a jedno stejné s balkonovými dveřmi75*277. Děkuji
Poptáváme vstupní dveře do bytového domu
Sháním pro náš družstevní dům na vchodové, opravdu robusní dveře z masivu - brano. Tj. tlumič zavírání s případným pohonem – dovření, dovírání. Na brano budeme chtít montáž a záruční a pozáruční servis. Dveře jsou pravé o rozměru zhruba 150x250. (pro představu) V cenové relaci tak cca do 20 000Kč. Děkuji.
Poptávám dodávku oken
Sháním 2 okna (dřevěná nebo plastová) bílá, šířka 150 cm, výška 90 cm. Bez montáže. Jednokřídlá (sklápěcí) nebo dvoukřídlá.
Poptávám posuvné dveře
Poptávám posuvné dveře - na stěnu, prac. otvor 90 x 200 cm.
Poptávám opravu pohonu u vrat
Poptávám oprava pohonu vjezdových vrat, oblast Česká Lípa. Oprava je nutná v obci Volfartice.
Poptávám bezpečnostní dveře
Poptávám 5x bezpečnostní dveře (třída 3), 90cm, vč. bezp. zárubně a instalace, z toho: a) 3x levé, instalace co nejdříve, ideálně RAL 7038, zárubně RAL 7039. Možno i v základové barvě, lakování provedeme sami. b) 1x levé, 1x pravé, instalace nespěchá, povrchová úprava bílá (příp i s jemným vzorem), barva nemusí být přesná.
Poptáváme interiérové dveře vč. montáže
Poptávám dodavatele interiérových dveří do paneláku, který provede montáž kování a případné zaměření dveří za rozumnou cenu.
Poptávám servis dálkového ovládání u vrat
Potřebuji opravit dálkové ovládání vrat typ DELMA King 2 CH 433,9 Mhz.