Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic (mobiliář expozice, nábytek, nábytek typizovaný, audio video, osvětlení, technologie, grafika) pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Poptávám podomítkový sprchový set
Prosím o nabídku podomítkového sprchového setu (sprchová hlavice, ruční sprcha, baterie).
Poptávám zapůjčení bubnové sekačky
Potřebuji si zapůjčit bubnovou sekačku na posekání vysoké trávy na zahradě. Půjčovna může být z oblasti Pardubic, Holic nebo Hradce Králové.
Komplexní pozemkové úpravy Orličky
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) Orličky, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální vyhláška), ve znění pozdějších předpisů. Návrh KoPÚ bude ...
Výměna přehříváku páry PP II kotle K2 v EOP
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s provedením výměny přehříváku páry PP II kotle K2 v sídle zadavatele. Zakázka bude mít charakter dodávky „na klíč“ a bude provedena v souladu s požadavky, podmínkami, specifikacemi a ostatními údaji a informacemi, které budou ...
Bezpečné a bezbariérové chodníky v obci Brněnec – nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je realizace chodníků v obci Brněnec. Předmětné chodníky jsou umístěny podél stávajících silnic první, druhé a třetích tříd v obci Brněnec. Projekt řeší stavební úpravy stávajících chodníků (včetně odvodnění) podél níže uvedených silnic včetně autobusových zastávek mimoměstské dopravy.
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - učební pomůcky a strojní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pomůcek a dalšího vybavení pro odborné učebny, kabinety a další související prostory pro tři objekty níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Benešovo nám., č.p. 590 Benešovo náměstí ZŠ J. Ressla, č.p. 2258 ul. Josefa Ressla ZŠ E. Košťála (Dubina), č.p. 870 ul. Erno Košťála ...
KoPÚ s upřesněním a rekonstrukcí přídělů v k.ú. Jedlová u Poličky
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Jedlová u Poličky, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální vyhláška), ve znění ...
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - dodávka stavebních prací a strukturovaná kabeláž
Provedení stavebních úprav objektů níže uvedených základních škol na území města Pardubic za účelem zajištění splnění požadavků pro bezbariérové vstupy do objektů a bezbariérové užívání staveb v zájmových částech objektů, především komunikačních ploch a WC, a dále rekonstrukce či nové vybudování a vybavení odborných učeben a kabinetů, provedení ...
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory v objektech tří níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Benešovo nám., č.p. 590 Benešovo náměstí ZŠ J. Ressla, č.p. 2258 ul. Josefa Ressla ZŠ E. Košťála (Dubina), č.p. 870 ul. Erno Košťála
Poptávám dodávku plastových oken
Poptávám cenovou nabídku na dodávku plastových oken, viz.příloha. Děkuji Raba
Poptávám dlouhodobý pronájem chaty v okolí Pardubic
Poptávám dlouhodobý pronájem zahradní chatky v okolí Pardubic.
Dodávka vápence a dodávka vápna do Elektrárny Chvaletice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy s dodavatelem/li na zajištění vápence a na zajištění vápna pro zadavatele na dobu neurčitou. Zadavatel předpokládá objem dodávky vápence přibližně 110 000 tun ročně a vápna přibližně 6 500 tun ročně.
Dodávka vybavení – Půdní vestavba ZŠ Smetanova
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení učeben.
Pořízení interiéru pro objekt rektorátu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku do budovy rektorátu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je montáž a instalace v místě plnění.
Transformace domovů sociálních služeb – dodávka elektrických spotřebičů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektrických spotřebičů pro příspěvkové organizace Pardubického kraje Domov na rozcestí Svitavy, Domov na zámku Bystré a Domov pod hradem Žampach a to v rámci projektů IROP.
Poptávám stavbu drátěného plotu
Poptávám stavbu drátěného plotu na klíč, okres Svitavy. 120 cm,délka cca 40 m.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres PCE
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Pardubice dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022 .
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres ÚO
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Ústí nad Orlicí dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022 .
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres SY
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Svitavy dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres CR
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Chrudim dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022 .
Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
KoPÚ D35 - 3.etapa
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je vypracování návrhů 3 komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálních územích Dolní Roveň, Horní Roveň a Prachovice u Dašic (včetně části území Komárov u Holic cca 82 ha a Dašice cca 16 ha), včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru ...
Náhrdelník na Chrudimce
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování stezky pro cyklisty, stezky pro pěší a veřejného osvětlení ve stanoveném úseku veřejného prostranství podél řeky Chrudimky v Pardubicích. Součástí díla je i oprava lávky přes Chrudimku u areálu Výstavního a společenského centra Ideon spočívající ve výměně povrchu a zábradlí lávky .