Gymnázium Pardubice Mozartova – dodávka nábytku
Dodávka školního nábytku do dvou odborných učeben a jednoho kabinetu pro projekt „Gymnázium Mozartova – interaktivní učebny matematiky“.
Památník Zámeček
Předmětem soutěže je nalezení vhodného architektonického řešení pro ideový koncept expozice na území NKP - Pietní území Zámeček v Pardubičkách. Návrh bude obsahovat nové řešení expozice NKP (Národní kulturní památka). Nedílnou součástí bude řešení nástupního prostoru a přilehlého okolí památníku.
Poptávám topenářské práce
Automatický kotel na pelety a uhlí 25kw, 5x radiátor, trubky měděné asi 100 m, příslušenství, montáž. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Poptávám písek
Poptávám pytlovaný písek.
Regenerace panelového sídliště U Školy v Přelouči, 2. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou úpravy území ohraničeného ulicemi Studentská, Kladenská a Jižní v Přelouči. Jedná se zejména o rekonstrukci stávajícího chodníku u ulice Jižní, včetně oprav jednotlivých vstupů do budov. Dále zde budou zřízeny nové chodníky, které usnadní přístup k vybavení sídliště. Kromě ...
Územní studie krajiny správního obvodu ORP Chrudim
2.1. Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování územní studie ve smyslu § 25 a § 30 stavebního zákona dle níže uvedeného zadání. Územní studie krajiny bude od počátku zpracována v prostředí GIS. Uchazeč bere na vědomí, že na předmět zakázky bude podána žádost o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu, specifický cíl 3.3. ...
Poptávám dodávku velkoplošného skleníku
Poptávám velkoplošný skleník pro pěstování balkonových rostlin o velikosti cca 1000 m2, včetně příslušenství.
Poptávám hrnkovací stroj na plnění květináčů
Poptávám hrnkovací stroj - základní verze pro plnění květináčů o průměru 9 -12 cm.
Poptávám servis zahradního jezírka
Poptávám servis nebo opravu zahradního jezírka které je vyložené folíí. Děkuji.
Poptávám výrobu krájecí formy na dorty
Poptávám výrobu nerezové formy na krájení dortů. Mřížka 30x40cm s držadly. Nákres bych zaslal emailem. Celkem 3 varianty forem. Viz obrázek. Děkuji.
Stavební úpravy stávající zpevněné plochy náměstí Dukelských hrdinů, Pardubice
Předmětem díla je rekonstrukce stávající zpevněné plochy náměstí - vybourání stávajícího povrchu, nově vydláždění chodníků i zbývající zpevněné plochy včetně provedení odvodnění a úprava stávajících zastávek MHD v prostoru náměstí Dukelských hrdinů v Pardubicích
Úspory energií na objektu provozní budovy 7EC
Realizace předmětu sektorové veřejné zakázky spočívá zejména ve výměně svrchního pláště provozní budovy nacházející se v areálu elektrárny Chvaletice, včetně výměny oken a zateplení této budovy.
Revitalizace území bývalých kasáren Vysoké Mýto
Předmětem soutěže je zpracování architektonického urbanistického návrhu revitalizace veřejných prostranství bývalých kasáren „U Alberta“ ve snaze získat kvalitní městský veřejný prostor, posílit jeho funkce a umožnit jeho fungování.
Poptávám pilový pás na dřevo
Poptávám pilový pás na dřevo, délka: 1440, šířka: 6 -9 mm, tloušťka: 0,4 - 0,6 mm. Děkuji.
Aquacentrum Pardubice - výstavba 25m bazénu
Předmětem veřejné zakázky je přístavba nového veřejného krytého 25m bazénu navazující na stávající objekt Aquacentrum Pardubice č.p. 2664 ul. Jiráskova v Pardubicích. Přístavba bude provedena v prostoru stávajícího manipulačního a technického zázemí u severovýchodního průčelí objektu Aquacentra, kde budou nejprve zdemolovány stávající objekty ...
Poptávám odborné ošetření ovocných stromků
Poptávám odborné ošetření (řez, ochranný postřik) 4 ovocných stromků zasazených na podzim 2014. Prosím, nabídněte cenu. Pardubice - Svítkov.
Realizace úspor energie výrobní haly M2
Zateplení pultové střechy a obvodových stěn budovy, výměna střešních světlíků a otvorových výplní (okna, vrata). Modernizace systému vytápění a modernizace soustavy osvětlení budovy a přilehlého průmyslového areálu.
Vysoké Mýto: Krytý plavecký bazén – rekonstrukce
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce krytého plaveckého bazénu ve Vysokém Mýtě. Rozsah předmětu veřejné zakázky je specifikován v projektové dokumentaci vypracované firmou CODE spol s r.o., IČO: 492 86 960, Na Vrtálně 84, 530 03 Pardubice z měsíce února 2017 a ve výkazu výměr.
Komplexní pozemkové úpravy Mladkov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Mladkov s části katastrálního území Petrovičky u Mladkova, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrh KoPÚ bude ...
Revitalizace Kabeláčova mlýna ve Slatiňanech
Předmětem soutěže je zpracování architektonického návrhu revitalizace stavby bývalého Kabeláčova mlýna ve Slatiňanech pro účely městského kulturního a společenského centra. Upřesňující podmínky zadání jsou součástí soutěžních podkladů. Vyhlašovatel předpokládá, že investiční náklady předmětu soutěže nepřesáhnou 35.000.000,- Kč.
Poptávám větrací mřížku do koupelny
Poptávám větrací mřížku do koupelny, viz přiložený obrázek, atypické rozměry: 19 x 200 cm.
Dodávka ubytovacího nábytku pro VŠ koleje - pavilon C
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku a vybavení do pokojů pro ubytování studentů ve vysokoškolských kolejích – pavilon C, součástí plnění je dodávka požadovaných položek nábytku včetně montáže a instalace v místě plnění.
Poptávám náhradní díly ke krbové vložce
Poptávám rošt 190 x 245 mm ke krbové vložce STEKO MARS 7,4 a zadní keramický panel tl.30 mm.
Komplexní pozemkové úpravy Verměřovice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Verměřovice s částmi přilehlých katastrálních území, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrh KoPÚ bude zpracován tak, ...
PCE-HV a PS B101-135 Letiště Pardubice
Předmětem zakázky je výstavba nového horkovodu z předizolovaného potrubí DN 150 a posilovací čerpací stanice. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.