Stavební úpravy stávajících chodníků v ul. Na Záboří, Pardubice
Předmětem díla jsou stavební úpravy stávajících chodníků - vybourání stávajícího povrchu (litý asfalt), nově vydláždění chodníků betonovou dlažbou.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres PCE
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd Pardubického kraje a v okrese Pardubice (PCE) na základě rámcové dohody uzavřené na dobu 1 roku podle platných technických podmínek a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres CR
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd na okrese Chrudim na základě rámcové dohody, uzavřené na 1 rok podle TP a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres ÚO
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd na okrese Ústí nad Orlicí na základě rámcové dohody, uzavřené na 1 rok podle TP a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.
Dodávka AV techniky - posluchárny II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instlace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Poptávám okrasné křoviny
Prosím o nabídku na 120 ks ptačí zob vejčitolistý (Ligustrum ovaliofolium), případně ptačí zob obecný (Ligustrum vulgaris) v 40 - 60, ko 21 s dodáním (odběrem) v 1. týdnu května t.r.
Poptávám betonová komínová dvířka
Poptávám betonová komínová dvířka. Rozměr 190 x 260 vnější, 165 x 250 vnitřní.
Gymnázium Žamberk - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci IROP.
Zhotovení projektové dokumentace na stavbu  - Modernizace silnice II/362 Polička – Jedlová
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace stavby „Modernizace silnice II/362 Polička – Jedlová“ ve stupních DÚR a společné DSP a DPS v délce 6,325 km ve stávajícím šířkovém uspořádání (min 5,5 m v obrusné vrstvě vozovky). Modernizace silnice bude obsahovat výměnu konstrukčních vrstev vozovky v rozsahu stanoveném průzkumnými ...
Chodník podél silnice I/11, Červená Voda
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nového chodníku podél silnice I/11 včetně dvou zastávek autobusu k zajištění zvýšení bezpečnosti účastníků dopravy, zejména chodců, se záměrem možnosti zvýšení nemotorové dopravy. Realizací stavby dojde k napojení pěších tras na místní a regionální dopravní systémy, zvýšení bezpečnosti dopravy a společně s ...
Aquacentrum - přístavba 25m bazénu
Předmětem veřejné zakázky je přístavba nového veřejného krytého 25m bazénu navazující na stávající objekt Aquacentrum Pardubice č.p. 2664 ul. Jiráskova v Pardubicích. Přístavba bude provedena v prostoru stávajícího manipulačního a technického zázemí u severovýchodního průčelí objektu Aquacentra, kde budou nejprve zdemolovány stávající objekty ...
SŠ zahradnická a technická Litomyšl - dodávka nábytku
Dodávka nábytku pro odborné učebny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 - 2020 s názvem "SŠ zahradnická a technická Litomyšl - rekonstrukce budovy pro odbornou výuku a přístavba skleníku".
Masarykovo náměstí - realizace
Jedná s o kompletní rekonstrukci povrchů a podkladních vrstev zpevněných ploch s plynulým napojením na stávající chodníky v lokalitě. Oprava je navržená v rozsahu stávajícího chodníku včetně prostor zastávek MHD a BUS. Celková délka opravovaného úseku je 270,35m. Šířka chodníku je proměnlivá, min. šířka je 4,25m, max. šířka je 12 - 15m. Celá trasa ...
Gymnázium Hlinsko – dodávka nábytku
Dodávka nábytku (skříňky, stoly, židle, police, laboratorní nábytek apod.) pro odborné učebny a laboratoře přírodovědných předmětů pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Gymnázium Hlinsko – rekonstrukce odborných učeben a laboratoří“.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka pomůcek pro laboratoře a dílny
Dodávka pomůcek (nůžky na plech, sady šroubováků, kleští, svěrák stolní, vrtačka, pájecí stanice, voltmetr, ampermetr, apod.) pro laboratoře a dílny pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020.
Gymnázium Vysoké Mýto - dodávka nábytku
Dodávka nábytku (pracovní linky, kontejnery, židle, skříňky, apod.) pro laboratoř, dílny a prezentační místnost pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014-2020 s názvem "Gymnázium Vysoké Mýto - příprava laboratoře, dílny a prezentační místnosti".
KoPÚ s upřesněním a rekonstrukcí přídělů v k.ú. Jaroměřice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav s upřesněním a rekonstrukcí přídělů v katastrálním území Jaroměřice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrh KoPÚ bude zpracován tak, aby jej bylo možno ...
Dodávka AV techniky - posluchárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální a osvětlovací techniky včetně příslušenství a instalace za účelem vybavení odborných pracovišť zadavatele.
Poptávám dodávku plastových oken
Prosím o zaslání cenové nabídky na 3 plastová okna. Šírě 180, výška120 cm. dvojté sklo, včetně montáže. To znamená vybourání a usazení, popřípadě i začištění. Jedno křídlo plus ventilačka a parapety.
Gymnázium Litomyšl – dodávka nábytku a zařízení
Dodávka nábytku a zařízení pro odborné laboratoře přírodovědných předmětů.
NPK, a.s., Pardubická nemocnice, zateplení a rekonstrukce budovy č. 10
Předmětem zakázky je realizace úspor energie objektu v areálu Pardubické nemocnice, budovy č. 10. Projekt zahrnuje technické řešení kontaktního zateplovacího systému fasády, zateplení stropu a střechy nad 2NP, výměny výplní otvorů, výměny klempířských výrobků a řešení bezbariérového přístupu dle vyhl. 398/2009 Sb. o obecných technických ...
Poptávám dodávku posuvných dveří
Poptávám cenovou nabídku na posuvné dveře viz. příloha. Rozměry šířka 204cm + výklenek na fotce 58,7cm, výška 229cm, tloušťka dveří až 7,5cm. Pokud možno odhlučněné. Děkuji
Odstranění zápachu ze zakryté aerované nádrže a odstranění zápachu z objektu česlovny
Předmětem plnění zakázky je dodávka a instalace nového dosud neužívaného zařízení pracujícího na principu fotokatalytické oxidace na dezodorizaci vzduchu z česlovny a vzdušniny z nádrží pro skladování a čištění odpadních vod.
Výměna osvětlení v multifunkční aréně Pardubice
Jedná se o demontáže stávajícího osvětlení, likvidace odpadů, realizaci montáží včetně dodávek osvětlení typu LED (hlavního - provozního, bezpečnostního a nouzového osvětlení), odpovídající kabeláže, úpravy rozvaděčů, příslušné revize a dopravného. Součástí nabídky bude dílčí projektová dokumentace, včetně statických výpočtů.
Poptávám akumulační kamna
Poptávám akumulační kamna STM 085G, 850W, 230V a nebo akumulační kamna do 1000W v okrese Ústí nad Orlicí.