PÁKISTÁN; Nože
Jsme výrobce loveckých nožů, kapesních nožů, damašských nožů a všech druhů nožů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme pily na polystyren a sádru
Poptáváme pily na polystyren a sádru s jemným zubem. Minimální délka břitu 50cm.
Poptávám formátovací pilu
Poptávám formátovací pilu Jeřábek PKV 350R délka 220 cm. Pilu potřebuji pro soukromé účely.
Poptáváme dodavatele stavebních hřebíků
Pro našeho zákazníka hledáme dodavatele šroubových a standartních stavebních hřebíků v pásech pro hřebíčkovačky Duo Fast.
INDIE; Nářadí
Poptávám ruční nářadí, tesařské nářadí, zahradní, řezací, měřicí nářadí, kladiva, francouzské klíče, kleště, kombinačky, dláto, výstružník, kuchyňské náčiní, závitová čelist, brusné kotouče, objímky, rycí jehly, posuvná měřítka, motory.
PÁKISTÁN; Drátové pružiny
Hledáme výrobce drátových pružin.
Poptávám půjčovnu nářadí
Potřebuji půjčit vodní řezačku na dlažbu. Příbram a okolí.
Poptávám ND k přímočaré pile
Náhradní pilky pro přímočaré (mečové) pily systém BOSCH
SAE; Spojovací materiál, trubky, nosníky
Hledáme výrobce a dodavatele: - trubek a spojovacích částí - nerezová ocel, uhlíková ocel, legovaná ocel, - ocelových předmětů - nosníky, úhelníky, plechy, - ventilů.
ČÍNA; Metry, měřicí pásma
Jsme výrobce svinovacích metrů a měřících pásem z Číny, jsme schopni dodávat všechny druhy jako ocelová měřící pásma a laserová měřící pásma, nebo dárkové a propagační svinovací metry. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BELGIE; Smaltované kuchyňské výrobky
Obchodujeme hlavně se zbožím pro kuchyň a domácnost. Chtěli bychom navázat partnerství s výrobcem schopným vyrábět pro nás během tří let naše smaltované kuchyňské výrobky.
Poptáváme kladiva k mlýnu
Vážení, meleme materiál s vysokým obsahem křemíku,potřebujeme do mlýna kladiva, která budou otěruvzdorná a současně houževnatá. Obsah křemíku ve vápenci se může pohybovat 30-40%. Originální kladivo váží cca 28 kg v mlýně je jich 12.Jedná se o mlýn vyrobený v Německu firmy BHS.
EGYPT; Svěráky, brusky, čelisti svěráku
Poptáváme tyto nástroje: - 8 " stolní svěráky, - 6 " brusky s motorem více než 1/2 HP, 50 Hz, 220 V, - 5 "/ 7" a 9 " čelisti svěráku.
Poptávám stolní dílenskou vrtačku
Poptávám stolní hobby dílenskou vrtačku 230 nebo 400 voltu 750-1100 watu kužel vřetene mk3 nebo v nouzi při velké ceně mk2 minimální otáčky okolo 100 za min vaha max. 70 kg výška celk. max .130 cm Základna a otočný a sklopný stůl s T drážkami buď úplně nový stroj nebo zánovní,málo použitý v 100% stavu rozhoduje cena včetně dopravy.Uvítám i více ...
Poptávám opravu nůžek na stříhání stromů
Potřebuji vyměnit pérko a nabrousit nůžky na stříhání stromů,třífázová páka.
ČÍNA; Železářské zboží
Specializujeme se na železářské zboží a nástroje, hlavně měřidla, kleště, montážní klíče, kladiva, nože, žebříky, skříňky na nářadí, dveřní zámky, visací zámky, štětce a zahradní nářadí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.dongruncn.com
INDIE; Mezní kalibry
Vyrábíme mezní kalibry např. válečkový kalibr, kalibrované kroužky, třmenový kalibr a další. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Sháním ND k řetězové pile
Hledám firmu, která by mě dodala náhradní díl na řetězovou pilu BLECK-DECKER typ DN402F2 jedná se o velké ozubené kolo z plastu, které má na sobě hřídel přes který se pohání řetěz.Pila má lištu 30cm.
Poptáváme nerezový materiál
Poptáváme materiál 1.4301(ČSN 17240) v rozměru 140x90x270mm - 322kg a v rozměru 140x30x270 - 110kg. Děkujeme předem za nabídku.
ETIOPIE; Modulová fréza na ozubení
Poptáváme modulovou frézu na ozubení.
ČÍNA; Malířské válečky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli malířského válečku nového stylu.
EGYPT; Kuchyňské vybavení
Poptávám následující výrobky, pošlete mi prosím informace a ceník: 1 - soupravy příborů 2 - nádobí na vaření 3 - kuchyňské potřeby 4 - kuchyňské roboty.
Poptáváme stříkací box
Požadujeme dodávku stříkacího boxu,stěny pro truhláře,včetně napojení na odsávání.
Poptáváme dodávky horkovzdušných pistolí
Dobrý den, pro menší firmu podnikající v Automotive sektoru hledáme dodavatele na HORKOVZDUŠNÉ PISTOLE. V co nejkratším možném termínu hledáme horkovzdušné pistole umožňující nastavení teploty foukání na 350°C (+/-5%). Pokud zakoupený vzorek projde našimi testy, bude následovat objednávka v řádu desítek kusů. MOŽNOST DLOUHODOBÉ SPOLUPRÁCE!
NĚMECKO; Nářadí pro ženy
Hledám firmu, která vyrobí speciální nástroje pro ženy. Nástroj, např. vrtačka, by se měl opticky od standardních strojů lišit. Uzpůsobení designu na manipulaci ženskou rukou aku-šroubováky a různá nářadí jako kladiva, kleště atd.