Poptávám měděné okapy vč. příslušenství
Sháním měděné okapy, svody a úžlabí. Jihočeský kraj.
EGYPT; Mechanické a ruční nářadí
Jsme egyptský importér a exportér obchodující s mechanickým a ručním nářadím. Hledáme dodavatele tohoto zboží pro egyptský trh.
Poptávám pokosovou pilu DeWALT
pososová pila de walt převody pastorek
Poptávám pájecí stanici mikropájku
Pájecí stanice - mikropájka.
Poptávám kotoučovou pilu na betonovou dlažbu
Stolní kotoučová pila na betonovou zámkovou dlažbu, výška řezu min.110 mm, průměr diamantového kotouče 350 mm, řezání pod vodou, čerpadlo, váha do 100 kg, cena do 25 000 Kč bez DPH.
PÁKISTÁN; Strojní zařízení na výrobu nábytku
Máme zájem vyrábět dřevěný nábytek bytový, kancelářský, do obchodů pro místní trh i na export. Poptáváme strojní zařízení a technický servis, abychom mohli vyrábět nábytek nejvyšší kvality.
KEŇA ; Vrtné korunky a vrtné nářadí
Poptáváme české dodavatele vrtných korunek a vrtného nářadí.
MALI; Bezpečnostní visací zámky
Jsem nákupní manažer firmy SDR ELETRICALS, hledám dodavatele bezpečnostních visacích zámků, měli bychom zájem o nákup většího množství z České republiky.
BULHARSKO; Stavební ocel
Pracuji pro bulharského výrobce vysokozdižných vozíků a poptávám českého výrobce stavební oceli - ocelových plátů, kulatých tyčí za tepla válcovaných, bílý plech a jiné.
PÁKISTÁN; Zemědělské nářadí
Poptáváme české importéry zemědělského nářadí.
EGYPT; Svítidla a elektrotechnika
Jsme jednou z předních firem v oboru svítidel a elektrotechniky v Egyptě. Máme 2 továrny: 3-brothers na osvětlení a Sega.M na nízkonapěťové distribuční rozváděče, také pracujeme v licenci od GE "General Electric". Více informací o našich firmách a výrobcích najdete na www.3-brothers.com, www.sega-m.com. Máme širokou distribuční síť pokrývající ...
ČÍNA; Hroty, spirálové vrtáky, řezná dláta
Hledáme obchodníky s hroty na frézování vozovek, hroty na hloubení, hroty pro tunelování, spirálovými vrtáky, řeznými dláty.
Poptávám půjčovnu svářečky PVC
půjčovna svářečky na pvc a lino Leister
Poptávám dodavatele drátu
Hledáme dodavatele drátu průměr 6mm, jakost 1.4301 (17 240), množství 7000-9000kg, balení v cívkách nebo tyčích. Cenu včetně dopravy do SITAP, s.r.o. Horní Újezd.
ETIOPIE; Zámky dveřní a k zásuvkám
Poptáváme zámky zásuvek, dveřní zámky.
ETIOPIE; Investice
MARS je licencovaná firma zahraničního obchodu, která se zabývá zastupováním zahraničních obchodních společností, které mají zájem vstoupit na etiopský trh. Rádi bychom na obrovském etiopském trhu zastupovali společnosti dodávající produkty související s vodou, zemědělská, vysílací a komunikační zařízení, nástroje a materiály.
Poptávám ND na tabulové nůžky
Poptávám spojkové obložení na tabulové nůžky NTE 2000/4, materiál ferodo.
Poptávám půjčovnu nářadí
Hledám půjčovnu nářadí, kde bych si mohla vypůjčit napařovací žehličku na odstranění tapet.
Poptáváme dárokové soupravy s nářadím
Rakouská obchodní společnost poptává potenciálního dodavatele dárkové soupravy nářadí (standartní nářadí do domácnosti - např. kladivo, francouzský klíč, kleště, šroubovák, svítilnu atd.). Předmětem poptávky je dodání 500 ks balení k 03/2011 a 1000 ks k 11/2011. Termín dodání vzorku: 30.10.2010 Termín vyhodnocení nabídky: 01.11.2010 - ...
Poptávám opravu benzinových vrtáků
Hledám nejbližší opravnu benzinových půdních vrtáků, jsme z okresu Trutnov. Děkuji
Poptávám zapůjčení bednění
Dobrý den. Prosím o zaslání cenové nabídky na zapůjčení bednění pro práce zaslané v příloze.Pokud bude možno , tak bych prosil cenu zvlášť za půjčení a zvlášť cenu za půjčení+montáž
PÁKISTÁN; Kleště s dlouhým nosem 160 mm
Poptáváme kleště s dlouhým nosem 160 mm, 2400 jednotek (se všemi specifikacemi uvedenými výše). Měly by stříhat strunový drát o průměru 1,4 mm.
PÁKISTÁN; Diagonální řezačka 160mm
Poptáváme diagonální řezačku 160 mm, 2400 jednotek (se všemi specifikacemi uvedenými výše). Měla by řezat strunový drát o průměru 1,6 mm.
PÁKISTÁN; Kombinované kleště 200 mm
Poptáváme kombinované kleště 200 mm, 3600 jednotek, Cr-V materiál, ostří indukčně kalené, tvrdost dosahující 62 až 65° na HRC, tělo by mělo být tvrzené na 50° na HRC a měly by stříhat strunový drát o průměru 2 mm. TPR rukojeti dvoubarevné.
ÍRÁN; Ruční nářadí
Hledáme výrobce ručního nářadí.