OMÁN; Železářské zboží, elektro, autodíly
Hledám prodejce a výrobce zboží elektro-průmyslového, železářského a spotřebního, automobilových dílů, mechanických částí.
ČÍNA; Nářadí na sníh
Čínský dodavatel nářadí na sníh, jako lopata na sníh, posunovač sněhu atd. hledá obchodní spolupráci. Více na www.cnlightall.com.
Poptávám nýtovací hlavici
novou nebo použitou nýtovací hlavici na nerezové nýty průměr 8 mm.Nemohu použít nýtovací stroj, protože jsem na výšku omezen 300mm. hlavice nesmí mít motor nahoře, jako mají většiny nýtovacích strojů, protože nýtuji v profilu 300 krát 300 mm asi 80 mm od kraje.Byl bych moc vděčen i pouze za radu případně kontakt na osobu, která by dokázala ...
Poptávám použitou dvouhlavou pilu
Koupím starší dvouhlavou pilu na plastová okna, pilu na zaskl. lišty, frézku na sloupy.
Poptávám pás na pilu
Poptávám pilový pás na pásovou pilu na dobírku.
Poptávám pronáje lešení
Poptávám pronájem lešení na 3-4 týdny. Jde mi o 1 stěnu světlíku několikaposchoďového domu. Rozměr stěny: šířka2,9x výška 26m. Děkuji Šalda
Poptávám řezací kotouč
Sháním řezací kotouč na šamot 400x4x32 a diamantový vrták průměr 0,90x7
Poptávám opravu elektromotoru kladiva
Sekací a bourací kladivo zn. Mannesman oprava motoru 850wat.
THAJSKO; Žiletky, čepele
Jsme importéři holicích žiletek a čepelí na mízdření, plstí a příslušenství pro koželužský průmysl. Hledáme nové dodavatele, výrobce v tomto oboru.
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele ( výrobků, zboží nebo služeb ): hledáme schopné dodavatele různého zajímavého zboží do internetového obchodu - zboží musí být odesláno do 2-3 dnů k nám (Brno), nebo do týdne přímo k zákazníkovi ( preferováno ), výrobce nebo dodavatele zboží či výrobků, máme zájem i o drobné tuzemské výrobce, nabízíme trvalou spolupráci z naší ...
ETIOPIE; Stroje a nářadí
Poptáváme stroje a nářadí na řezání, vysekávání a děrování hliníku.
Poptávám spínač k vrtačce zn. Narex
Poptávám spínač na vrtačku NAREX - elektronic typ: EV 710D
Poptávám olejové čerpadlo k pile
Olejové čerpadlo pro elektrickou řetězovou pilu Sachs-Dolmar 285.
Poptávám univerzální brusku
Koupím univerzální brusku na broušení nástrojů. Strakonice.
NĚMECKO; Zboží pro německý e-shop
Jako internetový prodejce nabízíme následující značkové výrobky: -spotřební a zábavná elektronika -mini kuchyně -Christopeit sportovní a fitness přístroje -profi a plynové grily -vybavení pro malé děti -zahradní nářadí -od 3/10 exkluzivní krbové náčiní Dodáváme jako online prodejce hlavně privátním zákazníkům, ale také obchodním ...
PÁKISTÁN; Nářadí, klenotnické nástroje
Jsme výrobci ručního nářadí, klenotnického náčiní a náčiní na výrobu hodinek. Nářadí je z nerezeové a uhlíkové oceli. Poptáváme velkoobchodní firmy, které by odebíraly naše zboží.
Poptávám brousicí kotouče
Poptávám kotouče z bakelitu. Jsou určeny na brousení listů pásové pily. Velikost max. 300/10/32, může být i 250 mm. Počet kotoučů tak 10 ks. V příloze zasílám foto originálu od ISELI. Brousí se mokrým způsobem v chladící emulzi.
PÁKISTÁN; Damascénské lovecké nože
Hledám distributory damascénských loveckých nožů.
GHANA; Nářadí, nástroje
AIKINS ENGINEERING SYSTEMS LIMITED prodává ruční nástroje, elektrické a mechanické nástroje, zdvihací zařízení, svářecí elektrody, svařovací vybavení a svařovací přísady, systémy stlačeného vzduchu, osobní ochranné vybavení, dávkovací zařízení na naftu a maziva atd. Firma hledá zahraničního investora, který by prodával výše uvedené zboží se ziskem.
Poptávám měřidlo
Prosím o nabídku měřidla spáry ve tvaru klínu. měřící rozsah:min 0,2-1mm. Děkuji
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Nový e-shop hledá kvalitní dodavatele zboží, kteří mají zájem o spolupráci. Do našeho e-shopu můžeme zařadit jakékoliv zajímavé nabídky z oblasti :filmy a muzika, knihy, pc, elektronika, domácnost a zahrada, zdraví a krása, oblečení a šperky, sport, příslušenství automobilů, nářadí, stavební materiály.Děkuji za odpovědi.
Poptávám opravu naftového hořáku
Poptávám firmu na opravu naftového hořáku v autolakovně.
INDIE; Kladivo, dláto
Vyrábíme DTH kladivo, roubíkové dláto v rozmezí 90 mm až 450 mm. V Indii se těšíme velmi dobré pověsti . Rádi bychom navázali marketingový vztah s někým, kdo by prodával naše výrobky. Mezi našimi zákazníky v Indii jsou všechny doly na železnou rudu, uhlí.
Poptávám půjčovnu průmyslových vysavačů
Dobrý den, sháním někoho kdo by nám půjčil nějaký průmyslový vysavač na koberce - mám byt po rekonstrukci a potřebujeme dát dost do pucu i koberce.
LIBYE; Mramor, stroje na zpracování mramoru
Mám továrnu na zpracování mramoru. Hledám firmy, které obchodují s mramorem, také poptávám stroje na řezání, uhlazování a leštění mramoru.