Automobilní laboratoře pro OKTE/OKT
5 ks automobilních laboratoří a jejich vybavení
Dodávka užitkových vozů pro ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 11 kusů motorových vozidel pro přepravu štábů zadavatele na místo natáčení a pro potřeby televizního provozu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami (dále také jen „vozidla“).
Nákup užitkového automobilu M1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho nového, nejméně pětimístného užitkového automobilu v provedení M1 s nákladovým prostorem (dle specifikace).
Obec Dolná Streda
Zariadenia pre zberný dvor: 1) Traktor s príslušenstvom 2) Úžitkové vozidlo Detailný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch.
Monitorovací technika pro ochranu vnější hranice
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy na dodávku 1 ks automobilu terénního - patrolovací vozidlo, 1 ks automobilu nákladního skříňového - vozidlo s monitorovací technikou a 1 ks externího termovizního systému. Technický popis a technické požadavky jsou podrobně popsány v zadávací dokumentaci č. PPR-32148-50/ČJ-2015-990640
Dodávky terénních automobilů včetně pick-up
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou dodávky terénních automobilů včetně pick-up.
Nákup obojživelných vozidel pro HZS MSK
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup 3 ks obojživelných vozidel pro Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje.
Nákup 9 ks kynologických MDP v rámci obnovy vozového parku CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 9 ks kynologických MDP pro potřebu obnovy vozového parku Celní správy ČR.
Nákup 17 ks technologických MDP pro útvary dohledu v rámci zabezpečení
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 17 kusů technologických vozidel pro potřebu Celní správy ČR v rámci zabezpečení rozšířených kompetencí.
Dodávka 6 kusů užitkových vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 6 kusů nových užitkových vozidel. Vozidla budou sloužit k přepravě nářadí a provozního materiálu. Blíže viz ZD.
Dodávka speciálních vozidel pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 ks vozidel různých typů a technických specifikací.
Mikrobusy v policejním provedení
Záměrem zadavatele je nákup 4 ks mikrobusů v policejním provedení pro 9 osob.
Nákup 11 ks MDP vyšší střední třídy a 71 ks MDP střední třídy
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 11 ks MDP vyšší střední třídy a 71 ks MDP střední třídy pro potřebu Celní správy ČR v rámci zabezpečení rozšířených kompetencí.
Nákup 36 ks mobilních kanceláří pro útvary dohledu v rámci zabezpečení trestních kompetencí
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 36 kusů mobilních kanceláří pro potřebu Celní správy ČR v rámci zabezpečení rozšířených kompetencí.
Nákup 4 ks dodávkových MDP v rámci obnovy vozového parku CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 4 ks dodávkových MDP pro potřebu obnovy vozového parku Celní správy ČR.
Operativní leasing vozidel kategorie M1 a N1
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy dle § 11 ZVZ s jedním vybraným dodavatelem na pořízení celkem 298 kusů nových motorových vozidel, a to 228 kusů motorových vozidel kategorie M1 (osobních) a 70 kusů motorových vozidel kategorie N1 (užitkových) ve smyslu přílohy vyhl. č.341/2014 Sb., o schvalování technické způsobilosti a o ...
Operativní leasing vozidel kategorie M1 a N1
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy dle § 11 ZVZ s jedním vybraným dodavatelem na pořízení celkem 298 kusů nových motorových vozidel, a to 228 kusů motorových vozidel kategorie M1 (osobních) a 70 kusů motorových vozidel kategorie N1 (užitkových) ve smyslu přílohy zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu na pozemních ...
Nákup terénních automobilů (rok 2016)
Dodávka třech terénních automobilů (nákladní terénní automobily pick-up), včetně doplňkového vybavení, předvedení a vyzkoušení. Automobily včetně doplňkového vybavení musí být nové, plně funkčních a musí splňovat veškeré podmínky stanovené zákony, vyhláškami a směrnicemi platnými v České republice a EU pro jejich řádné provozování a užívání v ...
Vozidla RZP
Předmětem plnění je dodání 10 nových vozidel pro rychlou zdravotnickou pomoc (RZP).
16-064 Užitková vozidla
Předmětem VZ je pořízení 15 (patnácti) ks užitkových vozidel, z toho 9 (devět) kusů vozidel bez třetí řady sedaček (podmínkou je instalační připravenost) a 6 (šest) kusů vozidel se třemi řadami sedadel.
Dodávka 6 kusů užitkových vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 6 kusů nových užitkových vozidel. Vozidla budou sloužit k přepravě nářadí a provozního materiálu. Blíže viz ZD.
Cisternová automobilová stříkačka - základní
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 ks cisternové automobilové stříkačky s označením CAS 20/4000/240 - S2Z. Jedná se o CAS s výkonem čerpadla 2000 l/min, s nádrží na vodu 4000 l a s nádrží na pěnidlo 240 l, hmotnostní třídy S pro smíšený provoz v základním provedení podle technických podmínek stanovených vyhláškou č. 35/2007 Sb. o technických ...
A425+A427 Stroje a vozidla pro Palivový kombinát Ústí, státní podnik - dodávka 12 kusů vozidel
Předmětem je dodávka 9 kusů osobních a terénních vozidel, 1 mikrobusu a 2 sanitních vozidel. Dodávkou bude zajištěna částečná obnova vozového parku, zvýšena bezpečnost osob a dojde k úspoře provozních nákladů. Specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v části II. 8. "Oznámení". Zadavatel umožní podání nabídky na veřejnou zakázku jako ...
Mikrobusy v policejním provedení
Záměrem zadavatele je nákup 4 ks mikrobusů v policejním provedení pro 9 osob.
Obnova vozového parku - užitková vozidla
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy na dodávky technologických (nákladních) automobilů v letech 2016 - 2020.