Pořízení kynologických vozidel pro CS ČR 2017
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 17 ks kynologických vozidel pro CS ČR 2017.
Nákup 7 ks malých dodávkových vozidel pro CS CŘ
Předmětem veřejné zakázky je nákup 7 ks malých dodávkových vozidel pro CS CŘ.
Nákup 3 ks vozidel 4x4 pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks vozidel 4x4 pro CS ČR.
Nákup 14 ks velkých dodávkových vozidel pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je nákup 14 ks velkých dodávkových vozidel pro CS ČR.
Pořízení sanitních vozidel Rendez-vous
Předmětem plnění je dodávka 4 kusů sanitních vozidel určených pro systém Rendez-vous v provedení vybavení kompletní zástavbou pro instalaci zdravotnického materiálu a přípravou pro montáž IC technologií dle parametrů podrobně uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace (ZD) - podrobná specifikace zakázky. Technická specifikace vozidel - ...
Servis vozidel
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření dvou rámcových smluv, a to na servis sanitních vozů a servis ostatních vozidel.
Mobilní analytická laboratoř
Jedná se o 2 analytické laboratoře, skládající se ze: 2 ks vozidel 2 ks přívěsných vozíků
Vozidla pro inspektora a vedoucího složky IZS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů nových silničních motorových vozidel – speciálního transportéru útvaru vnitropodnikové inspekce provozu (pro inspektora a pro vedoucího složky IZS). Zadavatel rozdělil zakázku na dvě části: Část 1 – „Vozidlo pro inspektora“ - dodávka nového silničního motorového vozidla – speciálního transportéru ...
Vozidla RZP
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 nových vozidel pro rychlou zdravotnickou pomoc - RZP.
Dodávka automobilu s odtahovou a vyprošťovací nástavbou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automobilu s odtahovou a vyprošťovací nástavbou
Pořízení dopravního automobilu pro JSDHO Postřekov
Předmětem této zakázky je výběr dodavatele, který zajistí dodávku související s realizací projektu „POŘÍZENÍ DOPRAVNÍHO AUTOMOBILU PRO JSDHO POSTŘEKOV“, podpořeného z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). Projekt je spolufinancován z prostředků strukturálních fondů Evropského společenství, státního rozpočtu ČR a rozpočtu ...
Nákup 1ks mikrobusu v policejním provedení
Nákup 1 ks mikrobusu v policejním provedení dle přiložené technické specifikace. Vozidlo je určeno na obměnu služebních dopravních prostředků
Nákladní automobily – nosiče výměnných nástaveb pro SÚSPK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů kompletů nákladních automobilů kategorie N3G s nástavbami pro zimní údržbu a sněhovými radlicemi (rok výroby kompletů 2017 nebo novější) dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů jednotlivých automobilů uvedených v ZD.
Dodání sanitních vozidel
Dodání 11 kusů sanitních vozidel. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části ve smyslu § 101 zákona. Dodavatel může podat nabídku pro jednu, dvě či tři části veřejné zakázky. Část č.1- 5 kusů vozidel tzv. městská verze, část č.2- 5 kusů vozidel se zvýšenou průchodností pro provoz v terénu a na nebezpečných komunikacích, část č.3- 1 kus vozidla ...
Dodávka sanitních vozů pro ZZS KV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks sanitních vozidel včetně fixní zástavby pro poskytování přednemocniční neodkladné péče, požadovaného vybavení (včetně ohřívače infuzních roztoků, kamerového systému a couvacích monitorů) a venkovního označení vozidel.
Obměna DSNG vozů pro ČT Praha a TS Ostrava
Předmětem plnění veřejné zakázky je obměna tří stávajících satelitních vozů pro ČT Praha a TS Ostrava.
Dodávková vozidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 ks továrně nových nepoužitých dodávkových vozidel stejného továrního označení dle specifikace v příloze této zadávací dokumentace včetně servisních služeb uvedených v příloze této zadávací dokumentace.
GŘ OL - Speciální eskortní pancéřové vozidlo
nákup speciálního pancéřového vozidla
Nákup speciálního vozidla určeného pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Nákup speciálního vozdila pro kontrolu nákladní dopravy II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy. Vozidlo je určeno k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v dopravě v česko - saském příhraničí.
Užitkové vozy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 nových automobilů kategorie SUV a užitkový vůz. Zakázka je dělená na 6 částí, přičemž lze podat nabídku na všechny části veřejné zakázky nebo na kteroukoliv část samostatně (dílčí plnění).
Sanitné motorové vozidlo rýchlej lekárskej pomoci
Predmetom zákazky je nákup na splátky a dodanie 1 ks sanitného motorového vozidla s výbavou a s vybavením špeciálnou zdravotníckou technikou pre účely rýchlej lekárskej pomoci Nemocnice s poliklinikou Brezno, n.o.. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti "B - opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
Opravy a dodávky ND pro osobní a užitková vozidla zahraničních značek
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis vozidel zahraničních značek (Ford, Renault, Citröen a BMW) včetně dodávek náhradních dílů potřebných pro poskytované služby s min. 15 % slevou z doporučených cen dovozce.
Opravy osobních a užitkových vozidel značky Volkswagen
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis vozidel značky Volkswagen.
Automobily triedy veľkých MPV so špeciálnym príslušenstvom
Predmetom tejto zákazky je dodávka nových, nepoužitých cca. 250 kusov automobilov triedy veľkých MPV (segment „H“) v rôznych verziách a súvisiace služby.