Speciální technika - Speciální vozidlo pro kontroly a vozidlo pro kynology
Speciální technika - Speciální vozidlo pro kontroly a vozidlo pro kynology viz Technická specifikace příloha zadávací dokumentace
Sanitní vozidla ZZS PAK 2018 – typ B a C
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových sanitních vozidel typu B včetně požadované zástavby a přepravních prostředků (transportních nosítek s podvozkem, vč. matrace, integrovaného zádržného systému pro děti, odnímatelným podhlavníkem, evakuačního křesla-schodolezu, scoop rámu – nosítek) a 2 ks nových sanitních vozidel typu C, včetně ...
Dodávky středních a velkých užitkových vozidel, těžkých terénních vozidel 4x4 a nákladních vozidel
Dodávky osobních, užitkových, užitkových terénních a nákladních vozidel v kategoriích definovaných v zadávací dokumentaci, včetně závazku zpětného odkupu dodaných vozidel v okamžiku jejich vyřazování a zajištění servisu a údržby dodaných vozidel po dobu jejich životnosti za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
Technický automobil pro technické zásahy
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 2 ks technických automobilů, které budou sloužit pro speciální zásahy, jako jsou například: dopravní nehody (silniční, železniční, letecké), zřícení staveb, závaly osob stavebními konstrukcemi a těžkými předměty, odstraňování překážek z komunikací, vodních roků při povodní, větrných smrští, stabilizace budov a ...
Mikrobus II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho nového vozidla emisní třídy Euro 6 pro přepravu devíti osob (8 + 1 osob) s uspořádáním sedadel 2,2,2,3.
Automobil užitkový do 12 tun - nákup
Předmětem veřejné zakázky (dále též "VZ") je nákup 12 kusů automobilů nákladních užitkových skříňových kategorie N2 se zvedacím čelem (dále jen "zboží").
Mobilní analytická laboratoř
Jedná se o 2 analytické laboratoře, skládající se z: 2 ks speciálních vozidel - vymezená část I. 2 ks přívěsných vozíků - vymezená část II.
Automobil zdravotní silniční
Předmětem VZ je dodávka 23 kusů silničních sanitních vozidel kategorie M1 nebo N1 s uzavřenou skříňovou karosérií se speciální sanitní nástavbou (18 kusů sanitních vozidel pro přepravu pacientů a 5 kusů sanitních vozidel pro převoz a základní péči pacientů).
Mikrobus
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho nového vozidla emisní třídy Euro 6 pro přepravu devíti osob (8 + 1 osob) s uspořádáním sedadel 2,2,2,3.
Nákup dopravných prostriedkov - motorové vozidlá so špeciálnou úpravou
Predmetom zákazky je nákup a dodanie 4 ks motorových vozidiel so špeciálnou úpravou na prevoz psov.
Sanitní automobily
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku jedenácti kusů nových sanitních automobilů včetně zástavby dle uvedené specifikace.
Zvýšení připravenosti k řešení a řízení rizik a katastrof – pořízení dopravního automobilu
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který zajistí řádné a včasné plnění předmětu této veřejné zakázky spočívajících v dodávce nového dopravního automobilu v provedení „Z“ (základním), kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, (DA schopný provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace) s celkovou hmotností od 3000 do ...
Nákup speciálního vozidla pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Nákup speciálního vozidla pro kontrolu nákladní dopravy II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy. Vozidlo je určeno k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v dopravě v česko - saském příhraničí.
Dodávka dvou vozidel se sanitní zástavbou
Dodávka dvou nových, dosud nepoužívaných vozidel se sanitní zástavbou pro přepravu osob (pacientů)
Dodávka vozidla zajišťujícího přepravu osob pod vlivem návykových látek
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je dodávka jednoho skříňového vozidla (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Nákup vozidel pro projekt: Technické vybavení pro výkon trestního řízení
Předmětem veřejné zakázky je nákup 9 ks technologických vozidel a 4 ks monitorovacích vozidel pro výkon trestního řízení
Opravy užitkových a nákladních vozidel a dodávky ND pro vozy zn. Iveco a Mercedes
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis (dále jen "Služby") užitkových a nákladních vozidel značek Iveco a Mercedes Benz, včetně dodávek ND dílů potřebných pro poskytované Služby a pro potřeby Objednatele.
Speciální intervenční vozidlo 4x4 balisticky upravené, určené k přepravě policejních zásahových týmů
Jedná se o 1 ks speciální intervenční vozidlo 4x4 balisticky upravené, určené k přepravě policejních zásahových týmů
Obnova sanitních vozů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks sanitních vozidel převozového typu A2 pro režim dopravy nemocných a raněných (DNR), dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Zabezpečenie technického vybavenia pre Zberný dvor Zavar
Predmetom zákazky je nákup technológie pre projekt Zberný dvor Zavar, spolufinancovaného z Operačného programu Kvalita životného prostredia, vyhláseného Ministerstvom životného prostredia Slovenskej republiky, na základe podanej žiadosti o poskytnutí podpory formou dotácie na rok 2016, vrátane dopravy do miesta dodania predmetu zákazky.
Vozidla RZP č. 2
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 nových vozidel pro rychlou zdravotnickou pomoc - RZP.
Dodávka vozidel s pohonem 4x4
Předmětem plnění je pořízení nových vozidel za účelem zabezpečení smluvních vztahů ve střežených objektech MO ČR a VVP AČR, dále pak za účelem nahrazení vozidel s vysokými nájezdy km. Vozidla budou používána bezpečnostními pracovníky k zabezpečení smluvních vztahů, ke kontrolní činnosti a k řešení nestandardních situací ve složitých terénních a ...
Úžitkové automobily triedy SUV so špeciálnym príslušenstvom - II
Predmetom tejto zákazky je dodávka nových, nepoužitých úžitkových automobilov triedy SUV (pick-up) so špeciálnym príslušenstvom.
Dodávka dvou vozidel se sanitní zástavbou
Dodávka dvou nových, dosud nepoužívaných vozidel se sanitní zástavbou pro přepravu osob (pacientů)